Moća Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Dualshock i samo Dualshock! Kakvi Logithechi kakvi bakraci.
gervasius twinkleminkleson Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 hvala na odgovorima. potrazicu neki od predlozenih :)
Кристофер Лумумбо Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 svidja mi se nba2k11. josh bi mi se vise svidjao kad bi ga znao igrat :Dal mislim da, nakon blagog navikavanja, izgleda kao jedna od najboljih sportskih igara koje sam igrao.no, mislim da bi mi trebao bolji joypad/gamepad kako god se to sad zove. za koliko para se moze kupiti neki pristojan? Moj savet je Logitech Dual Action Gamepad (oko 2000din), koji je podržan od strane NBA 2k11, koja je zaista najbolja sportska igra svih vremena. Doduše, sa manama koje će valjda otkloniti patch. Ali, obzirom da je cena originala u Beogradu oko 1300din, zaista nema razloga ne kupiti original igru.ok, ubedili ste me da kupim igricu i gamepad.jel mnogo zahtevna?
teacher Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ok, ubedili ste me da kupim igricu i gamepad.jel mnogo zahtevna?Pa, zavisi šta imaš sada. Cenim da je DualCore sa nekom DX11 grafičkom dovoljno.
Кристофер Лумумбо Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Pa, zavisi šta imaš sada. Cenim da je DualCore sa nekom DX11 grafičkom dovoljno.graficka je geforce 8600m 512mbvaljda ce biti dovoljno
gervasius twinkleminkleson Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ja sam pokrenuo igru na 4 godine starom kompu, koji ni kad je bio novi nije imao bash kao primaran zadatak pokretanje zahtjevnih igara. naravno, na minimumu detalja, i uz malo lagovanja, ali moze se igrati.
Milosh76 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 (edited) graficka je geforce 8600m 512mbvaljda ce biti dovoljnoMinimum System Requirements:CPU: Pentium 4 2.4 Ghz Single Core processor or equivalent (2.8 Ghz for Vista)RAM: 512 MB or more (1 GB for Vista)Disc Drive: 8x or faster DVD driveHard Drive: 10.5 GB or more free spaceVideo: DirectX 9.0c compatible (see below)Sound: DirectX 9.0c compatibleInput: Keyboard or dual-analog gamepadVideo card with 128 MB or more memory and one of the following chipsets is required:ATI x1300 or greater;NVIDIA 6600 or greater;DirectX 9.0c compatible card with Shader Model 3.0 support.Important Note: Game requires Internet connection for activationRecommended System Requirements:CPU: 3 GHz Dual Core processor or equivalentRAM: 2 GBDisc Drive: 8x or faster DVD driveHard Drive: 10.5 GB or more free spaceVideo: Shader Model 3.0 support with 512 Ram (Nvidia® Geforce® 7900 GT or better)Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound cardInput: Dual-analog gamepadDirectX 9.0c or DirectX 10Inace mnoooooogooo dobra igra. Ali, obzirom da je cena originala u Beogradu oko 1300din, zaista nema razloga ne kupiti original igru.A gde je ima za 1300 dinara? Na sajtu firme koja prodaje igru pise 4000 dinara. Edited January 3, 2011 by Milosh76
teacher Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 (edited) Inace mnoooooogooo dobra igra.A gde je ima za 1300 dinara? Na sajtu firme koja prodaje igru pise 4500 dinara.Video u Plato knjižari u Knez Mihajlovoj.edit: 4500 je za konzole. Edited January 3, 2011 by teacher
Mil@n Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 NBA kao i sve igre gde je to moguće treba probati voziti u Multiplayeru. Preterano dobar trip pikati protiv nekoga, doživljaj je 10 puta bolji, i zanimljiviji, dok sam radio u igraonici pre 100 godina, igrali smo turnire, blago rečeno vthunska zajebancija.
Milosh76 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Video u Plato knjižari u Knez Mihajlovoj.edit: 4500 je za konzole.Ako Plato radi veceras, pogledacu i kupiti, pa javljam najnoviju informaciju :D
Mil@n Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 (edited) Imam u radnji npr pes 2008 koji košta 800 dindži i neke starije igre koje koštaju više od toga, ako je stvarno NBA 2011 1300, to je dovoljno da svakog poštenog warez manijaka prešalta na put poštenja i legaliteta.Edit: Tičr, opasno si se zezno. :Dhttp://www.computerland.rs/games/games.php?id=1793 Edited January 3, 2011 by Glas RazumaN
Zli Gli Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 nego,...ima li koga da igra CoD2????Ja cu 'ladno da ga instaliram opet, ovih dana, i da peglam malo onlajn. Nisam igrao igre 100 godina a ove novije ne mogu da pokrenem...
Reaktor Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Klinac mi tražio Warcraft i ja mu skinuo neku stariju verziju: Description World of Warcraft 1.12.1 Full Client + Patches This is the old full version of World of Warcraft,includes classic installation files and patches up to 1.12.1.Install Instructions:1. Unzip all the .rar files into the SAME fold2. double-click Installer.exe, and the installation begin.3. When the installation is complete, move the patches into the installation folder.4. Double-click wow-1.12.0-engb-patch.exe and let it finish, then Double-click wow-1.12.0-to-1.12.1-engb.exe and let that one to finish.5. Change the realmlist file to the right IP, and you're done! Prve četiri stavke sam uspešno odradio, instalirao klijent i pečeve, ali ovo pod brojem pet ne razumem. Igra kad se startuje, traži "account name" i "account pasword" i tu ja ne znam šta dalje, pa pomagajte ako znate.
Recommended Posts