Jump to content

Featured Replies

Ja se primio na Balatro ali na mobu. Lepo drži neko vreme ali kada sam rešio jedno 7-8 dekova malo mi je izgubilo na draži ali to je verovatno do mene. Svakako je za preporuku a ja i nisam neki fan pokera.

On 9. 4. 2025. at 23:03, *edited by mod said:

Ja se primio na Balatro ali na mobu. Lepo drži neko vreme ali kada sam rešio jedno 7-8 dekova malo mi je izgubilo na draži ali to je verovatno do mene. Svakako je za preporuku a ja i nisam neki fan pokera.

Uzmi igraj endless, totalni je besmisao thumbup

On 9. 4. 2025. at 14:06, garcia said:

sin i ja se zapalili za subnauticu.

jutros sam do pola 4 pokušavao da napravim podvodnu bazu na 300 metra koja neće procuriti a koja u sebi sadrži nuklearni reaktor neophodan za napajanje i punjenje baterija, dok me neke karakondžule napadaju s leva i desna...

skoro nas nešto ovako nije uhvatilo, samo treba malo vremena da se "primi".

kako se razvija situacija? je l se malo odseku noge dok se spuštaš u nepoznato? 🙂

@najneindustrijaliziraniji meni zapravo pre neki gut feeling kada tonem...
zapravo obrnuli igru i odmah kupio na playstoru Subnautica: Bellow zero.
Vidim sin pika i oduševljen, ja zbog prokletog posla ne stižem.

Split Fiction (original EA) a od svedskog izdavaca Hezelight studios, poznatog po "It takes two" je ponovo izdominirao. Ko voli split screen relativno fast pace co-op play lokalno ili online sa drugarom/icom (a kada se kupi igra dobija se friend pass, znaci dve licence) toplo preporucujem. Ne znam koji mi je aspekt u igri genijalniji. Sam gameplay koji je ponekad toliko pozitivno nenormalan, od grafike do resavanja zagonetki. Igra u sustini nije toliko teska ali je zato spoj gameplaya i vizelnih efekata savrsen. Gameplay je relativno kratak, negde oko 12 sati ali je tih 12 sati prosto uzivanje. Ko je igrao It takes two neka svoju lestvicu ocekivanja podigne za 145% (ha!) igra ce mu to nadomestiti sa jos dodatnih 125%. U top 5 kandidata za igru godine. (vidim da se zale na pricu, ja sam cut scenes prekidao jer bi mi posle njih igra lagovala do tacke nemogucnosti igranja)

Wrokers & Resources: Soviet Republic je nešto najbolje što sam igrao od city buildera i simova jako dugo, a veliki sam fan žanra!

Nivo detalja u igri je nerealan, rećom pa može da se bira koliko kompleksno želiš da igraš, jer micromanagement ide i do toga da svako vozilo ima kilometražu D

Uopšte nije skupa, a ja posle skoro 40h igranja nisam još zagrebao brdo mehanika, industrija i njihove povezanosti, logistiku, itd...

Veliki plus za nas koji smo odrasli u socijalističkoj gradnji i industriji, napravio sam blokove i obožavam momenat gde je akcenat na pešacima i javnom prevozu, a ne samo kolima. Zapravo, privatna kola su, pogotovo u početku, luksuz.

Više nego topla preporuka!

P.S. Modova ima brdo, poskidao sam toliko YU zgrada, spomenika, carevi su napravili i fiću, milina D