Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted (edited)

nocas ludilo kenulo!wow-cataclysm-logo.jpg:Hail: :Hail: :Hail:ima ludaka koji su jutros kada sam kretao na posao bili vec 83lvl. znaci 7 sati nakon starta ekspanzije!!! :isuse: meni je plan da se makar dve nedelje zabavljam sa questovima i lvlovanjem :D20h, EDIT: pokusao da udjem na server... 1100 ljudi u queue. strasno :(

Edited by freakns
Posted
wow-cataclysm-logo.jpg
Ne, hvala, ja sam sa tim završio. Našao sam bolju drogu, a uz to i besplatnu :lotro_mirkwood_logo.jpg
Posted

LotR ti je bolji od WoW?! :blink: ono, znam da o ukusima ne vredi raspravljati, but still... neuporedive su, bem li ga...sto se tica placanja, to ljudi uvek pocnu da izbacuju u prvi plan, valjda naviknuti da je u Srbiji sve dzabe. 3K din za dva meseca igranja. to mi je u dva dana jedno pivo manje. e ako je to puno onda jebemliga...

Posted
LotR ti je bolji od WoW?! :blink: ono, znam da o ukusima ne vredi raspravljati, but still... neuporedive su, bem li ga...sto se tica placanja, to ljudi uvek pocnu da izbacuju u prvi plan, valjda naviknuti da je u Srbiji sve dzabe. 3K din za dva meseca igranja. to mi je u dva dana jedno pivo manje. e ako je to puno onda jebemliga...
U početku je LOTRO bio brutalna kopija WoW-a, kao i velika većina MMO-ova. Ipak, on je počeo da se razvija u nekom svom pravcu, koji meni lično odgovara, te je razvio određeni osoben kvalitet i doživeo da je WoW počeo da kopira neke njegove elemente (npr. achievements su preuzeti iz LOTRO-a ). Stoga je pitanje, LOTRO ili WoW, isključivo pitanje ukusa, a ne i kvaliteta igre.Dugačak je spisak stvari koje mi više odgovaraju u LOTRO-u - manja gužva na serverima, zrelija ekipa koja igra igru (ima puno fanova Tolkina u mlađim srednjim godinama), prijatnija grafika, postojanje glavne priče (sa sve flashbackovima iz istorije Srednje zemlje), manje grindanja, odsustvo world PvP-a i gankovanja (dobro, ima i WoW PvE servere, ali je mene mrzelo da počinjem od nule na novom serveru), lagana evolucija igre bez naglih preokreta, itd. Činjenica da je igra postala besplatna pre dva meseca je samo šlag na tortu, a ne i glavni razlog koji mi je omogućio da definitivno prelomim, i deinstaliram WoW sa hard diska posle pet i po godina obitavanja na istom. Odluka bi bila ista i da LOTRO nije posato besplatan.
Posted

Пригодна илустрација за Силвестрово и остале благдане. Старији ће препознати пар детаља16-bit_memories_HD.jpg

Posted
lotro_mirkwood_logo.jpg
auuu da sam ovo poceo da skidam pre tri sata sada bih vec igrao isuse.gif
Posted (edited)

o jbt, cannon fodder, komodor kazetofoni (ko nije štelovao glavu taj ne zna što je patnja).. larko, suze si mi na oči naterao. prvo bejaše ck, a posle amiga koja je otvorila whole new world. po meni ovde nepravedno zapostavljen syndicate, najbolja igrica ever :Hail:eh, da mi je jedan dan da se vratim u nerdovsko detinjstvo, kada smo se mesto jurenja lopte i ostalih outdoor gluposti, akali s kasetama, šrafcigerčićima, disketama..

Edited by Gonzo
Posted
Пригодна илустрација за Силвестрово и остале благдане. Старији ће препознати пар детаља16-bit_memories_HD.jpg
kako je ovo dobro! oklen je?
Posted
auuu da sam ovo poceo da skidam pre tri sata sada bih vec igrao isuse.gif
jebi se, ti ces biti kriv ako se navucem na ovo.marvin me je navukao na ikariam, jedva sam doneo odluku da prestanem da igram to sranje. :isuse:
Posted
jebi se, ti ces biti kriv ako se navucem na ovo.marvin me je navukao na ikariam, jedva sam doneo odluku da prestanem da igram to sranje. :isuse:
pa nisam jos ni skinuo, igracu tek sutra eventualno
Posted

pa znam ali si me navukao da i ja pocnem da skidam.

Posted
Пригодна илустрација за Силвестрово и остале благдане. Старији ће препознати пар детаља
Cannon Fodder! :Hail: