Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

uzo da igram Fallout III, sa tri godine zakasnjenjabog te jebo kakva igra!

Posted
Jok i nije. Mora da si skoro nabacio neki dobar komp, čim merkaš ove zahtevne igrice...
Posted
Jok i nije. Mora da si skoro nabacio neki dobar komp, čim merkaš ove zahtevne igrice...
kurac je dobar. Fallout III na medium settingu mu je otprilike granica. nije igracka masina. ali ima toliko igara koje sam propustio da mi ove 2 godine posle 2008. ne znace mnogo.
Posted
Ako hoćeš pravi Fallout 3 uzmi New Vegas.Taj koji igraš je neki spin off serijala. Dobar je, ali nije nastavak.
Posted
Ako hoćeš pravi Fallout 3 uzmi New Vegas.Taj koji igraš je neki spin off serijala. Dobar je, ali nije nastavak.
ne mogu bas pogurati new vegas sad.gif
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

па био је проблем са сецкањем, то је сређено, не знам да ли мислиш на то или нешто друго...

Edited by Dionysos
Posted (edited)

koja je ovo navlaka u multiplayeru isuse.gifmogućnost da se u svakom trenutku stupi u "Bitku za Britaniju" koja se bez prestanka na HyperLobby serveru odvija već godinama...isuse.gifuuuuuuuuuuuIL-2-Sturmovik---1946-2006-Front-Cover-18271.jpg

Edited by vasudeva418
Posted
па био је проблем са сецкањем, то је сређено, не знам да ли мислиш на то или нешто друго...
To sam mislio :)
Posted
koja je ovo navlaka u multiplayeru isuse.gifmogućnost da se u svakom trenutku stupi u "Bitku za Britaniju" koja se bez prestanka na HyperLobby serveru odvija već godinama...isuse.gifuuuuuuuuuuuIL-2-Sturmovik---1946-2006-Front-Cover-18271.jpg
Multiplayer dostupan samo originalima?
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Ima mnogih igara koje su aktuelne kao što su:result.jpg?1291393747.75714(za one koje vole akciju)result.jpg?1291393578.87961(za decu)A i spremaju nam se neke dobre igre u 2011-oj godini! :)

Edited by ElChe
Posted

Epic Mickey za decu? Nemam Wii, ali citao sam neke najave, to je trebalo da bude neki steampunk. Ne verujem da je skroz za decu, Spector je to...

Posted
Multiplayer dostupan samo originalima?
Tek sad video. Ne, moze i crack, ako hoces detaljno objasnjenje baci mi PM pa cu ti sve objasniti. Nije mnogo slozeno, ali zahteva malo paznje.