Ugor Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Na nekoj konzoli je sredinom devedesetih postojala i košarka sa izmišljenim evropskim klubovima i igračima. Izgledala je slično ovoj NCAA igri. Bio je i klub iz Zagreba, ne sjećam se da li je bio neki iz Beograda.
Anonymous Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Arcania: Gothic 4 proglašena za najgori RPG 2010-te godineAs our review explains, Arcania isn't a bad game at all. It's technically decent and works as a newbie RPG or an action-adventure with RPG elements. But as fourth part in a series of hardcore RPGs, Arcania is a complete and utter failure.
teacher Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jel igra neko ovaj novi Magic The Gathering?
Кристофер Лумумбо Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ovako, posto sam ja retardirana osoba, jel bi mogao neko da mi pomogne i da pronadje serijski broj, odnosno activation key za need for speed hot pursuite. skinem taj jebeni activation fajl ali ne mogu da ga otvorim zato sto nisam administrator. wtf?
casperbgd Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 skinem taj jebeni activation fajl ali ne mogu da ga otvorim zato sto nisam administrator. wtf?Iz My Computera si probao da otvoris fajl?
Кристофер Лумумбо Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Iz My Computera si probao da otvoris fajl?ma probao sam na sve nacine i nece.
copkillah Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ovako, posto sam ja retardirana osoba, jel bi mogao neko da mi pomogne i da pronadje serijski broj, odnosno activation key za need for speed hot pursuite. skinem taj jebeni activation fajl ali ne mogu da ga otvorim zato sto nisam administrator. wtf?a čekaj, da li je kompjuter tvoj, ne razumem onda kako nisi admin?probaj desni klik na fajl pa run as administrator.
JozoMujica Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 (edited) http://acidcow.com/p...s-102-pics.html:) Edited February 24, 2011 by gotivac
goofs Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 37 od 102, nisam los, mada je bilo na prelet, mozda mi je neka promakla ;)
Pokojni Ruxin Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Proklinjem dan kad sam se setio da posle 100 god gledam all star vikend, pa pod utiskom toga rešio da bih mogao da probam taj čuveni NBA 2K11... nemam strpljenja da izučim da je igram ko čovek, a ove 2-3 partije dnevno mi toliko dignu pritisak da mislim da mi svaka skrati po pola godine života.Upravo sam izgubio u poslednjoj sekundi od jebenih klipersa...igrajući sa jebenim majamijem!
Razzmatazz Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Elder Scrolls V Skyrim: Official Gameplay Trailerhttp://www.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M
teacher Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Lepo, lepo. Šteta što će izaći u isto vreme kad i mass effect 3. Naravno, prvo treba odigrati dragon age 2. Takođe, fable 3 izlazi, ali to je već peta liga RPG igara.
Milosh76 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Imam problem sa NBA 2K11. Naime skinuo sam neki iso fajl od preko 5 Gb, instalirao i kad hocu da prebacim "lekic" da bi pokrenuo igru tu mi se sve smrzne i ne mogu nista da uradim. Jedino resenje je unmount, ako mi komp dozvoli, ili reset na silu. Da li je neko imao slican problem? Igru sam "kupio" od FLT "prodavca".Sad cu da skinem neku RePack varijantu od 3.5 Gb u nadi da se nece isto desiti.Ako neko ima odgovarajuci "proizvod" moze link i na PM.
harper lee Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Elder Scrolls V Skyrim: Official Gameplay Trailerhttp://www.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Zelim intenzivno. :)
ToniAdams Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 bem ti sljaku, u pozadini tema iz morrowinda, najezio sam se!
Recommended Posts