Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted (edited)

Meni recimo nije loš, Borderlands. Ali isključivo kao co-op. Sa još 3 čoveka i rokaj. Slabo se ložim na RPG, ali ovde srećom ima dosta rokanja, a i taktika je bitna. I još su izbacili i 4 DLCa. A mi tek prošli 3/4 originalne kampanje. Milina za ove zimske dane.

Edited by Garnirung
Posted

Uuu, pikam to zadnjih par dana, ludilo. Nego, rece mi drug da moze samo na windows 7, jel' to tacno?

Posted
Uuu, pikam to zadnjih par dana, ludilo. Nego, rece mi drug da moze samo na windows 7, jel' to tacno?
meni radi na visti, a koliko videh cak i na xp.valjda treba instalirati netframework 2 u slucaju da nece da potera.
Posted

Ko je raspoložen za pucanje, ajmo na server :)217.26.75.202:27024

Posted
Ko je raspoložen za pucanje, ajmo na server :)217.26.75.202:27024
Isto večeras, naravno, CS je u pitanju.Ako nemate pojma, ne dvoumite se, malo nas je, mali blam. :DŠalim se naravno, everyone is invited
Posted (edited)

Angry birds ima i kao aplikacija za Android telefone, kazu, jako zarazno.

Edited by Milosh76
Posted
Isto večeras, naravno, CS je u pitanju.Ako nemate pojma, ne dvoumite se, malo nas je, mali blam. :DŠalim se naravno, everyone is invited
Oj, Glaše, el CS il CS:S? Igra li se jos ili je bilo jednokratno?
Posted

Jel može NBA 2k11 da se pika 2 na 2? Igra mi vidi samo tri džojstika.

Posted
Oj, Glaše, el CS il CS:S? Igra li se jos ili je bilo jednokratno?
Pika se često, server je on line stalno, problem je što je nov, pa je uglavnom prazan, ali puni se polako, ima na netu tona servera pa nije lako naterati ih da igraju 2on2 3on3 4on4 umesto 15on15. :)Uvek se možemo dogovoriti za neo forumsko pikanje, može se zaključa server, pa da budemo samo mi odavde, nije problem. Uglavnom se noću cepa tj 21 pa na dalje.
Posted
Pika se često, server je on line stalno, problem je što je nov, pa je uglavnom prazan, ali puni se polako, ima na netu tona servera pa nije lako naterati ih da igraju 2on2 3on3 4on4 umesto 15on15. :)Uvek se možemo dogovoriti za neo forumsko pikanje, može se zaključa server, pa da budemo samo mi odavde, nije problem. Uglavnom se noću cepa tj 21 pa na dalje.
A jel matori CS u pitanju? Ako jeste, da se bacam na kupovinu, jer imam samo Source verziju. Mene licno 15vs15 prilicno odbija u stvari, i neki 5vs5/6vs6 closed server bi bio idealan, ali ne znam mozemo li se skupiti toliko...Oko vremena se taman slazemo, kad razduzim decu oko 9/pola10 :P
Posted (edited)
A jel matori CS u pitanju? Ako jeste, da se bacam na kupovinu, jer imam samo Source verziju. Mene licno 15vs15 prilicno odbija u stvari, i neki 5vs5/6vs6 closed server bi bio idealan, ali ne znam mozemo li se skupiti toliko...Oko vremena se taman slazemo, kad razduzim decu oko 9/pola10 :P
Da, CS, sorry.Slažem se, nema ništa bolje od ozbiljnog 5on5 pikanja, pravih mečeva, tu je sva lepota igre a mnogi je nikad ne okuse™. Edited by Glas RazumaN
Posted (edited)

Ako imas preporuku za neku verziju koju bih mogao kupiti, sibni na prajvatedit: skin'o sam, i probao server koji si post-ovao. sljaka sve u 16 :)ako si kasnije tu, mozemo probati

Edited by Mostly harmless
Posted

jel ima mahera za IL2?uspeo sam da zajebem setovanje za dzojestik, pa da li bi ga povratilo da uradim restore point celog kompa?