Killiana Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 a pa hocu klasike, al to sam igrala.skidam sad dragon age... a posle cu portal...a skinula sam arcanum, to mi se najvise igra, al me nesto jebe instalacija, tj. mrzi me da trazim patcheve za win7
Kelt Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 (edited) Kili, si igrala machinarium? Lepa, ručno crtana grafika.A od novijih je solidna "a new beggining", naučnik koji se bavi algama treba da spasi svet od uništenja. I "black mirror" trilogija Edited August 22, 2011 by Kelt
Killiana Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jesam, jesam! Machinarium mi je bas Za a new beginning nisam cula, a black mirror mi je mnogo spooky. to cu kad odigram dragon age, da igram po danu mozda.nemam zivaca za horor igre vise... razmisljam da se bacim na stronghold isto.. a bas bi mogao neki machinarium dva da izadje... ili world of goo...
copkillah Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Igram Heroje 6 demo i moram da priznam da mi se dopadaju. Disclaimer: nisam od onih koji mrze peticu, štaviše petica mi je sjajna, sve sa Tribes of East expanzijom.Akcenat je na samim herojima i njihovom razvoju. Postoji nova fakcija - Sanctuary, uz četiri stare - Haven, Necropolis, Inferno i Stronghold. Jedinice su ili nove ili redizajnirane, a sama grafika je zadovoljavajuća.Inače jedan divan detalj je da je igra brža od petice. Čekanje između poteza je na petici umelo da bude jako frustrirajuće, ma kako brzu mašinu imali, ukoliko bi igrali neki skirmish sa osam igrača, to je bio jebeni pakao.Da ne detaljišem mnogo, ko želi neka ode na sajt Ubisofta i neka skine demo, vredi.
Moća Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Neki qratz mi je sa instalacijom dema pes 2012 i nece da se instalira <_<
copkillah Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Evo ja skidam i ja ću da se radujem ujutru i u Moćino ime :)
Moća Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 MA snasao sam se. Al mi demo nesto ne uliva poverenje :( Mada ja protiv kompa nikad ni ne igram tako da cemo videti sutra protiv nekog ortaka.
bigvlada Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Kiliana, probaj Sam&Max, season one, two and three, čist, nerazblažen stari lucas arts humor. http://www.mobygames.com/game/sam-max-season-one/screenshotsSada lagano tranžiram borderlands, i mnogo me nervira što mi se sve živo spawnuje iza leđa. Bar je gaženje faune kolima opuštajuće.
Killiana Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 pocela sam dragon age: origin.stigla sam do tower of ishal i vec peti put ginem i pizdim.:/
hattori Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 pocela sam dragon age: origin.stigla sam do tower of ishal i vec peti put ginem i pizdim.:/kad si zapela da igras rpg.pizdi sad.
Killiana Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 nisam igrala ima dve godine, imam i ja dusu, nemoj tako.a jel znas kako da se izborim?
Miralem Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 otkricu veliku gamersku tajnu, koja se prenosi generacijama sa oca na sina i cuva duboko u podsvesti: stavi difficulty level na easy.e sad glasaj za mene na chit chat izborima :)
hattori Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 nisam igrala ima dve godine, imam i ja dusu, nemoj tako.a jel znas kako da se izborim?neam pojma. nisam igro.bolje predji na .
Recommended Posts