Vapad Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Samo da prijavim da je Total War: Shogun 2 skroz O.K.. Mada kada završim sa ovim klanom ,ako završim pošto ima, kao i prvi medieval, masovne izdaje i pobune kada se približiš kraju, ne verujem da ću igrati sa nekim drugim klanom...
S.L. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 (edited) To je bilo u Oblivion-u i tu glupost su u Nehrim ekstenziji ukinuli (a ubacili XP kao u gotiku, definitvno bolji pristup). U Morrowind-u toga srećom nije bilo.Kad već pominjete ES, najavljene je V deo, Skyrim, al' tek u novembru. Ima se vremena za štekanje para za jaču grafiku :)Trenutno dovršavam Fallout 3, i sve što mogu da kažem je: "jebo ih pipboy i mapa i pola sata kliktanja da bi video gde se i opet se izgubio u trazenju pravca"...Morrowind je tu bio najjači, sam odediš veličinu (mini)mape, fiksiraš je i vozi, ali je zato putovanje izmedju lokacija bilo smrt. Edited April 11, 2011 by S.L.
ZokiAsov Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Stoji. Igra ima jako lepo svedenu i zanimljivu pricu ali mogli su malo i da prosaraju s lokacijama. Pretpostavljam da su na tome stedeli bajtove.Na kraju se stice utisak, kao da su zbrzali izradu da bi pozurili sa izdavanjem igre. Steta, mogla je da bude remek delo kao origins, zanimljiva prica, dobro razradjeni kvestovi kompanjona... i ovako je must za svakog igraca rpg-ova, ali mislim da je moglo bolje.
Anonymous Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ... i ovako je must za svakog igraca rpg-ova, ali mislim da je moglo bolje.Meni i nije must, odigrao nakratko i deinstalirao, a sebe kapiram kao hevi RPG igrača.
bigvlada Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 (edited) Hero of Ferelden ne placa alimentaciju. Morrigan is back, and she's very angry.Pa što nisi ušao sa njom u ogledalo? :Pbtw. njena modovana faca je mnogo bolja od originala. Edited April 12, 2011 by bigvlada
Razzmatazz Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ...Morrowind je tu bio najjači, sam odediš veličinu (mini)mape, fiksiraš je i vozi, ali je zato putovanje izmedju lokacija bilo smrt.Ali si zato mogao da letiš. Meni je Morrowind po nekim pitanjima još i najbolji od svih tih igara (pogotovo kad se dodaju OOO i drugi dodaci gde se može podesiti kako ostatak likova napreduje kako igra odmiče). Gothic dvojka je takođe bio odličan. Trojka nestabilan i seckav. Četvorku probao, ali nekako mi je suviše arkadna igra; mrzim kada igra bira koga ću odalamiti mačem pa se automatski okreće najbližem npc-u, a ja treba samo da klikćem na miš.
Anonymous Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Probaj Risen. Svakako nije u klasi Gotika (2), ali je veoma solidna igra, sa glupim krajem.
S.L. Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ali si zato mogao da letiš. Ja nisam. Igrao sam na slabom kompu pa bi se skucao svaki put kad uzmem neki speed potion i zaletim se :(
Razzmatazz Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Probaj Risen. Svakako nije u klasi Gotika (2), ali je veoma solidna igra, sa glupim krajem.Prošao i Risen i Two Worlds (ta ima još neke dobre koncepte). Probao i Witcher, ali nije mi se ništa dopao.
Ayatollah Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Planescape Torrent Previše downloada ovih dana ? ^_^ PS:T spada u 3 najbolje igre koje sam ikad igrao, ali je suviše kompleksan, specifičan i literaran za običnog gejmera. Da bi u njemu uživao moraš biti inteligentan, obrazovan, strpljiv, metodičan, da voliš književnost i da dobro poznaješ Forgotten Realms seting, što su uslovi koje, u najboljem slučaju, ispunjava jednocifren postotak gejmera. Zato je i propao na tržištu, bolje da lipti krv na sve strane i protivnici eksplodiraju.Uostalom, slika govori više od hiljadu reči :
Ayatollah Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Gothic dvojka je takođe bio odličan. Trojka nestabilan i seckav. Četvorku probao, ali nekako mi je suviše arkadna igra; mrzim kada igra bira koga ću odalamiti mačem pa se automatski okreće najbližem npc-u, a ja treba samo da klikćem na miš.Probaj Gothic 3 sa 1.74 patchom i Alternative Balancingom - izuzetno stabilna i kvalitetna igra, jedna od boljih koje sam igrao. Čuo sam da sada postoje i Community patch i Additional quests mod koji daju dodatni kvalitet, ali ih ja nisam instalirao (stigao sam već do Nordmara, mrzelo me da krećem ispočetka).
*edited by mod Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ali si zato mogao da letiš. Meni je Morrowind po nekim pitanjima još i najbolji od svih tih igara (pogotovo kad se dodaju OOO i drugi dodaci gde se može podesiti kako ostatak likova napreduje kako igra odmiče). Gothic dvojka je takođe bio odličan. Trojka nestabilan i seckav. Četvorku probao, ali nekako mi je suviše arkadna igra; mrzim kada igra bira koga ću odalamiti mačem pa se automatski okreće najbližem npc-u, a ja treba samo da klikćem na miš.Uh mislim da sam celo leto izgubio igrajuci Morrowind na tada novom kompu. Od cele igre danas pamtim 1) Letenje pomocu nekog prstena 2) Slucajno sredjivanje zadnjeg bossa tako sto sam odlebdeo iznad lave da se oporavim a on me pratio samo bez lebdenja 3)Onog satro dobrog zlatnog baju kojeg sam sa uzivanjem ubio cim sam zavrsio main quest4) Neki mac do kojeg sam dosao ni sam ne znam kako (ali ocito pre nego sto je trebalo) a koji me je ubio cim sam ga uzeo u ruku Mislim da od tada nisam nikad vise ozbiljno igrao nesto od tih epskih igrica.
Anonymous Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Slucajno sredjivanje zadnjeg bossa tako sto sam odlebdeo iznad lave da se oporavim a on me pratio samo bez lebdenja Isto i ja.
Razzmatazz Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Probaj Gothic 3 sa 1.74 patchom i Alternative Balancingom - izuzetno stabilna i kvalitetna igra, jedna od boljih koje sam igrao. Čuo sam da sada postoje i Community patch i Additional quests mod koji daju dodatni kvalitet, ali ih ja nisam instalirao (stigao sam već do Nordmara, mrzelo me da krećem ispočetka).Ma odigrao sam ga i ja relativno stabilno sa 1.6 patchom (iako je i tada imao glupi flickering efekat na Ati 4850/4870 kartama), ali džabe kad je to bilo dve (ili možda i više) godine nakon što je igra izašla. Treba da izađe stabilna kada odeš da je kupiš. Kao kad bih ja sad otišao Kardelju na grob i rekao "Jesam li ti rekao da neće upaliti?".Uh mislim da sam celo leto izgubio igrajuci Morrowind na tada novom kompu. Od cele igre danas pamtim 1) Letenje pomocu nekog prstena 2) Slucajno sredjivanje zadnjeg bossa tako sto sam odlebdeo iznad lave da se oporavim a on me pratio samo bez lebdenja 3)Onog satro dobrog zlatnog baju kojeg sam sa uzivanjem ubio cim sam zavrsio main quest4) Neki mac do kojeg sam dosao ni sam ne znam kako (ali ocito pre nego sto je trebalo) a koji me je ubio cim sam ga uzeo u ruku Mislim da od tada nisam nikad vise ozbiljno igrao nesto od tih epskih igrica.Ja sam se primio na to još na Amigi (tj, preteču toga) u vidu raznih Dungeon Mastera (+ Chaos Strikes Back), Eye of the Beholdera i sličnih igrara kad sam završio sa nogom u gipsu. Ubijao sam se od dosade mesecima, a imao pet igara na disketama - i danas se sećam tačno koje su Dungeon Master, Wings, TV Sports: Basketball, Lords of the Rising Sun i jebeni Populous. Dok sam skinuo gips, znao sam sve mape napamet, obarao sam po 32 aviona po misiji, pobeđivao u basketu sa 160 koševa razlike po tekmi i bio u stanju da pobijem sve armije Taira klana turpijom za nokte, silujem ždrala i nasadim Yoritomoa na mesto šoguna, a da nisam ni pojeo sendvič do kraja. I ostalo mi ovo sranje kao helsinški sindrom.BTW, zlatni baja je Vivec, a mač je Keening
*edited by mod Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jeste Keening Secam se da je bio u nekoj pecini/rudniku sa gomilom vampira a da sam ja bio toliko slab da sam ih izbegavao i bezao iz sobe u sobu sve dok nisam dosao do Keeninga koji je imao neke ludacke brojke pa sam ga brzo uzeo sa namerom da tako naoruzan ocistim ceo rudnik! Ali avaj...
Recommended Posts