arheolog1981 Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 3 minutes ago, Moća said: KCD? Kingdom Come Deliverance 2
Miljenko Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Trapav sam inace za sportske igre (trkacke tu i tamo), no uzeh da probam Sociable Soccer 25. Igru je dizajnirao Jon Hare (Sensible Soccer), u saradnji sa timom iz Finske. U startu cu reci da ovo nije simulacija, vec arkadni fudbal, kao u stara vremena. AI tim me krlja klizecim startovima ceo mec, a onda ja dobijem crveni za prvi pokusaj istog. Dizajn je simptacan, pocev od sudija, pa do samih igraca. Vecina liga je licencirana (mislim da Bundes nije jedini od ovih top liga). Impresivan broj takmicenja, sto kupova, prvenstvava, te reprezentativnih suceljavanja. Procitao sam negde da postoje 42 nacina kako se lopta moze dodati. Svidja mi se sto je moguce izvesti duge akcije sa puno pasova, ali i munuti gol sa 30 metara. Jedini trofej do sada mi je kup kod Svedjana (Malmo), a i to nakon dva prolaza na penale. Sa Benficom sam bio peti u ligi. Da, na svaka tri meca u ligi, se cekira pozicija i da li zadovoljavas vlasnike ili ne. Ako ne pokazace ti crveni karton. Malopre odigrah sezonu/polusezonu u Belgiji (Club Brugge) i zavrsih kao drugi. Dobio sam prvoplasirani Anderlecht, manje-vise lako, no Standard i Kortrijk me rutinirase (Anderlecht je imao samo 2 poraza). Vodio sam i Peterborough u League 1 i uspeo da privedem sezonu kraju. Probao sam jos Konferenciju i Gateshead, te Championship i Sheffield Wed. Sa potonjim ne mozes dati gol, trika nema (jedva 2-3 u 10 kola) i normalno da sam dobio otkaz nakon serije 0-0 utakmica. Sto je jeaci tim, manje prostora za kiks imas, odnosno moras drzati neku poziciju pri vrhu lige. Prijatno iznenadjenje, ekstra zarazan naslov. Mecevi ne traju previse dugo. 2
Calavera Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata: https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu 7
Ayatollah Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 4 hours ago, Calavera said: pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata: https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu Uzeo, hvala! Uzeo i Return to Moria pre neki dan.
Zabalujev Posted January 1 Posted January 1 KCD pređen po drugi put, levelovanje solidno, nabod longswordom u facu moj signature move. Sad je stvarno dosta, pokupiću drugi nastavak kad izađe u februaru, ako ove godine ulete i novi gta i witcher, prezadovoljan.
Miljenko Posted January 6 Posted January 6 (edited) Vratih se da probam da zavrsim Pillars of Eternity 2. Nekako mi sada vise lezi nego pre. Da li sam se uzeleo izometrijskih RPG igara ne znam, no skoro sve mi deluje na svom mestu. Likovi su oko 11. nivoa, pa ni party nije vise slab, da moram da izbegavam brdo lokacija. Borbu na moru sam pristojno savladao, nabavio nesto veci brod. Sinoc sam recimo imao egal sukob, uz nesto veci startni damage za protivnika. Posle par rundi je usledila cuvena poruka (kao sa originalnih Piratesa!), da je protivnicki brod eksplodirao, posto je projektil pogodio magacin sa barutom. Ydwin steta sto nije regularni kompanjon, sa nekim licnim questom (animanserka); njena cipher/rouge kombinacija je sjajna. Upravo istrazujem lokaciju, gde je ona za sada neutralizovala bar 30 zamki. Cini se da ce kranja ocena za Pillarse 2 biti solidna (ne ispod 8). BG 3 jos nisam zavrsio. U stvari nisam stigao ni do treceg chaptera. Mozda su mi pojedini delovi previse teski, sta znam. Ono kada sretnes Harpere u svratistu mi se definitivno nije dopalo kako je odradjeno. Da li da branis ovog ili onog, tja. Pillarse mogu da igram opustenije, pa makar i fulao poneki zadatak. Sto se tice pomenutog Sociable Soccera, malo sam se izvezbao. Nisam uzeo nijednu ligu i dalje (obicno jedan AI tim ima neki megalomanski skor), no broj kupova je solidan. Argentina kup sa Bocom, Brazil-Flamengo, MLS-Miami (tu sam ziheraski isao sve preko Messija, kome je realizacija impozantna). Pomenuta Svedska-Malmo, Holandija-Ajax. Sa reprezentacijama, za sada, Afrika i Nigerija, te Mexico i Severna America. U Aziji sam uzeo Juznu Koreju i pukao u finalu od Japana 4-3 (cudo jedno koliko sam golova primao sa njima i protiv najglupljih timova). Fina igra, mada me uvek nerviraju klizeci startovi. Meni je svaki (skoro) klizeci faul. Edited January 6 by Miljenko 3
*edited by mod Posted Thursday at 14:03 Posted Thursday at 14:03 41 minutes ago, Jeremija said: Tipujem na nekih 400€/$ 1
Recommended Posts