Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
zahvaljujuci dobrim ljudima posedujem emulator i sve igrice koje su ikada izasle na amigi 500/1200... tako da ne prodje nedelju dana a ja se ne vratim u 90e i premiere manager, sensible soccer...
Valjda Player Manager?
Posted

ne ne... oni stari premiere manager-i gde mozes da gradis stadione... kosarkaski menadzeri su bas lame na amigi.btw celo pakovanje je oko 4gb i lako se nalaze... emulator se zove amiga UAE, pored njega treba ti i kikstart 1.3, 2.0, 3.0 ili 3.1 (preporucujem 3.0 kao na 1200) ali posto je sve relativno male velicine skini sve pa se podseti kako je to izgledalo na amigi :)ako hoces sve igrice odjednom, skini TOSEK pac (sve sto je ikada izaslo za amigu 500/1200) i vrati se 20 godina nazad :)sve odlicno radi kao na originalu a postoji i podrska za joypadove... steta sto ne mogu da nadjem stare quickshoot 2 joystick-e pa da sve bude ko na amigi 500/1200.

Posted
Da nije TV Sports Basketball? :D

Nije ta ... ova igrica je jos bila crno-bela (kad malo razmislim, nije to sredina 90ih, nego 1992... Tad je npr Persijski princ bio aktuelan), kamera samo jedna - sa standardne TV pozicije. Ne bih sad mogao da se setim imena za 100.000 evra.
Posted (edited)
Nije ta ... ova igrica je jos bila crno-bela (kad malo razmislim, nije to sredina 90ih, nego 1992... Tad je npr Persijski princ bio aktuelan), kamera samo jedna - sa standardne TV pozicije. Ne bih sad mogao da se setim imena za 100.000 evra.
Omni Play Basketball?omni-play-basketball_1.jpg209339-omni-play-basketball-commodore-64-screenshot-taking-the-free.pngomni-play-basketball_8.jpgJa ovo igrao na C64, do iznemoglosti... Za to vreme, bila fenomenalna stvar... Jedino što nisi upravljao kretnjma igrača, nego samo pasom i šutom...Edit: Crackovana verzija za C64 je imala samo neku fanasy ligu, ali se, ko se snalazio, moglo provaliti gde su podaci o igračima i ocene... Pa sam slično kao uča, koristeći statistike iz KOŠ-a, prepravljao imena i ocene da liče na prave NBA igrače...Eh, što bih opet bio dete...:) Edited by radisa
Posted

He, he, simulacije košarke. Seća li se ko ovoga :fast%20break.png

Posted (edited)
Da nije ovo... Ja sam se ubijao od ove igre kad sam bio klinachttp://www.youtube.com/watch?v=f20C8DiYk7o
na to sam mislio!! Secas se stoktona sa plavom kosom. I lamp iz lejkersa je trpao trojke kao lud. Igrao je za LA i David Rivers. Edited by pacey defender
Posted (edited)

Najbolja igra ikada. Kada sam je prvi puta vidio 1990.g. u posjeti rodbini u SAD mislio sam da je nemoguće da neka igra izgleda toliko realno. :lol: Jabbarov sky hook :Hail: Neobranjivo.

Edited by Ugor
Posted
Jabbarov sky hook :Hail: Neobranjivo.
+1mislim da je to najveci exploit koja je jedna NBA igrica ikada imala :) opako dobra igra, a uz sve su bili i all-star timovi :Hail: jel se seca neko onih Majkl Dzordan vs Leri Bird 1on1 igara?
Posted (edited)

Uh, ja sam ovo imao na prvom kompu. :Hail: nadjoh za download sad. :Hail: Btw, bio je i neki basket sa koledz timovima, igrao se misem :lol: bio je i MJ tu.

Edited by monstrum
Posted

Secam se i Jordana koji kuca 720 kroz brdo igraca... Ja sam na jednoj utakmici sa pokojnim Reggie Lewisom pogodio sigurno 20-30 vezanih trojki bez promasaja... Ah ta srecna vremena

Posted
ja sam tada bio lud za legendarnim NBA Jamom (2 igraca + zamena), tandem KJ - Barkley, secam se da moji nisu mogli da me odvoje od aparata na letovanju u Asprovalti gde sam prvi put provalio tu igricu...
Ja sam igrao sa Golden State-om. Chris Mullin je masio trojke redje nego li zakucavanja.
Posted
ja sam tada bio lud za legendarnim NBA Jamom (2 igraca + zamena), tandem KJ - Barkley, secam se da moji nisu mogli da me odvoje od aparata na letovanju u Asprovalti gde sam prvi put provalio tu igricu...
Ja sam igrao sa Golden State-om. Chris Mullin je masio trojke redje nego li zakucavanja.
Posted
http://www.youtube.com/watch?v=URobcuTcBFUovo sam igrao i igrao na Commodore-uPa sa Sege NBA Live 95. ove izometrijske Live-ove sam obožavao :wub:tumblr_krktabdQfy1qznj8ho1_500.jpga ta što se igrala mišem bi trebala da je ova iz NCAA serijala, to sam igrao neke ~94(mada mi je u glavi malko drugačija slika, valjda crna ova pozadina...)ncaa_basketball.gif