*edited by mod Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 On 22.12.2022. at 17:43, Calavera said: vrhunska jeste, savršena nije a i ja tu malo karikiram, nema ih sedam, eventualno šest... Moram malo manje da se inatim u Elden Ring. Tu sam oko 60og nivoa, lagano čistio Akademiju uzudž i popreko, i onda se spustio na samo dno gde me je pojela iron maiden mašina na točkovima i poslala u neki pakao. Brzo je bilo jasno da mi tu još uvek nije mesto, pa sam našao i izlaz, ali mi đavo nije dao mira pa sam se spustio još niže u grad sa Zmijama tu blizu nekog debeloh Noble (bosa za kog sam trenutno slabiji nego što treba) I umesto da odustanem, posle par sati sam kombinacijom range, summon, fight a vala i čist run, uspeo da dođem do Grace spota sa solidnom dozom runa da bi shvatio da je sve to bilo samo da bi se otvorila vrata koja spajaju početak i kraj tog (sub)nivoa. Jeste da sad imam po koji item više (vala i dva shadow key manje) ali me ipak nervira što su napravili da je tako kružno. Radije bi da me je negde na pola puta olomio random enemy...
James Marshall Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Prvi utisci oko God of War su Igra je prelijepa na oko, ovo je umjetnost Odnos oca i sina je vrhunska priča, klasik Borba mi djeluje dosadno Generalno ne volim ove skriptovane igre gdje je kretanje ograničeno Prošao sam samo prolog, valjda će sad da krene da se grana. Vidim da je character menu ogroman, da su opcije beskonačne
Calavera Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 (edited) 34 minutes ago, *edited by mod said: Moram malo manje da se inatim u Elden Ring. Tu sam oko 60og nivoa, lagano čistio Akademiju uzudž i popreko, i onda se spustio na samo dno gde me je pojela iron maiden mašina na točkovima i poslala u neki pakao. Brzo je bilo jasno da mi tu još uvek nije mesto, pa sam našao i izlaz, ali mi đavo nije dao mira pa sam se spustio još niže u grad sa Zmijama tu blizu nekog debeloh Noble (bosa za kog sam trenutno slabiji nego što treba) I umesto da odustanem, posle par sati sam kombinacijom range, summon, fight a vala i čist run, uspeo da dođem do Grace spota sa solidnom dozom runa da bi shvatio da je sve to bilo samo da bi se otvorila vrata koja spajaju početak i kraj tog (sub)nivoa. Jeste da sad imam po koji item više (vala i dva shadow key manje) ali me ipak nervira što su napravili da je tako kružno. Radije bi da me je negde na pola puta olomio random enemy... da, nije ovo igra u kojoj se isplati junačenje, ako neka oblast deluje teško, odeš negde drugde i za jedno desetak sati se vratiš po osvetu doduše, to što opisuješ zvuči kao volcano manor, a to bi trebalo da je prelazno negde oko 60. nivoa, mada jedva... ako pod shadow key misliš na stonsword key, toga ima de oćeš, ja sam juče dovršio igru s 15-20 neiskorišćenih komada u inventaru. 8 minutes ago, James Marshall said: Prvi utisci oko God of War su Igra je prelijepa na oko, ovo je umjetnost Odnos oca i sina je vrhunska priča, klasik Borba mi djeluje dosadno Generalno ne volim ove skriptovane igre gdje je kretanje ograničeno Prošao sam samo prolog, valjda će sad da krene da se grana. Vidim da je character menu ogroman, da su opcije beskonačne god of war nije baš open world ali nije ni skroz linearan, videćeš kasnije. borba jeste malo smor na početku, kasnije postaje bolja kako učiš nove abilitije. doduše, svakako ne treba očekivati klasični button masher kao u onim starijim gow igrama, ovo ti je bliže souls formuli. Edited December 28, 2022 by Calavera
James Marshall Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 39 minutes ago, Calavera said: da, nije ovo igra u kojoj se isplati junačenje, ako neka oblast deluje teško, odeš negde drugde i za jedno desetak sati se vratiš po osvetu doduše, to što opisuješ zvuči kao volcano manor, a to bi trebalo da je prelazno negde oko 60. nivoa, mada jedva... ako pod shadow key misliš na stonsword key, toga ima de oćeš, ja sam juče dovršio igru s 15-20 neiskorišćenih komada u inventaru. god of war nije baš open world ali nije ni skroz linearan, videćeš kasnije. borba jeste malo smor na početku, kasnije postaje bolja kako učiš nove abilitije. doduše, svakako ne treba očekivati klasični button masher kao u onim starijim gow igrama, ovo ti je bliže souls formuli. Ja sam jbg Elder Scrolls čova, još od Morrowinda. Kad smo već kod ove teme: čitam kontroverzne informacije o ovom Anniversary Skyrimu, pa sam u dilemu to ili sam da moddujem? Da budem iskren, recimo meni je sistem borbe iz Middle-Earth : Shadow of War skroz legao. Ono, nema zatrčavanja u mase čak ni kad si neki advanced level, a opet ima tog cunjanja i švrljanja, slobode biranja gdje ćeš i kad da udariš, plus ti kapetani koji traže da se ne zatrčavaš i da skautuješ.
Weenie Pooh Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 3 hours ago, James Marshall said: Prvi utisci oko God of War su Igra je prelijepa na oko, ovo je umjetnost Odnos oca i sina je vrhunska priča, klasik Borba mi djeluje dosadno Generalno ne volim ove skriptovane igre gdje je kretanje ograničeno Prošao sam samo prolog, valjda će sad da krene da se grana. Vidim da je character menu ogroman, da su opcije beskonačne Ovo su bili 1/1 moji utisci tamo negde do dela kad (minor spoiler) te bolest privremeno odvoji od sina pa se vraćaš spartanskim korenima. To je valjda oko pola igre? Smor mi je bio peglati se trista hiljada puta sa istim ili sličnim neprijateljima, budžiti ajteme, itede, samo da bih odslušao dirljivu priču koja me je stvarno zanimala. Srećom, YouTube je nudio alternativu:
*edited by mod Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 11 hours ago, Calavera said: da, nije ovo igra u kojoj se isplati junačenje, ako neka oblast deluje teško, odeš negde drugde i za jedno desetak sati se vratiš po osvetu doduše, to što opisuješ zvuči kao volcano manor, a to bi trebalo da je prelazno negde oko 60. nivoa, mada jedva... ako pod shadow key misliš na stonsword key, toga ima de oćeš, ja sam juče dovršio igru s 15-20 neiskorišćenih komada u inventaru. Da, to je Volcano Manor. Verovatno bi mogao da se pomučim oko tog bossa jer ima dosta stubova oko kojih može da se pleše a deluje da su neuništivi ali nema potrebe da guram kroz nivo naopačke. Jesi li prešao sa svim glavnim bosovima?
Calavera Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 (edited) 4 hours ago, *edited by mod said: Da, to je Volcano Manor. Verovatno bi mogao da se pomučim oko tog bossa jer ima dosta stubova oko kojih može da se pleše a deluje da su neuništivi ali nema potrebe da guram kroz nivo naopačke. Jesi li prešao sa svim glavnim bosovima? zavisi šta misliš pod glavnim bosovima, definitivno nisam sredio svakog za koji se dobija trofej (završio s 61%). eto tog godskin noblea sam lagano preskočio, bar u verziji gde se boriš protiv njega samog u volcano manor sam stigao kraćim putem kad sam u liurniji odradio quest za neku služavku koja me je onda za nagradu teleportovala direktno do vlasnice manora kad sam je sreo nešto kasnije. Edited December 29, 2022 by Calavera 1
*edited by mod Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Mislim na bossove koji daju great runes. Kontam njih da sredim a ostalo sta naletim. Inače sam tek danas skapirao da great runes ništa ne vrede kada se stave već da moraju da se aktiviraju preko itema
Calavera Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 sad gledam tu listu great rune bosova, nisam ni njih istrebio do kraja, fali mi mohg. ako je miyazaki hteo da se to odradi trebalo je da ga stavi u neku lepšu oblast, u onu kanalizaciju ispod leyndella mi nije padalo na pamet da zalazim, delovalo je još teže za navigaciju (i nezamislivo prljavije) nego sam leyndell...
*edited by mod Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 3 hours ago, Calavera said: sad gledam tu listu great rune bosova, nisam ni njih istrebio do kraja, fali mi mohg. ako je miyazaki hteo da se to odradi trebalo je da ga stavi u neku lepšu oblast, u onu kanalizaciju ispod leyndella mi nije padalo na pamet da zalazim, delovalo je još teže za navigaciju (i nezamislivo prljavije) nego sam leyndell... Koji si LVL bio na kraju?
renne Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Poslednjeg dana Dishonored - Definitive Edition i Eximius: Seize the Frontline free 3
Calavera Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 1 hour ago, *edited by mod said: Koji si LVL bio na kraju? malo preko 150 valjda, 80 sati igre 1
Time Crisis Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 On 29.12.2022. at 1:04, Weenie Pooh said: Srećom, YouTube je nudio alternativu:
Fakundo Sava Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 9 hours ago, renne said: Poslednjeg dana Dishonored - Definitive Edition i Eximius: Seize the Frontline free mogli da se otvorem barem za Dishonored 2
Recommended Posts