Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
Ako imas preporuku za neku verziju koju bih mogao kupiti, sibni na prajvatedit: skin'o sam, i probao server koji si post-ovao. sljaka sve u 16 :)ako si kasnije tu, mozemo probati
Auf, tek sad vidim ovo :( Sorry.Kao što rekoh, teško da će se stvori neka pristojna ekipa u skorije vreme (10+ igrača) sa random pojavljivanjem, moramo da dogovorimo neki termin, pa da se skupimo nas 10ak ako je ikako moguće odavde, ako ne, pokrpimo sa poznanicima, rodbinom, prijateljima. :)
Posted

Ako se nekome puca, CS u 22.30, da probamo da se skupimo u nekom pristojnom broju. :)217.26.75.202:27024

Posted
A jel matori CS u pitanju? Ako jeste, da se bacam na kupovinu, jer imam samo Source verziju. Mene licno 15vs15 prilicno odbija u stvari, i neki 5vs5/6vs6 closed server bi bio idealan, ali ne znam mozemo li se skupiti toliko...Oko vremena se taman slazemo, kad razduzim decu oko 9/pola10 :P
I ja igram source. Ima li jos ko da se skupimo?
Posted
jel ima mahera za IL2?uspeo sam da zajebem setovanje za dzojestik, pa da li bi ga povratilo da uradim restore point celog kompa?
ako popravis, javi mi kako si to uradio. ja sam se sjebo najstrasnije kada sam posle dzojstika nakacio i volan. wheel radi odlicno, a dzojstik ne radi uopste. nije pomogla ni de/reinstalacija drajvera, system restore, nista. osecam da cu morati da reinstaliram ceo XP jebeni da bih ponovo mogo da vozam IL2.e jel igras negde online?
Posted

davno sam igrao al sam i tada bio los, a sada sam poceo opet posle duge pauze, ali nesto nemam vremena da mu se vise posvetim i i ebe me ovaj dzojstik :(

Posted

hahah, jbt zivot, ja sam igrao ovo :D uvek sam uzimao LA a udarna igla im je bio "Irvin Magic", a u Chicagu izvesni "Mike Jordanche" :lol: a i bilo je nekih cudnih timova, tipa Cinemawre i San Diegonostalgija :)

Posted

Doduše ja sam je igrao početkom 90-ih, na Amigi. Imao sam disk sa originalnim igračima. A sledeću sezonu sam sam editovao, koristeći rostere iz časopisa Košarka (ili kako se već zvao)...

Posted (edited)

ja sam davno igrao onu bball igricu, gde je stokton imao plavu kosu a svaki sut je pogadjao obruc.

Edited by pacey defender
Posted

ja sam tada bio lud za legendarnim NBA Jamom (2 igraca + zamena), tandem KJ - Barkley, secam se da moji nisu mogli da me odvoje od aparata na letovanju u Asprovalti gde sam prvi put provalio tu igricu...

Posted
ja sam tada bio lud za legendarnim NBA Jamom (2 igraca + zamena), tandem KJ - Barkley, secam se da moji nisu mogli da me odvoje od aparata na letovanju u Asprovalti gde sam prvi put provalio tu igricu...
Penny Hardaway iz ugla nije promasivao. Mislim da je Orlando dobio puno navijaca u Srbiji zbog te igrice. :D
Posted
Doduše ja sam je igrao početkom 90-ih, na Amigi. Imao sam disk sa originalnim igračima. A sledeću sezonu sam sam editovao, koristeći rostere iz časopisa Košarka (ili kako se već zvao)...
zahvaljujuci dobrim ljudima posedujem emulator i sve igrice koje su ikada izasle na amigi 500/1200... tako da ne prodje nedelju dana a ja se ne vratim u 90e i premiere manager, sensible soccer...
Posted

pih, apatriote, ja sam igrao sa Divcem, a pogadjao je trojke sasvim solidno <_< posle Gary Payton+Shawn Kemp, al to je vec turnament edishnbtw. izasao je NBA Jam za Wii pre par meseci, neje los, back to the 90s