Mil@n Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Meni je i GT2 na Soniju 1 bio fenomenalan. Ostao mi u pamcenju kao najbolja trkacka igra, uz Colin McRae. Sad treba Grid da isprobam, ali ne ocekujem da je toliko dobar kao te dve.Ne znam na koji Grid misliš, onaj što sam ja vozio bio je dosta dobar.Što se tiče vožnjim, meni je Collin MC Rae u najlepšem sećanju, pikali smo to u igraonici u kojoj sam radio, nas 8 od jednom, neopisiva zajebancija.
TheBigFlegma Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Je l' igrao neko ovaj World of Tanks? Stigao mi je opis sa Benchmarka, pa sam se zainteresovao, deluje zanimljivo. Filipenko? Zvuci kao poslastica za tebe :)Igram ja. Do jaja je u početku, posle nekog vremena malo smori kad igraš sam.
Jean-Luc Picard Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Jel može neki predlog za neku dobru poteznu strategiju a da nije nešto iz HOMM serijala ili neka od Civilizacija...
casperbgd Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Dobar ovaj Far Cry 2. Sasvim je lepo uradjen, mada je pomalo predvidiv.
Ugor Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Meni dosadilo puškaranje na svakom check pointu pa sam brzo odustao. Jel ima neki način da se to izbjegne, osim da izađem iz auta, zaobiđem check point i nađem novi auto, što traje kojih 10 minuta?
gone fishing Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ima odeš na bus station i prevezeš se na željenu lokaciju u tren oka
casperbgd Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 I mene malo iritiraju ti Guard Postovi i patrole, ali ih poubijam za par minuta i nastavim dalje.
Filipenko Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Je l' igrao neko ovaj World of Tanks? Stigao mi je opis sa Benchmarka, pa sam se zainteresovao, deluje zanimljivo. Filipenko? Zvuci kao poslastica za tebe :)Pardoniram na kašnjenju, bejah banovan.Elem, to je super igra, drži pažnju i zarazna je.
casperbgd Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 (edited) Pardoniram na kašnjenju, bejah banovan.Elem, to je super igra, drži pažnju i zarazna je.Aj ispisi neke igre koje su ti se najvise dopale u poslednjih par godina, ako te ne mrzi.edit: igre za komp, nemoj za konzole. Edited January 20, 2011 by casperbgd
Filipenko Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 (edited) Poslednjih par godina? Au...Ajde da probam (bez redosleda)Starcraft IIThe WitcherDragon AgeMass Effect 1 i 2Crysis (Crysis Warhead)Heroes of NewerthEmpire: Total War + Napoleon: Total WarSins of a Solar EmpireSpellforce 2, Spellforce 2: Dragon StormFallout: New VegasFootball Manager 2011Assassins Creed 1‚ 2...mislim, šta znam, ima toga sigurno još tona, a zavisi dosta od ukusa, žanra, šta ko voli, dali je spreman da plati original za puno uživanje u igri (npr. Left 4 Dead je super stvar, ali ako ne želi neko da plati, onda igra nema nikakvu poentu sa botovima, Call of Duty svaki ima bogat multiplej), pa onda recimo meni je suludo da igram bilo koju vožnju na tastaturi, tim pre što su sve krš u odnosu na Gran Turismo, a PCjevcima su dobri razni Dirtovi i Gridovi...Ipak, najbolje igre su GT5, MGS4, Killzone 2, Demon's Souls, Uncharted 1 i 2, God of War 3, Little Big Planet, Red Dead Redemption i tako te...Na PCju ostaje sve manje vrhunskih igara po raznim žanrovima. PC se sve više pretvara u platformu za one igre koje se odigraju po par partija na netu za svaki dan (World of Tanks, HoN i slično) ili par krugova (FM2011, Civ) ili za MMO naslove. Jako siromašno. Ima raznih stvari, ali jako malo vrhunskih. Edited January 20, 2011 by Filipenko
Mostly harmless Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Izvinjavam se ako je bilo:EntanglementJaaako zarazno...
Filipenko Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Sram vas bilo sve, zapostavljamo dame koje vole da se igraju na PC računarima... <_<
Recommended Posts