Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Moze li neko da mi kaze gde da nadjem zadnji update, patch il sta vec ne bi li apgrejdovao CS Source da mogu ponovo da igram po njetu?Kojote? :unsure:

Posted

Izasao je Call Of Duty: Black Ops koji ce moci da igraju samo retki srecnici.Minimum System Requirements: CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better RAM: 2GB VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better DX: DirectX 9.0c OS: Windows® Vista / XP / 7 HDD: 12GB Sound: DirectX 9.0c-compatiblehttp://www.youtube.com/watch?v=OtRnpC7ddv8

Posted

Call of Duty 7System Requirements* GD Hardware Rating DiffIntel Processor - Pentium Dual Core E6500 2.93GHz AMD Processor - Athlon II X2 260Nvidia Graphics Card - GeForce GTS 240 ATI Graphics Card - Radeon HD 3870RAM Memory - 2 GB CLICK if you have bought Help with our marketing please or are going to buy a digital copy GD Forum of this gameHard Disk Space - 12 GBDirect X - 9* System requirements displayed are based on recommended system requirements and should be used as a guide only. Obratiti paznju na zvezdicu...Koliko mi se cini, sa bilo kakvim dual korom i iole pristojnom grafickom (reda velicine ATI 3850 ili NV 9600GT) bi trebalo da radi pristojno makar na nekom srednjem nivou detalja...

Posted (edited)
:Hail::rolf:
briljantno laugh.gifHail.gifHail.gifHail.gif"Must have been some pretty strong Mexicans" "lucky thing is that I am the man of above average strength""watch, like, Fox News and stuff like that""i could sneak up on my friends..that are left..." Edited by vasudeva418
Posted

Legenda :Hail: Kazu ljudi da dosta secka na c2d masinama, ne vezano za frejmrejt.Izasao i HAWX2

Posted

Za seckanje je valjda zadužena grafika, a CPU za kalkulaciju drugih stvari (upravljanje npc-ovima i sl).

Posted

- seckanje nema veze sa grafikom, probao sam i zauzeće grafe je oko 80% - no do dolaska zakrpe ovo je praktično aigrivo na mašinama sa dvoglavim procesorima, čak i sa kartama 3x bržim od preporučene angry.gif- pređoh uvodne 2 misije i ako izuzmemo seckanje šta reći post-987-12894976385707.gif

Posted

Sta znam, javio mi drug koji takodje ima c2d, kaze radi mu sve OK. Jos 3 sata i videcu sam. Samo da srede i multi za sirotinju... ;)

Posted

Naravno, secka <_< Skinuo nekakav unofficial patch, ali kada sam pokrenuo igru - ne radi sejv! Vrati me na prvu misiju :isuse:

Posted

- radi save, samo iz nekog razloga ga nema kada uđeš u campaign, samo treba esc izaći u glavni menu i ponovo u campaign i pojaviće se resume cool.gif- to je još jedan u nizu bug-ova - inače probao sam ovo i značajno je popravilo situaciju, za nestrpljive konfig koji je mnogima pomogaohttp://pastebin.com/at8sNzkK

Posted

Cekacu da se to lepo sredi pa cu skinem i igram :)

Posted

Znam, ali prvi put kada sam hteo da nastavim, nije bilo resume. Ondak sam usao u Mission Select i odabrao misiju do koje sam stigao - i opet me je stavio na pocetak. Tada sam procitao za Esc i pojavilo mi se Resume, ali opet od pocetka. Ko zna sta je igra "zapamtila". U svakom slucaju, ne mogu da se zajebavam veceras sa time. Jebote, da sam platio, pa bio bih zesce besan. Ovo je bre toliko kvarno, da se ni u IDEI ne bi prodavalo <_<

Posted
Izasao je Call Of Duty: Black Ops koji ce moci da igraju samo retki srecnici.Minimum System Requirements: CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better RAM: 2GB VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better DX: DirectX 9.0c OS: Windows® Vista / XP / 7 HDD: 12GB Sound: DirectX 9.0c-compatible
ovo ne bi enterprajz mogao da pokrene