Mil@n Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ja bi dosao da se malo podsetim staaaaaaarih dana ali kada instaliram cs ne mogu da igram u fullscreen modu. deo monitora je crn kao kada na televizoru prebacim na 16:9. ovo mi se desava od kada sam instalirao windows 7. kako ovo da resim?i dajte link za download ispravne verzije na pmKako misliš ispravne verzije?Što se tiče rezolucije, pojma nemam, probaj da zagooglaš, google has all the answers, ovako iz iskustva ne mogu da ti pomognem.Meni se doduše dešava da mi otvori CS u rezoluciji u kojoj je, pa se okolo vidi desktop, ali reset mi pomaže.
Mil@n Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Pa V42, ostavio sam link za tu verziju, ne kontam u čemu je problem?
Кристофер Лумумбо Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Pa V42, ostavio sam link za tu verziju, ne kontam u čemu je problem?ma nisam citao post dalje od ip servera
Mil@n Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Cool.Na serveru će biti ekipa sa kojom smo pikali pre 10 godina turnire i lokalna ekipa, nemojte da se osećate zapostavljeno. :D
Кристофер Лумумбо Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 evo me na serveru :)jbg, igracu na 3/4 ekrana :D
Lord Stef Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Uuu, cool, video sam taman na vreme. Ako se ne desi nesto nepredvidjeno, eto i mene :)
Vapad Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 (edited) AngryBirds za PC i Chicken Invaders 4.Danas sam se baš odmorio :DNa serveru nije bilo nikoga pre 15 minuta...Edit: Chicjeb u Chicken - o čemu ja razmišljam Edited January 9, 2011 by Vapad
Кристофер Лумумбо Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 pocela tekma :)javi se kada si na serveru pa cemo ponovo da igramo
Mil@n Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Jbg, ideja je od sada da svako veče bude neko pikanje, tj da bude ljudi što je više i što češće je moguće, tako da bacite oko, pa upadnite kada vam je dosadno. :)
Lord Stef Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Mene triput kickovalo zbog pinga, nisam vise imao zivaca da se vracam. A i realno, sa pingom od 600 se osecam kao Raca Petrovic, sporo i beskorisno. Bice valjda bolje sledeci put.
Vapad Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Ja sam se osećao staro i izgubljeno bez Lord Stefa. :D Ne mogu duže od sat vremena da igram u kontinuitetu, što zbog godina :) što zbog obaveza ;) Nije bilo loše, vidimo se na serveru sigurno.
steins Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 jel potreban oridjinal za server il moze narodska verzija?
Recommended Posts