Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
0504avpchess2.jpgCijena sitnica, samo $299,99
Posted

Jel sljaka ovaj Re-Volt? Nisam dugo nista igrao a to mi je bas bila dobra zajebancija, mozda bi' mogao opet malo.

Posted
Jel sljaka ovaj Re-Volt? Nisam dugo nista igrao a to mi je bas bila dobra zajebancija, mozda bi' mogao opet malo.
Radi savršeno. Ja sam i prije znao pokrenuti to na visti/win 7, ali sad je jednostavno fire & forget.
Posted

Sad cu 'ladno da instaliram, ionako ne igram nista osim Haxballa a to me cesto i iznervira.

Posted

Instalirao Europu Universalis 3 sa ovom poslednjom ekspanzijom. Optimisticki krenuo sa Srbijom i despotom Stefanom na tronu. Game over me docekao za nekih stotinak godina, Venecija me pokorila bez vecih problema. Jel igrao iko sa Srbijom uz neki uspeh?Veceras cu da izaberem neku zanimljiviju drzavu od bedne Srbije.

Posted
Jel igrao iko sa Srbijom uz neki uspeh?
Jeste, ako se uspehom moze smatrati Srbija od Anversa do Vladivostoka, oko 1800-te. Ima i zanimljivijih izazova, naprimer kolonizovati obe Amerike sa jednom od irskih kraljevina ili, samo za über-majstore (u koje ne spadam), pokoriti svet sa americkim domorocima.
Posted
Jeste, ako se uspehom moze smatrati Srbija od Anversa do Vladivostoka, oko 1800-te. Ima i zanimljivijih izazova, naprimer kolonizovati obe Amerike sa jednom od irskih kraljevina ili, samo za über-majstore (u koje ne spadam), pokoriti svet sa americkim domorocima.
Nameravam da krenem sa nekom jacom zemljom, pa onda da se vratim na Srbiju, kad malo bolje ukapiram kako igra funkcionise. Mislim da bi Madjarska bila dobar izbor. Savez sa evropskim zemljama i rat sa balkanskim drzavicama.
Posted (edited)
Nameravam da krenem sa nekom jacom zemljom, pa onda da se vratim na Srbiju, kad malo bolje ukapiram kako igra funkcionise. Mislim da bi Madjarska bila dobar izbor. Savez sa evropskim zemljama i rat sa balkanskim drzavicama.
Ne znam, Madjarska je uvek lose prosla u svim partijama koje sam igrao (imaju nezgodne susede, do zla boga jake Austrijance, takodje veoma opaku Boemiju, i mene, the nasty Serb :evil: ). Probaj radije sa Francuskom, silom namber uan u igri (obicno se poput raka sire Evropom kad ih vodi AI, barem do 4. ekspanzije, The Divine Wind), koja ima straobalnu vojsku i pregrst malih drzava za osvajanje u komsiluku, koje spadaju u francuske "core" teritorije, sto znaci da mozes da ih aneksiras bez negativnog uticaja na reputaciju. Edited by Radagast
Posted

Hm, propala je i Madjarska. :)Lepo sam zapoceo partiju, uslihtao se Austriji, podigao relation preko 100, sa Venecijom sam bio isto ok i generalno sa svim susedima. E onda me je glave kostala alijansa sa Milanom ili Djenovom, zaboravih tacno, jer su zaratili sa Francuzima i trazili moju pomoc, sto je rezultovalo invazijom 30k francuskih vojnika na mojih 20k lose organizovanih pesadinaca uz par jedinica konjice bez generala. Posle tog poraza nisam ni hteo da nastavljam igru, jer mi je pao i stability, a poceli su i hrvatski pobunjenici da se vozdizu sirom Lijepe Nase...Probacu onda sa Francuskom, da vidim kako ce se to zavrsiti.