Ryan Franco Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 (edited) Elem, Tropico 3...U ovom delu postoji saobraćaj i mreža puteva je jako efikasna. Kad se već kvotuju postovi od pre dve godine, ajde ja kao padobranac da pitam jedno, verovatno glupo pitanje.Kako ste 100 mu gromova uspeli da proterate asfalt između onih stena i da povežete gornji deo ostrva sa onim glavnim gde su plaža i luka? Ja sam onomad pokušavao, pokušavao i tražio prečice po netu ali nađoh samo da je stvar u pokušajima i greškama, pa kad upali - upalilo je. Nisam nešto puno ni igrao, nemam vremena ali voleo bih da čujem da je neko lagano uspeo. Inače, igra je odlična. Edited June 30, 2011 by McCabe
bigvlada Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Uf, a ja sam mislio da si ti fin momak...Kad ono, ucene, atentati, kulturna asimilacija...Odgovaraćeš na virtualnom Haškom sudu!Realpolitik! -_- Kombinacija Bizmarka i Makijavelija najbolje prolazi.btw. u svakoj igri u kojoj je moguće napraviti Jugoslaviju to i uradim. Neverovatno kako posle toga ide lakše. Imaš više stanovništva istog kulturnog miljea pa asimilacija kineza i indijaca ide mnogo brže. U Viktoriji su englezi ubedljivo najjači jer imaju provincije po Indiji koje imaju po par miliona stanovnika. Jedini lek je lagano prodiranje u Kinu i opremanje višemilionske armije za fajt u dolinama Mekonga i Ganga. Mislim da je Heir to the Throne poslednjaDivine wind je poslednja. A sada su spakovali EU 3 sa svim ekspanzijama, EU 3 chronicles. ^_^ Ja sam uvek pucao kad sam pokušao da se odvojim od Turske.Meni je jednom uspelo da nasledim Bosnu, onda ukinem vazalstvo dok ovi ratuju na tri strane i uvalim se u savez sa Mađarima. Tetošim one krstaške državice po Grćkoj. Kada Turke izbaciš iz Evrope, postaviš jaka utvrđenja na Bosfor i kreneš da gradiš flotu. Dok je ne izgradiš redovno im uvaljuješ gusare. Sa jačom flotom osvojim kipar,krit i naksos. Za afričku ekspanziju mnogo pomaže i malta i baleari. Dobro dođe i sicilija. Onda mogu da biram gde ću da vršim desant. Englezi su znali da je jaka flota sredstvo uspeha. Venecija ima dovoljno love da angazuje veoma jake snage placenika. Osim toga, njihova flota brani pristup samoj Veneciji. Mnogo bolja meta za Srbiju od Venecije, pri pocetku igre, je Akilea sa njenim rudnicima zlata.Da, akvileja je pogodna žrtva. Za Veneciju postoji štos. Kreneš da napadaš krf ili još bolje naksos, oni pošalju flotu da te spreče da pređeš preko moreuza i ti onda kreneš sa konjicom (jer je najbrža) da prelaziš moreuz kod Venecije. Konjica je najgora za opsadu ali bolje išta nego ništa. Posle par pokušaja uhvatićeš ih u raskoraku. Glupo mi je što za razliku od Hearts of Iron-a, ne nasleđuješ flotu i vojsku poražene države. Bar flotu bi bilo realno. Kod potonje onih par austrijskih bombardera i brdskih pešadija baš fino dođe 1938.
Agni Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Kreneš da napadaš krf ili još bolje naksos, oni pošalju flotu da te spreče da pređeš preko moreuza i ti onda kreneš sa konjicom (jer je najbrža) da prelaziš moreuz kod Venecije. Nema sanse da bih se sam setio.
John Coltrane Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Izbunario sam Colin McRae 2002, nesto mi se igrala voznja sa ortakom, pa me zanima neka dobra preporuka za reli voznju ali od pre 100godina jer mi je grafa kanta (dakle igre koje su izasle zakljucno sa 2005godinom).
Töölönlahti Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Skini Live for Speed, pozajmi od nekoga volan i vozaj se, ali realno.
Miralem Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 crysis 2. ne mogu reci da bas igram, vise pobijem dusmane i setam se po mapi. i gledam vodu i biljke. neverovatna grafika.
Mostly harmless Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 World of tanksIma li međ' forumskom populacijom još tenkista? Vozim tier IX - M46 Patton. Ako neko pegla, neka se javi da oprobamo PPP vod.
BOOGIEMAN Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 (edited) Pokrali su N samo tako, ali opraštam im.Kako se tesko gugla "N" :) Super Meat Boy je ipak zakonProbaj ako nisi: VVVVVV, Eversion i Braid (dok ne stigne Limbo za PC)World of tanksIma li međ' forumskom populacijom još tenkista? Vozim tier IX - M46 Patton. Ako neko pegla, neka se javi da oprobamo PPP vod.Igrao sam jedno nedelju dana, otkljucao desetak tenkova i batalio. Cenim da je zabavno tek kad stignes do KV-a ili bar Pz4Jel tier 9 moze da se igra bez premium naloga ? Mora da treba citava vecnost da se covek LvLuje dotle Edited July 12, 2011 by BOOGIEMAN
hoffnung Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 nisam citao ovaj topic, mozda ste spomenuli ili niste. ne igram igrice, nisu me zanimale, ali u poslednje vreme navukao sam se na teeworlds. jel igra-igrao neko?igram je vec nekih tri meseca i dalje nemam skil. frustrirajuce je kada vidim kako neki klinci cepaju kao da im to nije nista. jedino sto sam shvatio jeste: ako do sada nisam stekao vestinu, ne verujem da cu u bliskoj buducnosti steci, a igra je bas carska-hevi i supersmesno odradjeni karakteri, grimase..
Аврам Гојић Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 World of tanksIma li međ' forumskom populacijom još tenkista? Vozim tier IX - M46 Patton. Ako neko pegla, neka se javi da oprobamo PPP vod.ja probao, ali mi nije jasno da li se to realno moze igrati bez da se nesto uplati...uglavnom sam izletao sa nekom krntijom i bivao momentalno pogodjen
Kelt Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 šta ima od novijih igara u stilu neverwinter nights i neka dobra pucačina tipa half-life ili max payne (tu sam otprilike stao)
Alphons Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 šta ima od novijih igara u stilu neverwinter nights i neka dobra pucačina tipa half-life ili max payne (tu sam otprilike stao)ovo sam i ja tražio, ali ništa nisam našao.trenutno mlatim po potpuno bezmozgnom Sacredu, dok ne smislim nešto drugo što bih mogao da igram,
Garnirung Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 šta ima od novijih igara u stilu neverwinter nights i neka dobra pucačina tipa half-life ili max payne (tu sam otprilike stao)Max Payne 2? :D Ne znam za neke novije, ali od starijih ako nisi igrao dobri su Chronicles of Ridick, Star Wars: Republic Commando, Far cry, F.E.A.R.Od srednje matorih Bioshock, Stalker, Left 4 dead 1 i 2, Borderlands (s tim što ova poslednja 2 su bolji kao multiplejeri, a Borderlands ima i RPG elemente)
Recommended Posts