Jump to content

Featured Replies

uzo da igram Fallout III, sa tri godine zakasnjenjabog te jebo kakva igra!

Jok i nije. Mora da si skoro nabacio neki dobar komp, čim merkaš ove zahtevne igrice...
Jok i nije. Mora da si skoro nabacio neki dobar komp, čim merkaš ove zahtevne igrice...
kurac je dobar. Fallout III na medium settingu mu je otprilike granica. nije igracka masina. ali ima toliko igara koje sam propustio da mi ove 2 godine posle 2008. ne znace mnogo.
Ako hoćeš pravi Fallout 3 uzmi New Vegas.Taj koji igraš je neki spin off serijala. Dobar je, ali nije nastavak.
Ako hoćeš pravi Fallout 3 uzmi New Vegas.Taj koji igraš je neki spin off serijala. Dobar je, ali nije nastavak.
ne mogu bas pogurati new vegas sad.gif
  • 2 weeks later...
demotivational-posters-hello-girls.jpg:Hail:

Jel izasli ti pecevi da skidam igru?

па био је проблем са сецкањем, то је сређено, не знам да ли мислиш на то или нешто друго...

Edited by Dionysos

koja je ovo navlaka u multiplayeru isuse.gifmogućnost da se u svakom trenutku stupi u "Bitku za Britaniju" koja se bez prestanka na HyperLobby serveru odvija već godinama...isuse.gifuuuuuuuuuuuIL-2-Sturmovik---1946-2006-Front-Cover-18271.jpg

Edited by vasudeva418

па био је проблем са сецкањем, то је сређено, не знам да ли мислиш на то или нешто друго...
To sam mislio :)
koja je ovo navlaka u multiplayeru isuse.gifmogućnost da se u svakom trenutku stupi u "Bitku za Britaniju" koja se bez prestanka na HyperLobby serveru odvija već godinama...isuse.gifuuuuuuuuuuuIL-2-Sturmovik---1946-2006-Front-Cover-18271.jpg
Multiplayer dostupan samo originalima?
nije svima sređeno :lol:suck a pillow :rolf:http://www.youtube.com/watch?v=202KucPbV-c&feature=related

Edited by gone fishing

• 2 weeks later...

Ima mnogih igara koje su aktuelne kao što su:result.jpg?1291393747.75714(za one koje vole akciju)result.jpg?1291393578.87961(za decu)A i spremaju nam se neke dobre igre u 2011-oj godini! :)

Edited by ElChe

Epic Mickey za decu? Nemam Wii, ali citao sam neke najave, to je trebalo da bude neki steampunk. Ne verujem da je skroz za decu, Spector je to...

Multiplayer dostupan samo originalima?
Tek sad video. Ne, moze i crack, ako hoces detaljno objasnjenje baci mi PM pa cu ti sve objasniti. Nije mnogo slozeno, ali zahteva malo paznje.