Jump to content

Featured Replies

13 godina posle zadnjeg GTA, jebem ti onlajn gejming. Taman da mi PS5 zastari. Jebem mu mater, onaj ps4 je ispao najbolja kupovina ever, za mene savršen period i za nove naslove i za osvežene ps3 verzije.

Edited by Zabalujev

• Replies 9.4k
  • Views 729.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

Ohrabruje me što pri kraju piše "captured on ps5".

Europa Universalis V on Steam
No image preview

Europa Universalis V on Steam

Use war, trade or diplomacy to satisfy your grandest ambitions and dominate five centuries of history in the newest version of Europa Universalis, Paradox Interactive's flagship historical grand st...

horny-erection.gif

Juče počeo Blue Prince. Još jedan od kandidata za igru godine... igra je prosto neverovatna, genijalna premisa a realizacija na najvišem nivou. Neočekivano dobra godina za gejming a još se očekuju teškaši kao Death Stranding 2 i nastavak Ghost of Tsushima

On 15. 4. 2025. at 18:58, Baldrick S. said:

Split Fiction (original EA) a od svedskog izdavaca Hezelight studios, poznatog po "It takes two" je ponovo izdominirao. Ko voli split screen relativno fast pace co-op play lokalno ili online sa drugarom/icom (a kada se kupi igra dobija se friend pass, znaci dve licence) toplo preporucujem. Ne znam koji mi je aspekt u igri genijalniji. Sam gameplay koji je ponekad toliko pozitivno nenormalan, od grafike do resavanja zagonetki. Igra u sustini nije toliko teska ali je zato spoj gameplaya i vizelnih efekata savrsen. Gameplay je relativno kratak, negde oko 12 sati ali je tih 12 sati prosto uzivanje. Ko je igrao It takes two neka svoju lestvicu ocekivanja podigne za 145% (ha!) igra ce mu to nadomestiti sa jos dodatnih 125%. U top 5 kandidata za igru godine. (vidim da se zale na pricu, ja sam cut scenes prekidao jer bi mi posle njih igra lagovala do tacke nemogucnosti igranja)

Split Fiction je neverovatan... svaka sledeća igra ovog studija je ogromno poboljšanje na već odličnu bazu. Tona referenci na filmove i igre, odličan humor, najzabavniji gejmplej godinama unazad. Neke od sporednih priča su prosto čista genijalština... u jednoj su likovi dva zuba a finalni bos zubar ili kad vodite dva praseta svako sa svojim "moćima" 🤣

Prekosutra opet lepim desni kažiprst za levi klik miša, uzeh igru na Steamu jutros.

Izgleda da se mora ubaciti neka skakacka sekvenca skoro u svaki naslov. Sada me upravo nervira neko skakanje po platformama u Clair Obscure Expedition 33. Igram Tomb Raider i jedna mi je od omiljenih fransiza, no tu ocekujem razne vratolomije kao sastavni deo mehanike. Ovde mi je samo eskiviranje tokom borbe dovoljno tesko, te mi ovo malcice ide na nerve. Ne odustajem lako, no cesto skacem sa naslova na naslov, te se desi da na neku igru i zaboravim, ako napravim predugu pauzu. Takodje ne volim kada nemam mapu odredjene lokacije. Neko ce reci da sam razmazen, no igram pararelno pominjani Trails naslov i tu imam ultra detaljne lokacije, sa sve pozicijom neprijatelja.

Pathfinder recimo ne pokusava da bude nesto sto nije; klasican izometrijski RPG, bez izleta u druge zanrove. Slicno vazi i za Baldurs Gate 3, kao adaptaciju odgovarajuceg settingsa.

Baldur's Gate 3 kao ne pravi izlet u debilni dating simulator?

To mi nigde nije smetalo.inn BG2, DA od prvog pa na dalje. Ovde to jeste malo previse naglaseno, no to mi nije problem. Jednostavno mozes preskociti taj deo igre, ako ti se ne dopada. Ovo je vec osnovna mehanika, koja prilicno ide na nerve.

Danas je tačno 10 godina od izlaska Witchera 3:

ne znam koliko vas je igrao ili igra eu4 pa da razume koliko je bolesno ovo sto je covek uradio..

Ja sam stao kod dvojke, ali daj džusi ditejls

pa nema tu mnogo da se objasnjava, osim da je covek napravio world conquest za 18 godina, sto je onako bas bas nenormalno. pre par godina su neki igraci odradili ovo za ~30 godina i to se cinilo kao nemogucim. bukvalno se igra na speed 1 i mikromenedzuje bukvalno svaka stvar sto postoji u igri. kaze da mu je trebalo 150 sati da zavrsi kampanju.

Ako neko ima preporuku za nekog prodavca za PS4 neka piše na PM.

Ne nadjoh temu, pa ne zamerite što pišem ovde.