Mostly harmless Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Igrao sam jedno nedelju dana, otkljucao desetak tenkova i batalio. Cenim da je zabavno tek kad stignes do KV-a ili bar Pz4Jel tier 9 moze da se igra bez premium naloga ? Mora da treba citava vecnost da se covek LvLuje dotleZabavno je uvek, ako se ponašaš da je tenk koji voziš poslednji, tj. da nema boljeg od njega. Ako stalno kukaš zbog inferiornosti (been there, done that) od rezultata nema ništa. Znatna je razlika u igrivosti kada posadu dovedeš do 100%, i nabaciš 3 dodatna modula za poboljšanje karakteristika tenka. Ja sam se "pronašao" u medium tenkovima i samo oni mi odgovaraju za igru.Može da se igra bez premiuma, ali poraz i posebno eventualno loše partije završavaju se sa solidnim minusom na računu. Premium je poželjan već nakon tier-a VII. 10e mesečno, nije malo, ali ni mnogo. Kako nikada nikad nisam plaćao (glede MMO igara) wtf, mora nekad da dođe prvi put :)ja probao, ali mi nije jasno da li se to realno moze igrati bez da se nesto uplati...uglavnom sam izletao sa nekom krntijom i bivao momentalno pogodjen :D Svi smo prošli kroz tu fazu, naravno. Onda počneš da igraš kako treba, iliti ne izletiš sa krntijom da te pogode, nego probaš da budeš koristan promenom taktike. Odgovor za premium imaš iznad. Može da se igra bez, ali je komfornije sa.U međuvremenu stigao i do tier-a VII kod ruskih medium tenkova - T-43! Zlo i naopako, nerfovaće ga zbog moje statistike :P
BOOGIEMAN Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 ja probao, ali mi nije jasno da li se to realno moze igrati bez da se nesto uplati...uglavnom sam izletao sa nekom krntijom i bivao momentalno pogodjenmora da si uz'o ruski tenk. Od pocetnih, jedino sa njim nisam ubio nikog u 30+ meceva, sa americkim sam fragovao i po trojicu nekoliko puta.Zabavno je uvek, ako se ponašaš da je tenk koji voziš poslednji, tj. da nema boljeg od njega. Ako stalno kukaš zbog inferiornosti (been there, done that) od rezultata nema ništa. Znatna je razlika u igrivosti kada posadu dovedeš do 100%, i nabaciš 3 dodatna modula za poboljšanje karakteristika tenka. Ja sam se "pronašao" u medium tenkovima i samo oni mi odgovaraju za igru.Može da se igra bez premiuma, ali poraz i posebno eventualno loše partije završavaju se sa solidnim minusom na računu. Premium je poželjan već nakon tier-a VII. 10e mesečno, nije malo, ali ni mnogo. Kako nikada nikad nisam plaćao (glede MMO igara) wtf, mora nekad da dođe prvi put :)Meni je vec nesplativo da igram sa Ruskim Tier 2 SPG-om ... mislim, jedan metak kosta 150 srebrnjaka (oni jeftiniji od 75, imaju probojnu moc teniskih loptica), a po mecu ako pobedimo dobijam par hiljada (a vala ne pobedjujemo bas cesto). Tier 1 mi je bio mnogo isplativiji (ali ga ja, genije za virtuelni i RL biznis prodadoh "dok jos nesto vredi" ). Tank Destroyer-i mi ne leze, predvidjeni su za kampovanje a to mi je smor posto runda moze da potraje i 15 minuta. Najvise volim sa nekim brzim tenkom da uletim medj neprijatelja, ali u 9/10 slucajeva artiljerija me ne pokriva nego se steka van dometa. Otkljucao sam Pz3 jos pre par nedelja ali sam prestao da igram. Nekako dosadno kad nemas drustvo. Ti si u nekom klanu ili igras solo ? Jel primate non-premium nubove ?xexe, uzgred... za jednu igru ne bih platio mesecni subscription pa ne znam koliko dobra da je :) (eh, kakvo je vreme doslo, moracu i pr0n-njavu da skidam sa free sajtova )
Mostly harmless Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Ne znam iskreno kako ti nije isplativo. Ja sam bez problema, bez premiuma došao do tier VII amera, T20. Tek nakon toga sam uplatio prvi mesec premiuma.Što se tiče igre u paru ili grupi, to je takođe moguće uz pomoć premium naloga, jer vlasnik istog može kreirati Platoon od 3 člana, kao i Tank Company, namenjen za 15 tenka tj. čitav tim. Dobra vest za non-premuim korisnike je vest da će od sledećeg update-a (do kraja meseca) biti implemetiran free platoon za dva člana, što je sasvim dovoljno za razbijanje te monotonije :)@ruski medium tenkovi: da, rusi isprva imaju problem nejakosti ali to se kompenzuje velikom brzinom. Neretko sam završavao partije sa po 5-7 detekcija, uz 1 ili više arty-ja na duši. To mi je omogućilo da hiperbrzo preskočim te nejake i stignem do T-34, i kasnije T-34-85 (prvi moćan ruski medium). Ne treba zaboraviti da svaka detekcija, hitac, dmg koji napravite ili % osvojene baze donosi xp, ne samo kill.
BOOGIEMAN Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 I ja sam bez nekih vecih (novcanih) problema trenutno na tier 4, ali gubim dosta vremena, WoT nekako ipak favorizuje kampere. Valjda ce najavljeni World of Warplanes da bude brzi & dinamicniji... mada, osecam da ce internet paceri i tu naci nacina da se ustekaju iza nekog oblaka i sl
renne Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Završio Cut The Rope, extra igra, vredi svih 74 dinara
S.L. Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ljudi, može li neko da mi pojasni, Sims: Medieval, šta od toga da se očekuje? :unsure:Jel ima krljanja ili je to igra za devojčice, bez ič nasilja i konflikata?Ja sam radije za nešto poput Mount & Blade, ali odavno ne pratim koje igre izlaze..
Zli Gli Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Jel moze neka preporuka za dobru pucacinu, voznju, sportsku igru? Znaci, sve osim smarajucih strategija i ostalih fantasy shitova koje vidim da svi igrate... Komp mi nije bas najnoviji, AMD 4000+, 2Gb rama, ATI HD3850 i tako to.
hattori Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Jel moze neka preporuka za dobru pucacinu, voznju, sportsku igru? Znaci, sve osim smarajucih strategija i ostalih fantasy shitova koje vidim da svi igrate... Komp mi nije bas najnoviji, AMD 4000+, 2Gb rama, ATI HD3850 i tako to. si probo ovo?
Shan Jan Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Dajte neku strategiju koja moze da sljaka na amd 2500+ i radeon 9200SE (a da nije civ4, victoria, RoN).
Tastatura Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Jel moze neka preporuka za dobru pucacinu, voznju, sportsku igru? Znaci, sve osim smarajucih strategija i ostalih fantasy shitova koje vidim da svi igrate... Komp mi nije bas najnoviji, AMD 4000+, 2Gb rama, ATI HD3850 i tako to.Crysis 1 i 2,Call of duty(imas 5 delova),Bioshock,Half-Life 2,Left 4 dead,S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat,ovo je sto se tice pucacina pa ti pogledaj sta ti se svidja,tj.sta mozes da igras na svom kompu.Spadaju medju najbolje FPS-ove.Od sportskih ja igram samo PES 2009.
lord_s Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 procit'o ceo topic nemerem se opasuljit' kako ni u naznakama nije spomenuta jedna od najboljih real-time strateskih igara ever koju i dan-danas na nekoliko servera piche 'iljade i 'iljade igraca. Elem, radi se naravno o Age of Empires 2 - The Conquerors.Igram je vise od 10 godina uz odredjene pauze i ni dan-danas nisam dosegao lvl majstorstva najboljih sveckih igraca. Inace, jedan Beogradjanin je i zvanicno najbolji multiplayer igrac na svetu.1 za sve abandoned naslove spomenute, vratiste me u srecno i bezbrizno detinjstvo.niko neje igro Theme Park il Pizza Tycoon? :P
Zli Gli Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Crysis 1 i 2,Call of duty(imas 5 delova),Bioshock,Half-Life 2,Left 4 dead,S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat,ovo je sto se tice pucacina pa ti pogledaj sta ti se svidja,tj.sta mozes da igras na svom kompu.Spadaju medju najbolje FPS-ove.Od sportskih ja igram samo PES 2009.Prilicno sam siguran da neke od navedenih ne bi radile dobro na mom kompjutoru ali probracu nesto odavde. Danke.
Recommended Posts