Pokojni Ruxin Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Skinuo sa neta? Pa to ne mere bez originala, osim nekih ruskih™ bezveznih servera, ali sam zaboravio kako se to budži... Ne znam koliko je sad original, ali imaj na umu da bi mu vremenom trebale i expanzije (ima ih već tri, poslednja izašla pre par nedelja i košta oko 4000), plus se plaća mesečna pretplata oko 1500 čini mi se.A da na spominjem što je, bez ikakvog preterivanja, wow - čista droga! Igrao sam jedno vreme pa bacio kad sam video kuda to vodi, ali imam i dalje mnogo višegodišnjih wowovaca u bliskom okruženju, i tuga je to jedna... :(
Mil@n Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 WOW - Original i jedna (verovatno prva) expanzija 2x1499din.
teacher Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Imam u radnji npr pes 2008 koji košta 800 dindži i neke starije igre koje koštaju više od toga, ako je stvarno NBA 2011 1300, to je dovoljno da svakog poštenog warez manijaka prešalta na put poštenja i legaliteta.Edit: Tičr, opasno si se zezno. :Dhttp://www.computerl...mes.php?id=1793 Ajd ako odem do grada pa ću da uslikam. Takođe, original na steamu i d2d košta 30$, što je opet jeftinije od ovih naših derikoža.
Anonymous Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Da li će se ikad pojaviti neka dobra svemirska simulacija? Elitu sam nekako (jedva) prežalio, Egosoft ne izbacuje ništa novo. Kriziram.
Mil@n Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ljudi, ako neko pika CS, nadam se da modovi neće zameriti ovu "mini" promociju:PC GEEKS Counter Strike Arena!Otvorili smo Counter Strike Server kako bi smo se zajedno družili i ubijali :)IP servera: 217.26.75.202:27024Link za download Counter Strike-a potrebnog za igranje:http://www.cs-skini.me/csfullOtvaranje servera je u Nedelju, 09.01 u 21h!Vidimo se preko nišana u nedelju u 9! ;)
Moća Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jel moz ebilo ko na taj CS ili? Mislim samo forumasi?
Mil@n Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 (edited) Jel moz ebilo ko na taj CS ili? Mislim samo forumasi?Ko god...Server će biti public, namenjen je a) za promo pc radnje koju sam otvorio b) da se lokalna "Stara garda" ponovo skupi i cepa i priseti se urnebesnih lanova, al svakako će biti mesta i za ljude sa strane, sumnjam da će uvek biti krcat. Možda se navade incognito persone, ali teško, ima tona servera. Edited January 6, 2011 by Glas RazumaN
Shan Jan Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jel PC radnja samo radnja ili ima i igraonica inside the house? Da napravimo forumaski CS :)
Vapad Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jel PC radnja samo radnja ili ima i igraonica inside the house? Da napravimo forumaski CS :)Ma biće forumaški CS na serveru. Moram da skinem prašinu sa Vipera, starog teroriste i turim taj cs što treba :D
Mil@n Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jel PC radnja samo radnja ili ima i igraonica inside the house? Da napravimo forumaski CS :)Samo radnja.Ali kad se mi na lokalu ne dogovorimo, ima da bude server prazan, cenim. Možda se skupi neka lokal ekipa vremenom, ali sumnjam da će da bude krcato, da ne može par forumaša da se zipuje na serv. :)
Alphons Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 stvarno, ovo je nti put da se organizujemo za neki CS.A meni bi sada oh tako leglo jedno prolivanje krvi* posle radnog dana.* mahom moje. I suck.
Mil@n Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ljudi, server zuji prazan, što se mene tiče, kad god...Samo da sam on line naravno :)
Mil@n Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ljudi, ako neko pika CS, nadam se da modovi neće zameriti ovu "mini" promociju:PC GEEKS Counter Strike Arena!Otvorili smo Counter Strike Server kako bi smo se zajedno družili i ubijali :)IP servera: 217.26.75.202:27024Link za download Counter Strike-a potrebnog za igranje:http://www.cs-skini.me/csfullOtvaranje servera je u Nedelju, 09.01 u 21h!Vidimo se preko nišana u nedelju u 9! ;)Reminder, Vidimo se u 21h ;)
Кристофер Лумумбо Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Reminder, Vidimo se u 21h ;)ja bi dosao da se malo podsetim staaaaaaarih dana ali kada instaliram cs ne mogu da igram u fullscreen modu. deo monitora je crn kao kada na televizoru prebacim na 16:9. ovo mi se desava od kada sam instalirao windows 7. kako ovo da resim?i dajte link za download ispravne verzije na pm
Recommended Posts