Jump to content

Featured Replies

bem ti sljaku, u pozadini tema iz morrowinda, najezio sam se!
Da, vlaženje kao kod tropske džungle u vreme monsuna.
jebena zaraza
odigro 1, stigo do lvl 4. gadjo 2 minuta poslednjeg ciku u oklopu i nist. cenim da bih i u drugoj isto.

treba malo vezbe.ja preso 3 puta za par sati.-_-lvl 6 je najjebeniji.

Ja ponosan što sam iz prve sve završio, kad ono... 2005. mesto :lol:

Najava za Risen 2.r2-noscale.jpg

The hero you play as is a broken-down drunk, a sharp contrast to the hero from the first game. It's a nice touch, and something I welcome as I'm sick of the perfect hero syndrome we always see in these types of games.
Ne mogu da dočekam.

Dragon Age II... fuck yeah!

Ima i Winter Bow Master... prešao deseti iz drugog puta. 285 na listi, današnjoj.
Dragon Age II... fuck yeah!
fuck yeah na kvadrat...kakva igra, isuse...

voleo sam diabla, fallout, neverwinter nights i te stvarisada mi treba nešto da vikendom pržim na lapotu, al imam neku intelovu grafiku (Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family) što će biti najveća prepreka.osim toga dual core @ 2GHz i 2,7 RAMašta bih mogao igrati? može i neka starija odličnost

voleo sam diabla, fallout, neverwinter nights i te stvarisada mi treba nešto da vikendom pržim na lapotu, al imam neku intelovu grafiku (Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family) što će biti najveća prepreka.osim toga dual core @ 2GHz i 2,7 RAMašta bih mogao igrati? može i neka starija odličnost
...