Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
Kakav je (obzirom da ga nije radio PB)?
Nisam ja još igrao, pa ne mogu da sudim iz prve ruke kakve su misije, kako su odradili fajt, inventory i ostalo. Mada stižu sad prvi pravi klipovi gejmpleja, a da nije sa nekih demonstracija od pre godinu dana:(prebaci na 720p hd)http://www.youtube.com/watch?v=FcCLzMwRxSI
Posted (edited)
Nisam ja još igrao, pa ne mogu da sudim iz prve ruke kakve su misije, kako su odradili fajt, inventory i ostalo. Mada stižu sad prvi pravi klipovi gejmpleja, a da nije sa nekih demonstracija od pre godinu dana:(prebaci na 720p hd)
Izašla je zaista. Ja ću da je probam (koliko se sećam Spellbound je dobar studio, mislim da sam nekad igrao njihovu jako dobru igru na C-64, možda sam nešto pomešao). Iako je taj serial u moralnom vlasništvu PB-a.Jedino što mi je nejasno kako ću igrati Civilizaciju i Gotik u isto vreme. Edited by Anonymous
Posted

Poslušaj savet ljudi koji kažu da Civ5 nije tako zarazan kao Civ3/4 i pređi na Gothic 4 :lol:Doduše, ne znam ni ja kad ću ga probati - poslednji put sam od tog žanra bio probao Two Worlds (nakon Gothica3), nisam stigao da instaliram i probam ni Risen ni Witcher.

Posted

Kad smo već kod Gothica, moram ovde okačiti jednu od najlepših melodija koju sam ikada čuo u nekoj igri, a u pitanju je Ishtar tema iz Gothica 3 (iako se klip zove City of Mora Sul). Nikada mi se pre toga nije desilo da stanem sa igrom da bih slušao muziku, a tada sam to učinio. Uživajte :http://www.youtube.com/watch?v=u8boxm9kQj8

Posted

Da, muziku je radio Bugarin Borislav Slavov, ima dobre uradke po raznim igrama. Evo ga još jedan kratak klip iz Gothica 3, takođe iz Ishtara:mp3_borislavslavov.mp3

Posted

Svašta, a ja mislio da je muziku radio Kai Rosenkranz.Probao sam novi Gotik, deluje mi suviše pojednostavljeno i linearno, ali videćemo, tek sam stigao na glavno ostrvo, od poznatih se do sada pojavio samo Dijego. Grafika je dobra, a i muzika (koja je ipak ranije billa mnogo bolja).

Posted
Svašta, a ja mislio da je muziku radio Kai Rosenkranz.Probao sam novi Gotik, deluje mi suviše pojednostavljeno i linearno, ali videćemo, tek sam stigao na glavno ostrvo, od poznatih se do sada pojavio samo Dijego. Grafika je dobra, a i muzika (koja je ipak ranije billa mnogo bolja).
Rozenkranc jeste potpisan kao kompozitor za citav album.Lizbet Skot na odjavnoj spici. :Hail:
Posted

Beše praški simofonijski orkestar izvođač muzike? Imam ceo soundtrack iz Gothica 3, to je fenomenalna stvar, obavezna za ljubitelje neprelaznovrednosnih™ melodija.Inače, od drugara fanatika za Gothic koji je odmakao daleko dalje od mene čujem da je igra 1 teška bulja. Nema sporednih kvestova, svi zvuče i izgledaju isto, kada se dobije 1 mač sve se bije najopuštenije, sve je linearno...

Posted (edited)
Beše praški simofonijski orkestar izvođač muzike? Imam ceo soundtrack iz Gothica 3, to je fenomenalna stvar, obavezna za ljubitelje neprelaznovrednosnih™ melodija.Inače, od drugara fanatika za Gothic koji je odmakao daleko dalje od mene čujem da je igra 1 teška bulja. Nema sporednih kvestova, svi zvuče i izgledaju isto, kada se dobije 1 mač sve se bije najopuštenije, sve je linearno...
Jeste, Cesi su snimili soundtrack.edit: Ipak cu sacekati da vidim i odigram. Bilo je dosta kritika i kad se G3 pojavila (s jednim dobrim razlogom, bila je puna bagova) ali ima i toga da je jednostavno tesko nadmasiti G2 i da su gothic-fanatici "izgoreli" od prevelikih ocekivanja cekajuci nastavak ovog klasika. Edited by harper lee
Posted

Gothic 3, pečovan najnovijim pečom (1.74, čini mi se) i sa instaliranim Alternative Balancingom (obavezno instalirati, jer povećava broj bodova potreban za učenje veština i magija, pa ne možeš da napraviš Supermena, i ojačava protivnike, pa ne možeš tući po tri protivnika odjednom), nije ni loša, ni laka, ni linearna (ne znam kako open world igra može biti linearna, od samog početka možeš ići gde želiš i raditi šta hoćeš, podržavati različite frakcije i završiti igru na tri različita načina), ni kratka, ni bagovita igra, naprotiv. Ja sam se sit naigrao i odlično zabavio i nisam imao ni jedan veći bag tokom igranja, a pojedine deonice nisu bile uopšte naivne (probijanje kroz Nordmar, recimo). Tačno je da je mag moćniji od drugih buildova, i da kombinacija jakih AoE magija i regeneracije mane ruši sve oko sebe, ali se ove karakteristike, sa Alternative Balancingom, ne mogu steći sve do pred sam kraj igre.Vidim sad da postoje i Community Patchevi i Quest paketi za igru. Njih nisam instalirao (izašli su nakon što sam počeo da igram), ali ako oni popravljaju igru preko onog što ja imam instalirano, onda je Gothic 3 ultra zabavan. Sve ovo govorim iz perspektive nekog ko nije igrao ranije Gothice (možda se ni meni ne bi svidela trojka), ali je odigrao sve druge bitnije fantasy cRPG-ove, od PS:T i BG-a, do Dragon Age-a.

Posted (edited)

jel moze taj vas gotik da se igra na 32ci?

Edited by exTRaGluv
Posted
Gothic 3, pečovan najnovijim pečom (1.74, čini mi se) i sa instaliranim Alternative Balancingom (obavezno instalirati, jer povećava broj bodova potreban za učenje veština i magija, pa ne možeš da napraviš Supermena, i ojačava protivnike, pa ne možeš tući po tri protivnika odjednom), nije ni loša, ni laka, ni linearna (ne znam kako open world igra može biti linearna, od samog početka možeš ići gde želiš i raditi šta hoćeš, podržavati različite frakcije i završiti igru na tri različita načina), ni kratka, ni bagovita igra, naprotiv. Ja sam se sit naigrao i odlično zabavio i nisam imao ni jedan veći bag tokom igranja, a pojedine deonice nisu bile uopšte naivne (probijanje kroz Nordmar, recimo). Tačno je da je mag moćniji od drugih buildova, i da kombinacija jakih AoE magija i regeneracije mane ruši sve oko sebe, ali se ove karakteristike, sa Alternative Balancingom, ne mogu steći sve do pred sam kraj igre.Vidim sad da postoje i Community Patchevi i Quest paketi za igru. Njih nisam instalirao (izašli su nakon što sam počeo da igram), ali ako oni popravljaju igru preko onog što ja imam instalirano, onda je Gothic 3 ultra zabavan. Sve ovo govorim iz perspektive nekog ko nije igrao ranije Gothice (možda se ni meni ne bi svidela trojka), ali je odigrao sve druge bitnije fantasy cRPG-ove, od PS:T i BG-a, do Dragon Age-a.
Ma jeste, samo ko je mogao da ceka najnoviji patch. :D Govorim o vremenu kad se igra pojavila, tad je bila cisti uzas sto se bagova tice.Inace, ako ti se G3 svidela pokusaj da zanemaris praistorijsku grafiku i odigraj ceo serijal, ako nista drugo onda samo zbog sampionske price. Ja licno G2 mrzim iz dna duse posto sam se zbog nje navukao na video igre :( ali je smatram The Best Ever igrom.
Posted
jel moze taj vas gotik da se igra na 32ci?
Kakvoj 32ci? 32-bitnom Windowsu?Može brate i na XP-u, možda čak i na Win2k (trojka znam da je mogla).
Posted
Ma jeste, samo ko je mogao da ceka najnoviji patch. :D Govorim o vremenu kad se igra pojavila, tad je bila cisti uzas sto se bagova tice.Inace, ako ti se G3 svidela pokusaj da zanemaris praistorijsku grafiku i odigraj ceo serijal, ako nista drugo onda samo zbog sampionske price. Ja licno G2 mrzim iz dna duse posto sam se zbog nje navukao na video igre :( ali je smatram The Best Ever igrom.
Znam da je igra bila festival bagova kada se pojavila. Negde sam čitao spisak gluposti koje su ljudi imali sa integralnom verzijom, i u isto vreme sam se i krstio i smejao. Ako nađem taj spisak, okačiću ga ovde.Što se tiče ranijih verzija Gothica, ja sam prvo kupio Gothic 2, ali mi je igra prilikom instaliranja tražila neku neverovatnu stvar (tipa, da instaliram Windows 98, DirectX 7.0 i drajvere za grafičku iz 2000. godine), pa sam odustao od instalacije. Možda probam ponovo da je instaliram u nekoj budućnosti (ali ne pre nego što odigram Mass Effect 2), za sada mi još skuplja prašinu na polici.