Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Na nekoj konzoli je sredinom devedesetih postojala i košarka sa izmišljenim evropskim klubovima i igračima. Izgledala je slično ovoj NCAA igri. Bio je i klub iz Zagreba, ne sjećam se da li je bio neki iz Beograda.

Posted

Jel igra neko ovaj novi Magic The Gathering?

Posted

ovako, posto sam ja retardirana osoba, jel bi mogao neko da mi pomogne i da pronadje serijski broj, odnosno activation key za need for speed hot pursuite. skinem taj jebeni activation fajl ali ne mogu da ga otvorim zato sto nisam administrator. wtf?

Posted
skinem taj jebeni activation fajl ali ne mogu da ga otvorim zato sto nisam administrator. wtf?
Iz My Computera si probao da otvoris fajl?
Posted
Iz My Computera si probao da otvoris fajl?
ma probao sam na sve nacine i nece.
Posted
ovako, posto sam ja retardirana osoba, jel bi mogao neko da mi pomogne i da pronadje serijski broj, odnosno activation key za need for speed hot pursuite. skinem taj jebeni activation fajl ali ne mogu da ga otvorim zato sto nisam administrator. wtf?
a čekaj, da li je kompjuter tvoj, ne razumem onda kako nisi admin?probaj desni klik na fajl pa run as administrator.
Posted

37 od 102, nisam los, mada je bilo na prelet, mozda mi je neka promakla ;)

Posted

Proklinjem dan kad sam se setio da posle 100 god gledam all star vikend, pa pod utiskom toga rešio da bih mogao da probam taj čuveni NBA 2K11... nemam strpljenja da izučim da je igram ko čovek, a ove 2-3 partije dnevno mi toliko dignu pritisak da mislim da mi svaka skrati po pola godine života.Upravo sam izgubio u poslednjoj sekundi od jebenih klipersa...igrajući sa jebenim majamijem! :isuse::fur:

Posted

Lepo, lepo. Šteta što će izaći u isto vreme kad i mass effect 3. Naravno, prvo treba odigrati dragon age 2. Takođe, fable 3 izlazi, ali to je već peta liga RPG igara.

Posted

Imam problem sa NBA 2K11. Naime skinuo sam neki iso fajl od preko 5 Gb, instalirao i kad hocu da prebacim "lekic" da bi pokrenuo igru tu mi se sve smrzne i ne mogu nista da uradim. Jedino resenje je unmount, ako mi komp dozvoli, ili reset na silu. Da li je neko imao slican problem? Igru sam "kupio" od FLT "prodavca".Sad cu da skinem neku RePack varijantu od 3.5 Gb u nadi da se nece isto desiti.Ako neko ima odgovarajuci "proizvod" moze link i na PM.

Posted

bem ti sljaku, u pozadini tema iz morrowinda, najezio sam se!