Аврам Гојић Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 uzo da igram Fallout III, sa tri godine zakasnjenjabog te jebo kakva igra!
teacher Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 uzo da igram Fallout III, sa tri godine zakasnjenjabog te jebo kakva igra!Jok i nije. Mora da si skoro nabacio neki dobar komp, čim merkaš ove zahtevne igrice...
Аврам Гојић Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jok i nije. Mora da si skoro nabacio neki dobar komp, čim merkaš ove zahtevne igrice...kurac je dobar. Fallout III na medium settingu mu je otprilike granica. nije igracka masina. ali ima toliko igara koje sam propustio da mi ove 2 godine posle 2008. ne znace mnogo.
Zgubidan Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 uzo da igram Fallout III, sa tri godine zakasnjenjabog te jebo kakva igra!Ako hoćeš pravi Fallout 3 uzmi New Vegas.Taj koji igraš je neki spin off serijala. Dobar je, ali nije nastavak.
Аврам Гојић Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ako hoćeš pravi Fallout 3 uzmi New Vegas.Taj koji igraš je neki spin off serijala. Dobar je, ali nije nastavak.ne mogu bas pogurati new vegas
Dionysos Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 (edited) па био је проблем са сецкањем, то је сређено, не знам да ли мислиш на то или нешто друго... Edited November 20, 2010 by Dionysos
Аврам Гојић Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 (edited) koja je ovo navlaka u multiplayeru mogućnost da se u svakom trenutku stupi u "Bitku za Britaniju" koja se bez prestanka na HyperLobby serveru odvija već godinama...uuuuuuuuuuu Edited November 21, 2010 by vasudeva418
Moća Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 па био је проблем са сецкањем, то је сређено, не знам да ли мислиш на то или нешто друго...To sam mislio :)
casperbgd Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 koja je ovo navlaka u multiplayeru mogućnost da se u svakom trenutku stupi u "Bitku za Britaniju" koja se bez prestanka na HyperLobby serveru odvija već godinama...uuuuuuuuuuuMultiplayer dostupan samo originalima?
gone fishing Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 (edited) па био је проблем са сецкањем, то је сређено, не знам да ли мислиш на то или нешто друго...nije svima sređeno suck a pillow http://www.youtube.com/watch?v=202KucPbV-c&feature=related Edited November 22, 2010 by gone fishing
ElChe Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 (edited) Ima mnogih igara koje su aktuelne kao što su:(za one koje vole akciju)(za decu)A i spremaju nam se neke dobre igre u 2011-oj godini! :) Edited December 3, 2010 by ElChe
Calavera Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Epic Mickey za decu? Nemam Wii, ali citao sam neke najave, to je trebalo da bude neki steampunk. Ne verujem da je skroz za decu, Spector je to...
Аврам Гојић Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Multiplayer dostupan samo originalima?Tek sad video. Ne, moze i crack, ako hoces detaljno objasnjenje baci mi PM pa cu ti sve objasniti. Nije mnogo slozeno, ali zahteva malo paznje.
Recommended Posts