Ernesto Če Gevara Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ma hteo sam da kažem da je tad imala jedno 12 godina, ne da je igrala. Sada ima preko dvaes. Sada su zaluđeni za FacaKnjiga (facebook)
Filipenko Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Uh, pa kakva je sada ako je od 20 i nešto godina 12 provela igrajući Wolfenstein?
korindjar Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 preko 20 godina je igrala wolfenstein, a sada ima 12? keva je igrala 8+ godina?
Venom Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ernesto, da li si ti kojim slucajem cuveni juniorski sampion PeCe igranja, Rastko Pocesta?
Zli Gli Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ja odigrao kod druga 10 minuta, samo pocetak. Super izgleda, s tim sto mi se nije svidelo kako izgleda fajt.
ZokiAsov Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Jel igrao neko Mafiju 2?Igrao je valjda drug Guevara, radovao se onoliko. Ja je drzim na hardu. Ne smem jos da instaliram, imam nekih obaveza.
Nemanja Posrbica Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Footballidentity Evo ovde sam da vam predstavim jednu novu online flash igricu koja, naravno, ima veze s fudbalom, tacnije igra je zapravo fudbal.Ponesto o igri:Igra je novi švedski projekat online menadžerske igre u kojoj možete preuzeti ulogu novinara, igrača, trenera ili pomoćnog trenera...Odabirom bilo koje od navedenih opcija preuzimate odgovorost da ćete izvršavati ono što se od vas traži...Po mojoj proceni ideja igranja je jedinstvena jer se sprovodi kao igra na poteze u kojoj se 11 različitih ljudi svojom igrom pokušava uklopiti u sto bolji tim... Igrao sam jako mnogo online igrica, menadžera, strategija ali mi je ova igra posebna jer zahteva jako dobar timski i menadžerski rad, te iako je još uvek u beta fazi razvoja, po meni jako puno obećava.Ukoliko odaberete:Igrača:Obvezujete se da ćete prisustvovati timskim treninzima i utakmicama koje se odigravaju dva puta nedeljno, način igranja utakmice možete videti . Na timske treninge niste dužni dolaziti budući da možete izvršiti individualne treninge koje plaćate zarađenim novcem, dok u ugovoru imate broj utakmica koje ste dužni odigrati tokom sezone... U svakom potezu (krugu) imate izbor sta želite da odigrate što ću vam pokazati na nekoliko slika.Menadžera:Pretpostavljam da je jako mnogo vas bar jednom igralo Football manager, Championship manager, Dugout-online, i uglavnom se menadžerski posao svugde svodi na isto, on odlucuje ko igra u prvom timu, kupuje i prodaje igrace, komunicira s timom i zapravo pokušava provaliti igru protivnika i organizovati igru svog tima da što bolje parira protivniku...Trenutno su nam menadžeri najpotrebniji.Novinara:Pišete izveštaje o utakmicama, intervjuišete igrače i menadžere (tj. druge korisnike), uostalom svi znate koji je zapravo novinarski posao... :DMislim, ja ne mogu toliko dočarati igru koliko se meni svidja pa bih preporučio svim ljubiteljima fudbala (kojih ovde ima jako puno) da pokušaju mislim da će vas jako puno ostati i nastaviti s igrom... Preporučio bih da svi pogledaju tutorijal na youtubeu, iako čak ni taj video ne dočarava sve opcije koje pruža igra...Igru možete naći na ovom linku:footballidentityŠta je potrebno za igru:Za igru vam ne treba ništa posebno, samo je potrebno imati instaliran web pretraživač i flash player(koji većina od vas već ima instaliran)Nakon sto se registrujete, posetite srpski FID forum na kome mozete da pogledate ovaj odlican tutorijal.Srbija ima trenutno 3 aktivne lige. U prvoj ligi je jedna ekipa neaktivna (odnosno mozete je preuzeti kao menadzer i dovesti svoje igrace), u drugoj A ligi su 2 ekipe neaktivne a druga B liga se skoro formirala i tu mozete preuzeti koju god ekipu zelite. Trenutno nam bas nedostaju menadzeri, ali ima dosta mesta i za fudbalere.Srpska prva liga je trenutno 3. u Evropi (kao npr. Italijanska u stvarnosti), imamo 2 ekipe koje se direktno plasiraju u Ligu sampiona, 2 ekipe igraju kvalifikacije a jedna ide direktno u Ligu Evrope. Kao sto vidite, ovo je odlicna liga u koju mozete da dodjete jer je puno ljudi aktivno, a i prica se jezik koji razumete ;)Nije loša igra, pa ko želi neka proba.
Filipenko Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Jel igrao neko Mafiju 2?Jesam. Evo dokaza.
casperbgd Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jesam. Evo dokaza.Necu da citam detaljni opis, jer imam u planu da odigram igricu, pa ne bih da ulazim previse u detalje. Daj ukratko nekoliko reci kako ti se svidela?
Renegade Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ma pročitaj opis :D. Ja sam i odigrao igru (doduše na medium, nisam neki gejmer) i pročitao opis. Uglavnom se slažem sa Filipenkom. Ne znam je li to normalno i uobičajeno za ovakav tip igre ali mi se čini da su cut scene duže od samog igranja. Smaraju malo. Više sam ih kratio nego što sam ih gledao iako me zanimalo šta će da se desi.
Filipenko Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Necu da citam detaljni opis, jer imam u planu da odigram igricu, pa ne bih da ulazim previse u detalje. Daj ukratko nekoliko reci kako ti se svidela?Pa nisam spojlovao :) A ako nećeš da čitaš detaljni opis, uvek je tu konačni sud, a.k.a. The Final Judgement.
ToniAdams Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 kolko je zahtevan starkraft? jel moram uzimati novi komp?
Recommended Posts