Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

ovih dana igrala tower defensove, primila se ko majmun.za preporuku element i cursed treasure: don't touch my gems.a sad skidam arcanum. secam se da ga je sestra igrala, a ja samo gledala i konacno cu da mu se posvetim i odigram.i sanitarium mi se opet igra.uf.

Posted
edit: 2D, ne podseća me preterano na E-L-I-T-E.
Pa ja lepo rekoh klon elite i xenon-a 2. Od prvog je uzeo kompleksnost - imaš mali milion dodataka za brod, misije koje ti daju vojska, rudari, šverceri (spasavanje ukradenog broda :)), možeš kupiti mining laser i baviti se rudarstvom, trgovati legalno i na crnoj berzi, biti gladijator. Neće svako da kupi sve, prodavci su specijalizovani za oružje, oklope, AI, reaktore. Kada nekog uništiš, možeš da se prikačiš na njegov brod i uzmeš nešto od opreme, ali moraš da paziš na raspoloživ prostor u cargo bay-u. OD xenona je uzeto izvođenje, 3D bi zahtevao mnogo veću igru. Nema targoida, ali većina stvari je tu.
Posted
Mass effect 2 nije role play igra. Fallout 3 jeste. I to je to... Fallout 3 sa DLCovima ima dosta da se zeza, oko 30-40 sati, Mass Effect 2 10 sati.
Fala. Trebalo mi je nešto što nije kratko.
Posted
Sa ovog se skida teže nego sa kreka ili pcp-a, budite upozoreni! :)
Proklet bio!
Posted (edited)
A sada jedna poslastica. Igra se zove Transcendence
Zaista odlicna igra. Presao sam je pre nego sto je bila zavrsena (verzija 0.97), to jest unistio sam cuvara postavljenog od strane vanzemaljaca, pa me zanima da li mozda znas da li se i u konacnoj verziji igra tu zavrsava, ili se, kako je bilo nagovesteno, avantura nastavlja sa one strane blokade, u vanzemaljskim teritorijama. Edited by Radagast
Posted

ne, to je i sada kraj. Ali s obzirom koliko je truda uloženo u nju kao i ogroman broj modova, verjem da ćemo videti i nastavak, samo je pitanje kada. Mene i dalje oduševljava činjenica da bi ova igra stala čak i na mumiju Seagate st225.

Posted

heh, na kraju će sem ispasti bolji duke od ovog undead duketa koji se upravo ispilio.

Posted (edited)

edit: predomislila sam se, preporucite mi lagani rpg.

Edited by Killiana