Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
ja bi dosao da se malo podsetim staaaaaaarih dana ali kada instaliram cs ne mogu da igram u fullscreen modu. deo monitora je crn kao kada na televizoru prebacim na 16:9. ovo mi se desava od kada sam instalirao windows 7. kako ovo da resim?i dajte link za download ispravne verzije na pm
Kako misliš ispravne verzije?Što se tiče rezolucije, pojma nemam, probaj da zagooglaš, google has all the answers, ovako iz iskustva ne mogu da ti pomognem.Meni se doduše dešava da mi otvori CS u rezoluciji u kojoj je, pa se okolo vidi desktop, ali reset mi pomaže.
Posted

pa koji je patch?

Posted

Pa V42, ostavio sam link za tu verziju, ne kontam u čemu je problem?

Posted
Pa V42, ostavio sam link za tu verziju, ne kontam u čemu je problem?
ma nisam citao post dalje od ip servera :isuse:
Posted

Cool.Na serveru će biti ekipa sa kojom smo pikali pre 10 godina turnire i lokalna ekipa, nemojte da se osećate zapostavljeno. :D

Posted

evo me na serveru :)jbg, igracu na 3/4 ekrana :D

Posted

Uuu, cool, video sam taman na vreme. Ako se ne desi nesto nepredvidjeno, eto i mene :)

Posted (edited)

AngryBirds za PC i Chicken Invaders 4.Danas sam se baš odmorio :DNa serveru nije bilo nikoga pre 15 minuta...Edit: Chicjeb u Chicken - o čemu ja razmišljam :blush:

Edited by Vapad
Posted

ja sam na serveru

Posted

pocela tekma :)javi se kada si na serveru pa cemo ponovo da igramo

Posted

Jbg, ideja je od sada da svako veče bude neko pikanje, tj da bude ljudi što je više i što češće je moguće, tako da bacite oko, pa upadnite kada vam je dosadno. :)

Posted

Mene triput kickovalo zbog pinga, nisam vise imao zivaca da se vracam. A i realno, sa pingom od 600 se osecam kao Raca Petrovic, sporo i beskorisno. Bice valjda bolje sledeci put.

Posted

Ja sam se osećao staro i izgubljeno bez Lord Stefa. :D Ne mogu duže od sat vremena da igram u kontinuitetu, što zbog godina :) što zbog obaveza ;) Nije bilo loše, vidimo se na serveru sigurno.

Posted

jel potreban oridjinal za server il moze narodska verzija? :lol: