Ayatollah Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Пригодна илустрација за Силвестрово и остале благдане. Старији ће препознати пар детаља5,25" disketna jedinica za Commodore 64 Još uvek mi stoji negde u nekom ormanu u Bgd-u, zajedno sa gomilom disketa. Takođe i kasetofon sa gomilom kaseta, čak i originalnih.Moj Mikro Prvi časopis o kompjuterima koji sam kupovao, pre Sveta kompjutera. Slovenci su bili zakon za celu SFRJ. Još uvek negde čuvam stare brojeve, najmlađi ima barem 20 godina.Cannon Foder Jedna od nekoliko igara sa Amige 500 koja je obeležila moje srednjoškolske dane, premda je Civilization bio neprikosnoven.
Ayatollah Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 pa znam ali si me navukao da i ja pocnem da skidam.Ako počnete da skidate, pazite da skinete evropsku verziju igre (sa www.lotro-europe.com), a ne američku verziju (sa www.lotro.com), jer sa američkom verzijom nećete moći da se logujete na evropske servere, a imaćete probleme i sa logovanjem na američke servere (zbog DNS-a). O pingu da i ne govorim.Ako budete imali drugih pitanja o igri, navalite.
Аврам Гојић Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 (edited) Ako počnete da skidate, pazite da skinete evropsku verziju igre (sa www.lotro-europe.com), a ne američku verziju (sa www.lotro.com), jer sa američkom verzijom nećete moći da se logujete na evropske servere, a imaćete probleme i sa logovanjem na američke servere (zbog DNS-a). Edited December 15, 2010 by Marko M. Dabovic
Аврам Гојић Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Gde si Kojotu? Bijes li trening lutke, ubijas li vukove, pricas li sa kojekakvim basibozukom?
Кристофер Лумумбо Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 bas sam sad stavio da se downloaduje. jel vredi?
Аврам Гојић Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Na introu sam. Ima naroda, ali ne mnogo, grafika je vrlo prilagodljiva i nezahtevna, svet izgleda jako lepo, tutorial obiman i kvalitetan. Za sada sam zadovoljan, nadam se da cu biti i kada se uspostavi dinamika igre. Kada skines, ceka te i pola sata instalacije i sat vremena patchovanja.
Аврам Гојић Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 (edited) dupli post Edited December 16, 2010 by Marko M. Dabovic
Alphons Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 skidam večeras. instaliram sutra. predlažem split.:D
JozoMujica Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 skidam večeras. instaliram sutra. predlažem split.:DAko ozbiljno predlažeš, nema problema. Samo mi recite, o kojoj igri do đavola pričate?
Agni Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Nedavno sam se bas navukao na Europu Universalis 3. Ima li odje jos fanova "grand strategy" zanra?
goofs Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ja sam igrao drugi deo kad je bio aktuelan, pre cirka 7-8 godina. Probao sam posle Hearts of Iron ali mi se nije preterano svideo.
Shan Jan Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Igrao Victoriu, ima svojih mana ali i puno, puno prednosti a uz to se krece u najzanimljivijem periodu istorije - 19. veku. Cak bih rekao da je to igrica koja uz neka dodatna podesavanja bi mogla da postane primer strategije za vijek vjekova. EU3 ne mogu da igram zbog matore graficke. HoI je njesra. Sve tri igrice je pravio paradox pa kasnije i omogucio (mada ne bas uspesno) da se sa snimljenim progresom iz jedne "istorijski" prelazi u drugu.Di se skida ofaj lord of the rings onliner?
Mr.Mxyzptlk Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 odavlen http://community.lotro-europe.com/full_client.phpa ovde se reg https://www.lotro-europe.com/Home/Index/en
Recommended Posts