Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
Prilicno sam siguran da neke od navedenih ne bi radile dobro na mom kompjutoru ali probracu nesto odavde. Danke.
poslusaj Dabovica.Unreal Tournament 2004 je fenomenalna stara igra koja ce na tvom kompu leteti na 100 fps, na najacem setingu. klanje bez ikakvog razmisljana, ides i bijes i to ti je to. meni je to neprevazidjeno za trenutke dokolice od svetskih briga.
Posted

Sigurno će ti fercerati i bilo koji od Tomb Raidera, sem ako ti nije frka da se švrćkaš okolo u topiću i šorciću...biggrin.gif

Posted

Sirius Sam 1 i 2komsije objasnile kako se pravi ultra zabavna igraSent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted (edited)
Jel moze neka preporuka za dobru pucacinu, voznju, sportsku igru? Znaci, sve osim smarajucih strategija i ostalih fantasy shitova koje vidim da svi igrate... dry.gifKomp mi nije bas najnoviji, AMD 4000+, 2Gb rama, ATI HD3850 i tako to.
Ako ti ne uspe nešto od novijih, probaj i one što sam spomenuo i Keltu (Chronicles of Ridick, Star Wars: Republic Commando, Far cry, F.E.A.R., No one lives forever 1 i 2)Ako si ih već pržio, onda ništa. Ali radiće ti barem Left 4 dead i Stalker sigurno (Call of duty si verovatno već okrenuo, barem onih prvih 3-4 starija).Ja bi ti rado preporučio ako imaš barem još jednog posvećenog fanatika, cepajte Left 4 dead 1 i 2 u multiju, 100 procenata zabava i klanje A može i ovo što Marko kaje.edit: i renne :D Edited by Garnirung
Posted

cisto da pomenem, posto ponuda vazi do 9-tog avgusta - u toku je Humble Indie Bundle #3http://www.youtube.com/watch?v=E4c6PWtE9mIukratko = plati koliko hoces za 6 cross-platform (win, mac, linux) igrica independant developera.Tokom kupovine imate skalu i mozete da odlucite da vas novac (t.j svih $0.01 koliko daje prosecan Srbin ... pardon, nadprosecan -> prosecan verovatno kaze: "a sto da platim $0.01 kad mogu sve da skinem dzabe sa rapidsharea!") ode recimo u dobrotvorne svrhe. Danas su dodali i opciju da ako platite vise od trenutnog ukupnog proseka (koji je oko $5), dobijete bonus 5 igara iz Humble Indie Bundle #2. A ako ste kojim slucajem extra pijani darezljivi, mozete da se upisete na Top Contributors listu pod imenom koje zelite ... prosli put je bilo veselo na vrhu :) :humblebundle.pngAh, da ... jos da kazem da dobijate i CD-Key kojim sve igre mozete da aktivirate na Steam i Desura platformama.+ besplatan Minecraft nalog do 14-tog Avgusta

Posted

Učo, jesi već kupio "Limbo", ili tek tražiš po radnjama?

Posted
Učo, jesi već kupio "Limbo", ili tek tražiš po radnjama?
Skoro da sam završio...
Posted

Izgleda da je žanr svemirskih simulacija zauvek umro. Odigrao Freelancer-a sto pedesiti put, jedino ostaje dosadni Egosoft. Nova Elita se definitivno nikad neće pojaviti.

Posted

Kupio za vikend u Gomexu originalne Medieval II Total War - Kingdoms, Victoriu II i Hearts of Iron III za ukupno 2.200,00 dinara. Bagatela.Posle sat vremena slatkih muka, instalirao sam prvo Medieval II sa ekspanzijom, a odmah zatim i mod Third Age Total War. Sada provodim vreme gazeći Gondor sa Haradrimima, prava uživancija. Porazih juče na prelazima Porosa Forlonga Debelog, gospodara Losarnaha - dobro se držao debeli, doveo četu Čuvara Citadele i ubio mi mlađeg kraljevog sina, ali je na kraju ipak popustio.dzavo.gif Moraću da se suzdržim sa instalacijom Victorie i HoI, jerbo će me žena ostaviti i razvesti se od mene - paralelno igram Europu Universalis 3, M&B - Warband - Brytenwalda mod i TATW. Sva sreća, pa završih Mass Effect 2 pre neki dan, a i partija sa Prusijom u EU 3 se bliži kraju.

Posted
38.gifMichael explains that in the years Piranha Bytes worked in partnership with JoWood (2002-2007), he dealt with 6 directors, i.e. basically a new director each year ! Of course they were each time coming with their own ideas about the strategy for JoWood and implementing a new strategy takes resources that are no more available for daily business. Add to that the recurring financial problems of JoWood and you understand that there was a problem.He confirms that Piranha Bytes (game developpers) could not prevent JoWood (game publishers) to release Gothic 3 even the game was not fully finished. Otherwise it would have been a breach in their contract with JoWood with all the negative consequences for Piranha Bytes.Michael agrees with his interviewer that what Gothic 3 achieved despite its flaws is amazing. Probably people saw the "rough diamon" in it.Currently Piranha Bytes is reflecting on what they will do with the Gothic licence they will have recover once Risen 2 is finished.
Gothic Could Return to Piranha BytesWord on the street is that Piranha Bytes may once again end up working on the Gothic series when it's finished developing Risen 2.German developer Piranha Bytes is best known as the creator of the Gothic RPG series, in large part because it was the only thing the studio ever did prior to its 2007 split with publisher JoWood. Piranha Bytes went on to develop Risen, a 2009 release that fared reasonably well on the PC but scored poorly on the Xbox 360, while the Gothic franchise was handed to a new studio, Spellbound Entertainment, resulting in Arcania: Gothic 4. That was a bit more of a train wreck, amassing a Metacritic score of just 63.
Posted

Jedan od zaboravljenih klasika, po meni i dalje najbolja izometrijska pucačina Crusader: No remoresehttp://www.mobygames...rse/screenshotsi nastavak,Crusader: No regrethttp://www.mobygames...ret/screenshotsA sada jedna poslastica. Zamislite jednog višedecenijskog zaluđenika za igre koji je u jedan entitet spojio Elitu i Xenon 2 Igra se zove Transcendence,http://neurohack.com/transcendence/St_Katharines_Screenshot.jpgCombat_Anarchist_Settlement_Screenshot.jpgSelect_Ship_Wolfen_Screenshot.jpga ovde možete pokupiti najnoviju, 1.06a verzijuhttp://www.neurohack...php?f=15&t=4346Prosto je neverovatno da je ovo sve stalo u 16MB. Prilikom svake nove partije, igra koristi metodu slučajnih brojeva da bi rasporedila resurse, planete, stanice i neprijatelje. Sa ovog se skida teže nego sa kreka ili pcp-a, budite upozoreni! :)

Posted

Pošto je većina ovde dobro upoznata sa role play igrama, samo da priupitam, šta se duže igra Mass effect 2 ili Fallout 3? I koja je posnija, tj. gde ima više ćaskanja sa NPCovima?

Posted
Pošto je većina ovde dobro upoznata sa role play igrama, samo da priupitam, šta se duže igra Mass effect 2 ili Fallout 3? I koja je posnija, tj. gde ima više ćaskanja sa NPCovima?
Mass effect 2 nije role play igra. Fallout 3 jeste. I to je to... Fallout 3 sa DLCovima ima dosta da se zeza, oko 30-40 sati, Mass Effect 2 10 sati.
Posted (edited)

Pa posle toga Fallout New Vegas...

Igra se zove Transcendence
Ovo ću svakako da probam, nadam se da nije skrnavljenje Elite, najbolje igre u istoriji. edit: 2D, ne podseća me preterano na E-L-I-T-E. Edited by Anonymous