Jump to content

Featured Replies

2 hours ago, John Coltrane said:

Ako neko ima preporuku za nekog prodavca za PS4 neka piše na PM.

Igrice ili konzola ?

• Replies 9.4k
  • Views 729.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

Just now, Fakundo Sava said:

Igrice ili konzola ?

Konzola

17 hours ago, 189- said:

pa nema tu mnogo da se objasnjava, osim da je covek napravio world conquest za 18 godina, sto je onako bas bas nenormalno. pre par godina su neki igraci odradili ovo za ~30 godina i to se cinilo kao nemogucim. bukvalno se igra na speed 1 i mikromenedzuje bukvalno svaka stvar sto postoji u igri. kaze da mu je trebalo 150 sati da zavrsi kampanju.

Nikad nisam igrao EU igre ali sam dosta igrao Victoriju i Crusader Kings. Koliki je cim da se nauci kako funkcionise gameplay? I jel EU5 vredi ili se treba drzati EU4?

pa trebace par meseci sigurno da se nauci. preporucujem da gledas neke youtube videe da vidis kako funkcionise i da ucis usput.

ja sam igrao samo eu4 i sad mi je tesko uporediti jer sam ove druge igre samo gledao kako igra moj drug koji ih je brzo batalio i vratio se eu4. sve zavisi da li ti je zanimljivo da se cimas sa porodicom i slicnim stvarima iz cka i vic ili zelis da osvajas svet u eu4.

eu5 nece izaci jos bar pola godine a verovatno jos vise. a eu4 ima jedno dvadesetak dlc-a koje sve moras da platis pa cela igra izadje bas onako dosta skupo, ali naravno i za to ima resenja da bude besplatno, samo neces imati achievemente da lovis ako ti je to uopste interesantno.

20 hours ago, Fakundo Sava said:

Igrice ili konzola ?

Sad može i za igrice rolleyes