Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

ok.bioshock, fallout 3, left for dead, ti morrowindi skrolovi... imam li šanse?

Posted
super-meat-boy-1.jpgPokrali su N samo tako, ali opraštam im.
Posted
fuck yeah na kvadrat...kakva igra, isuse...
Odavno nisam video da neka igra na sajtovima ima toliki rate.
  • 4 weeks later...
Posted

Jel' neko probao Nehrim? Prilično je dobar.

Alright guys, for those who have not heard of this wonderful total conversion, go play Nehrim. It was developed in Germany and took 4 years and many people's hard efforts.Huge world, completely new soundtrack, the landscape is amazing, something you wouldn't find in your backyard. Scenery is truely breathtaking. but what is most important is the gameplay overhaul.1. No level scaling, different areas, as you enter wil display what level the monsters will be in the area, if it is really high you will die.2. Quests are all extremely interesting. no simply fetch. The first dungeon/cave in the game has more in depth gameplay, physics puzzles and atmosphere than the entire game of Oblivion itself.I am serious, play though one quest in the game and you will realize that these guys really concentrated on the world and gameplay fun. There is even one really fun chase scene later in the game, the scripting is amazing.This was nominated not only for best total conversion but also best RPG of the year, imagine that. I am not exagerating this, go get the english version of Nehrim. Voice acting is superb, though in German, but with english subtitles.
Napravili su nekakvu mešavinu Obliviona i Gotika.
Posted

Skinuo sam i instalirao al iz nekog razloganije htela da mi radi daj nesto drugo. Jel valja neki Resident Evil?

Posted

Potrudi se da ti proradi, vrlo je zabavna.Ne valja RE, barem ne ona četvorka koju sam ja skinuo i probao da igram. Ni ne pokušavaj.

Posted

Mene je Morrowind strašno nervirao jer i fucking šumski medved leveluje zajedno samnom. Umesto da nalećem na nove, jače protivnike nailazim na identične na koje sam mogao da naiđem na početku. Dragon Age 2 ima odličnu priču, ali je jako loše uprošćavanje taktike kod borbi. Kod prvog Baldur's Gate-a i Neverwinter Nights-a sam i te kako morao da se pomučim. Ovo je još jedan ustupak konzolama. Isti slučaj je i sa Assassin's Creed: Brotherhood koji je drastično lakši od keca. angry.gif Jedini izuzetak je drugi Mass Effect koji je teži od prvog dela (priča :Hail: ).Da danas daš nekome da igra Green Beret (i to bez pokica) pola populacije bi izvršilo samoubistvo.

Posted

Dragon Age 2 je smorio do jaja sa lokacijama. Imas jedan grad, i jos dve-tri lokacije u blizini. Sve pecine, zamci i ostali kurci izgledaju isto. Prica se proteze kroz vremenski period od 10 godina u kom se nista ne menja.

Posted
Mene je Morrowind strašno nervirao jer i fucking šumski medved leveluje zajedno samnom. Umesto da nalećem na nove, jače protivnike nailazim na identične na koje sam mogao da naiđem na početku.
To je bilo u Oblivion-u i tu glupost su u Nehrim ekstenziji ukinuli (a ubacili XP kao u gotiku, definitvno bolji pristup). U Morrowind-u toga srećom nije bilo.
Jedini izuzetak je drugi Mass Effect koji je teži od prvog dela (priča :Hail: ).
To svi hvale, a zašto ja to nisam igrao nemam pojma.
Posted
Dragon Age 2 ima odličnu priču, ali je jako loše uprošćavanje taktike kod borbi. Kod prvog Baldur's Gate-a i Neverwinter Nights-a sam i te kako morao da se pomučim. Ovo je još jedan ustupak konzolama. Isti slučaj je i sa Assassin's Creed: Brotherhood koji je drastično lakši od keca. angry.gif
Probaj neki veci level od casual. :D
Dragon Age 2 je smorio do jaja sa lokacijama. Imas jedan grad, i jos dve-tri lokacije u blizini. Sve pecine, zamci i ostali kurci izgledaju isto. Prica se proteze kroz vremenski period od 10 godina u kom se nista ne menja.
Stoji. Igra ima jako lepo svedenu i zanimljivu pricu ali mogli su malo i da prosaraju s lokacijama. Pretpostavljam da su na tome stedeli bajtove.
Posted
To je bilo u Oblivion-u i tu glupost su u Nehrim ekstenziji ukinuli (a ubacili XP kao u gotiku, definitvno bolji pristup). U Morrowind-u toga srećom nije bilo.
Lapsus Memoriae, u pravu si. Gothic (i sada Risen) su najbolje predstavili to srednjovekovno okruženje. Heh, kada sa pijukom tumaram po pećinama ili pržim ribu na vatrici pored mora. :D
To svi hvale, a zašto ja to nisam igrao nemam pojma.
Štos je u tome koliko je ponuđeno različitih scenarija odnosa između likova. I koliko nešto što si uzgred uradio u prvoj igri utiče na scenario u drugoj.
Probaj neki veci level od casual.
heh, rpg-ove iz principa igram na nightmare postavkama, bez ikakvih varanja(u to vrzino kolo sam se uhvatio davno, igrajući The Hobbit-a na spektrumu ^_^ ). Pogotovo kod tog tipa igara, priča i kompleksnost sveta je najvažnija. Planescape Torrent je propao na tržištu iako ima sjajnu priču ali je ljudima bio suviše težak. Čim se nešto pravi i za konzole, piši propalo što se tiče kvaliteta(u najvećem broju slučajeva). Jedan od drastičnijih primera je fantastični Deus Ex koji je u dvojci unakažen jer su ga pravili i za konzole. Šuška se da će nadolazeća trojka biti dobra bar kao prvi deo.
Stoji. Igra ima jako lepo svedenu i zanimljivu pricu ali mogli su malo i da prosaraju s lokacijama. Pretpostavljam da su na tome stedeli bajtove.
Nemaju dovoljno ljudi da kvalitetno urade i Star Wars: Old Republic MMO i Mass Effect 3 i Dragon Age 2 (koji je u tom mešanju karata ispao jebena strana). Ja na njega gledam kao na međunastavak i čekam nastavak priče iz prvog dela, za jedno dve godine.
Posted
Nemaju dovoljno ljudi da kvalitetno urade i Star Wars: Old Republic MMO i Mass Effect 3 i Dragon Age 2 (koji je u tom mešanju karata ispao jebena strana). Ja na njega gledam kao na međunastavak i čekam nastavak priče iz prvog dela, za jedno dve godine.
Hero of Ferelden ne placa alimentaciju. Morrigan is back, and she's very angry. :D
Posted
Ima neki dobar zombi survival?
dead rising 2 je uzasno zahtevan- prva igra koja je krenula da mi secka na ovom kompu. resident evil 5 nije resident evil, nema zombija nego samo nekih camuga. najobicnija akcija, i to dosta slaba. u re4 takodje nema zombija, i konverzija na PC je totalno neigriva, sa najgorom grafikom ikad. ni ne pokusavati. re3 je ok, samo ne smes da ga igras na easy, potpuno ubije survival element. i vise spada u retro, dobar za staroga laptopa.