Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
ima na demonoidu od 14 giga. moze li se brze doci do ispravne igre?
jdownloader i warez-bb i udri...izašao i krek... :) Sad čekam ponoć i da krenem...
Posted

moracu tako, od sinoc nisam uspeo ni cetvrtinu da skinem preko torrenta. fala.

Posted

u jbmti, kakva igra. a moj bijedni radeon HD4650 i bijedna 2gb rama ne mogu da poteraju to iole pristojnom frameratu :(

Posted

Ja probo malo Two Worlds 2 i mogu jasno da zaključim da je bolja od Gothic 4.

Posted
u jbmti, kakva igra. a moj bijedni radeon HD4650 i bijedna 2gb rama ne mogu da poteraju to iole pristojnom frameratu :(
Kako si ga poterao? Meni nece da kopira fajl iz skidrow foldera na hard. Vidim da i gomila drugih ima isti problem.
Posted
Kako si ga poterao? Meni nece da kopira fajl iz skidrow foldera na hard. Vidim da i gomila drugih ima isti problem.
Javlja da je virus i to je glavni problem, taj paul.dll fajl. Jedini način je da se AV kaže da je taj fajl ok. Moj savet je da pre toga kreirate jedan system restore point.
Posted
Javlja da je virus i to je glavni problem, taj paul.dll fajl. Jedini način je da se AV kaže da je taj fajl ok. Moj savet je da pre toga kreirate jedan system restore point.
Od kako ga je namirisao kao virus, non stop mi izbacuje accsess denied , retatovao sam komp, gasio anti-virus, ponavaljao instalaciju, ne vredi, nece nikako da ga kopira sa imidza.
Posted

A da prvo aninstaliraš antivirus? :)

Posted

formatiraj disk i kreni sa cistom instalacijom.

Posted
Od kako ga je namirisao kao virus, non stop mi izbacuje accsess denied , retatovao sam komp, gasio anti-virus, ponavaljao instalaciju, ne vredi, nece nikako da ga kopira sa imidza.
ja trosim nod32. iskljucio sam ga, i kopirao paul.dll tamo gde treba. i iskljucen nod je paul.dll stavio u karantin. vratio sam ga iz karantina gde je bio, i sve radi. osim sto mi je masina bogalj u odnosu na ono sto je pozeljno.
Posted
ja trosim nod32. iskljucio sam ga, i kopirao paul.dll tamo gde treba. i iskljucen nod je paul.dll stavio u karantin. vratio sam ga iz karantina gde je bio, i sve radi. osim sto mi je masina bogalj u odnosu na ono sto je pozeljno.
Meni radi odlično, a nije da imam vrhunsku konfiguraciju. Vidim da se dosta njih žali na zahtevnost. Inače, zaglibio sam se sa kayranom i mučim se evo već sat vremena.
Posted
Ja probo malo Two Worlds 2 i mogu jasno da zaključim da je bolja od Gothic 4.
Da, hvale ga ljubitelji starih Gotika (a to nešto znači). Još jedna igra na listi čekanja za mene.
Posted
Meni radi odlično, a nije da imam vrhunsku konfiguraciju. Vidim da se dosta njih žali na zahtevnost. Inače, zaglibio sam se sa kayranom i mučim se evo već sat vremena.
ja mislim da me najvise jebe sto imam samo 2gb rama
Posted (edited)
formatiraj disk i kreni sa cistom instalacijom.
Formatirao, nece i dalje, sta sad da radim? ;) edit: uspeo posle teske borbe sa nodom, prosao prolog i za sada sam jako zadovoljan, cak ima i jedna scena za desanku :)Meni sasvim zadovoljavajuce sljaka na 2 gb rama, dobro mozda duze startuje igru i ucitava snimljene pozicije, ali sama igra sljaka ok. Edited by ZokiAsov
Posted (edited)

nisam imao nikakvih problema s instalacijom ali me jebe levorukost - ne mogu umesto wasd da namestim strelice. imao sam strpljenja da se popnem na zid s kraljem i tu odustao jer mi se igra nije dopala na prvi pogled previse (za razliku od keca) da bih nastavio s mucenjem. mada moram priznati da je triss kao vino :wub:edit: evo leka za levorukost. nastavio da pikam.

objasnio sam la valetu da mu je najpametnije da se preda. razuman je, srecom po mene :D

Edited by Aca