November 12, 201014 yr uzo da igram Fallout III, sa tri godine zakasnjenjabog te jebo kakva igra!Jok i nije. Mora da si skoro nabacio neki dobar komp, čim merkaš ove zahtevne igrice...
November 12, 201014 yr Jok i nije. Mora da si skoro nabacio neki dobar komp, čim merkaš ove zahtevne igrice...kurac je dobar. Fallout III na medium settingu mu je otprilike granica. nije igracka masina. ali ima toliko igara koje sam propustio da mi ove 2 godine posle 2008. ne znace mnogo.
November 12, 201014 yr uzo da igram Fallout III, sa tri godine zakasnjenjabog te jebo kakva igra!Ako hoćeš pravi Fallout 3 uzmi New Vegas.Taj koji igraš je neki spin off serijala. Dobar je, ali nije nastavak.
November 12, 201014 yr Ako hoćeš pravi Fallout 3 uzmi New Vegas.Taj koji igraš je neki spin off serijala. Dobar je, ali nije nastavak.ne mogu bas pogurati new vegas
November 20, 201014 yr па био је проблем са сецкањем, то је сређено, не знам да ли мислиш на то или нешто друго... Edited November 20, 201014 yr by Dionysos
November 21, 201014 yr koja je ovo navlaka u multiplayeru mogućnost da se u svakom trenutku stupi u "Bitku za Britaniju" koja se bez prestanka na HyperLobby serveru odvija već godinama...uuuuuuuuuuu Edited November 21, 201014 yr by vasudeva418
November 21, 201014 yr па био је проблем са сецкањем, то је сређено, не знам да ли мислиш на то или нешто друго...To sam mislio :)
November 22, 201014 yr koja je ovo navlaka u multiplayeru mogućnost da se u svakom trenutku stupi u "Bitku za Britaniju" koja se bez prestanka na HyperLobby serveru odvija već godinama...uuuuuuuuuuuMultiplayer dostupan samo originalima?
November 22, 201014 yr па био је проблем са сецкањем, то је сређено, не знам да ли мислиш на то или нешто друго...nije svima sređeno suck a pillow http://www.youtube.com/watch?v=202KucPbV-c&feature=related Edited November 22, 201014 yr by gone fishing
December 3, 201014 yr Ima mnogih igara koje su aktuelne kao što su:(za one koje vole akciju)(za decu)A i spremaju nam se neke dobre igre u 2011-oj godini! :) Edited December 3, 201014 yr by ElChe
December 3, 201014 yr Epic Mickey za decu? Nemam Wii, ali citao sam neke najave, to je trebalo da bude neki steampunk. Ne verujem da je skroz za decu, Spector je to...
December 3, 201014 yr Multiplayer dostupan samo originalima?Tek sad video. Ne, moze i crack, ako hoces detaljno objasnjenje baci mi PM pa cu ti sve objasniti. Nije mnogo slozeno, ali zahteva malo paznje.