teacher Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 zahvaljujuci dobrim ljudima posedujem emulator i sve igrice koje su ikada izasle na amigi 500/1200... tako da ne prodje nedelju dana a ja se ne vratim u 90e i premiere manager, sensible soccer...Valjda Player Manager?
MILF HUNTER Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ne ne... oni stari premiere manager-i gde mozes da gradis stadione... kosarkaski menadzeri su bas lame na amigi.btw celo pakovanje je oko 4gb i lako se nalaze... emulator se zove amiga UAE, pored njega treba ti i kikstart 1.3, 2.0, 3.0 ili 3.1 (preporucujem 3.0 kao na 1200) ali posto je sve relativno male velicine skini sve pa se podseti kako je to izgledalo na amigi :)ako hoces sve igrice odjednom, skini TOSEK pac (sve sto je ikada izaslo za amigu 500/1200) i vrati se 20 godina nazad :)sve odlicno radi kao na originalu a postoji i podrska za joypadove... steta sto ne mogu da nadjem stare quickshoot 2 joystick-e pa da sve bude ko na amigi 500/1200.
Daddy Cool Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Da nije TV Sports Basketball? :D http://www.youtube.com/watch?v=xJUFZCMAD-M Nije ta ... ova igrica je jos bila crno-bela (kad malo razmislim, nije to sredina 90ih, nego 1992... Tad je npr Persijski princ bio aktuelan), kamera samo jedna - sa standardne TV pozicije. Ne bih sad mogao da se setim imena za 100.000 evra.
radisa Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 (edited) Nije ta ... ova igrica je jos bila crno-bela (kad malo razmislim, nije to sredina 90ih, nego 1992... Tad je npr Persijski princ bio aktuelan), kamera samo jedna - sa standardne TV pozicije. Ne bih sad mogao da se setim imena za 100.000 evra.Omni Play Basketball?Ja ovo igrao na C64, do iznemoglosti... Za to vreme, bila fenomenalna stvar... Jedino što nisi upravljao kretnjma igrača, nego samo pasom i šutom...Edit: Crackovana verzija za C64 je imala samo neku fanasy ligu, ali se, ko se snalazio, moglo provaliti gde su podaci o igračima i ocene... Pa sam slično kao uča, koristeći statistike iz KOŠ-a, prepravljao imena i ocene da liče na prave NBA igrače...Eh, što bih opet bio dete...:) Edited February 11, 2011 by radisa
cartman Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Da nije ovo... Ja sam se ubijao od ove igre kad sam bio klinachttp://www.youtube.com/watch?v=f20C8DiYk7o
Ayatollah Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 He, he, simulacije košarke. Seća li se ko ovoga :
pacey defender Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 (edited) Da nije ovo... Ja sam se ubijao od ove igre kad sam bio klinachttp://www.youtube.com/watch?v=f20C8DiYk7o na to sam mislio!! Secas se stoktona sa plavom kosom. I lamp iz lejkersa je trpao trojke kao lud. Igrao je za LA i David Rivers. Edited February 11, 2011 by pacey defender
Ugor Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 (edited) Najbolja igra ikada. Kada sam je prvi puta vidio 1990.g. u posjeti rodbini u SAD mislio sam da je nemoguće da neka igra izgleda toliko realno. Jabbarov sky hook Neobranjivo. Edited February 11, 2011 by Ugor
goofs Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jabbarov sky hook Neobranjivo.+1mislim da je to najveci exploit koja je jedna NBA igrica ikada imala :) opako dobra igra, a uz sve su bili i all-star timovi jel se seca neko onih Majkl Dzordan vs Leri Bird 1on1 igara?
sabahudin Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 (edited) Uh, ja sam ovo imao na prvom kompu. nadjoh za download sad. Btw, bio je i neki basket sa koledz timovima, igrao se misem bio je i MJ tu. Edited February 11, 2011 by monstrum
cartman Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Secam se i Jordana koji kuca 720 kroz brdo igraca... Ja sam na jednoj utakmici sa pokojnim Reggie Lewisom pogodio sigurno 20-30 vezanih trojki bez promasaja... Ah ta srecna vremena
*edited by mod Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ja sam tada bio lud za legendarnim NBA Jamom (2 igraca + zamena), tandem KJ - Barkley, secam se da moji nisu mogli da me odvoje od aparata na letovanju u Asprovalti gde sam prvi put provalio tu igricu...Ja sam igrao sa Golden State-om. Chris Mullin je masio trojke redje nego li zakucavanja.
*edited by mod Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ja sam tada bio lud za legendarnim NBA Jamom (2 igraca + zamena), tandem KJ - Barkley, secam se da moji nisu mogli da me odvoje od aparata na letovanju u Asprovalti gde sam prvi put provalio tu igricu...Ja sam igrao sa Golden State-om. Chris Mullin je masio trojke redje nego li zakucavanja.
Svarog Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=URobcuTcBFUovo sam igrao i igrao na Commodore-uPa sa Sege NBA Live 95. ove izometrijske Live-ove sam obožavao a ta što se igrala mišem bi trebala da je ova iz NCAA serijala, to sam igrao neke ~94(mada mi je u glavi malko drugačija slika, valjda crna ova pozadina...)
Recommended Posts