Agni Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Hm, propala je i Madjarska. :)Lepo sam zapoceo partiju, uslihtao se Austriji, podigao relation preko 100, sa Venecijom sam bio isto ok i generalno sa svim susedima. E onda me je glave kostala alijansa sa Milanom ili Djenovom, zaboravih tacno, jer su zaratili sa Francuzima i trazili moju pomoc, sto je rezultovalo invazijom 30k francuskih vojnika na mojih 20k lose organizovanih pesadinaca uz par jedinica konjice bez generala. Posle tog poraza nisam ni hteo da nastavljam igru, jer mi je pao i stability, a poceli su i hrvatski pobunjenici da se vozdizu sirom Lijepe Nase...Probacu onda sa Francuskom, da vidim kako ce se to zavrsiti.Ake ne uspes ni sa Francuskom, mozda bi tvom mentalnom sklopu vise lezalo igranje Tetrisa ili Mario Brosa. :P
Garnirung Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Portal 2. Odlična igra i singl i coop. Valve u poslednje vreme ne može da omane sa igrom
bigvlada Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Jel igrao iko sa Srbijom uz neki uspeh?World Domination. Imaš dobre odnose sa Evropljanima koji su u početku jači od tebe, kreneš na istok i jug. Kasnije ti ni Vilhelm I ni Nelson ne mogu ništa. I nikakva zajebavanja sa alijansama u kojima su neki gradovi države. U savezu ti moraš biti najjači ili se može desiti da najjača država u savezu sklopi mir i ti za zelenim stolom izgubiš krvavo plaćene osvojene teritorije. Opasna droga, kao i drugi Hearts of Iron.
gone fishing Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 bolje je igrati Medieval II Total War sa srbijom :D ako vas zanima taj istorijski period ima dosta dobrih modova, od kojih 1 sadrži i nas i počinje 1130, od teritorija imate samo ras i morate odmah na startu pojuriti da zauzmete zagreb da abi pao u ruke mađarima :D- a možete biti i vožd u 1 srpskom ustanku to omogućuje mod (Sturm and Drang) u igri Empire: Total War
Agni Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Sa Srbijom se moze igrati i u Knights of Honor (pojednostavljena verzija Europe Universalis, takodje Paradoxovo chedo).
teacher Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 bolje je igrati Medieval II Total War sa srbijom :D ako vas zanima taj istorijski period ima dosta dobrih modova, od kojih 1 sadrži i nas i počinje 1130, od teritorija imate samo ras i morate odmah na startu pojuriti da zauzmete zagreb da abi pao u ruke mađarima :D- a možete biti i vožd u 1 srpskom ustanku to omogućuje mod (Sturm and Drang) u igri Empire: Total War Nemoj pominjati Total War kao poređenje sa EUIII ili HOI serijom...Svetogrđe!
casperbgd Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Total War je manje strategijska, vise arkadna igra. Europa Universalis je prava strategijska igra, tako da se bas i ne mogu porediti.No, krenuo sam sa Turskom i dobro zapoceo. Pokorio Vizantiju, preimenovao Konstantinopolj u Istanbul i proglasio ga za prestonicu, uzeo jos neke teritorije i za sada sam jak. Sto znaci da je samo pitanje vremena kada ce sve krenuti nizbrdo. :)
Agni Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Total War je manje strategijska, vise arkadna igra. Europa Universalis je prava strategijska igra, tako da se bas i ne mogu porediti.No, krenuo sam sa Turskom i dobro zapoceo. Pokorio Vizantiju, preimenovao Konstantinopolj u Istanbul i proglasio ga za prestonicu, uzeo jos neke teritorije i za sada sam jak. Sto znaci da je samo pitanje vremena kada ce sve krenuti nizbrdo. :)Turci do 16.-17. veka imaju nesto bolje jedinice od ostalih, dok pri kraju igre nista ne moze parirati zapadnim trupama. Zato mislim da bi jedan od dugorocnih ciljeva za Tursku trebalo da bude vesternizacija.
nautilus Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Šta je ovo? Panzer General neki noviji?Da da. Panzer corps, izlazi u julu valjda.
renne Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 video najavu pre par meseci.Ne mogu docekatiSent from my GT-I9000 using Tapatalk
Zverilla Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Da da. Panzer corps, izlazi u julu valjda.hm. zar je potrebno jos nesto kad vec ima spwaw? :)
Recommended Posts