Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
Sve u svemu, biće zanimljiva igračka jesen. Ono što me muči je što su The Elder Scrolls izgleda mrtvi.
Zar se ne pravi Morrowind 2? Sisaće oni Elder Scrolls ihahaj. Bethesda su banda pijavica koje objavljuju poprilično must-have ekspanzije svakih godinu dana. Oblivion ima dve ekspanzije za dve godine, Fallout ima DLCove na svakih 6 meseci. To se zove : ne moramo da pravimo novi engine, a napravimo dobar proizvod i otmemo pare.
Posted

Ima li sanse da se Out Run igra nekako na netu ili eventualno skine. Originalna verzija, ne ove nove svemirske za xbox.

Posted
Zar se ne pravi Morrowind 2? Sisaće oni Elder Scrolls ihahaj. Bethesda su banda pijavica koje objavljuju poprilično must-have ekspanzije svakih godinu dana. Oblivion ima dve ekspanzije za dve godine, Fallout ima DLCove na svakih 6 meseci. To se zove : ne moramo da pravimo novi engine, a napravimo dobar proizvod i otmemo pare.
A zašto bi pravili novi engine? Polako, brate, ne mora svaka igra da izgleda kao Crysis.Novi Elder Scrolls naslovi se ne prave jer je tržište trenutno raskomadano između MMORPG i ovih novih kvazi-RPG šutera, tipa Mass Effect i Fallout, gde ti ideš, pucaš, rokaš, snimaš, ali je to sve kao vezano za neke statistikice. Jednostavno, verovatno procenjuju da trenutno ne bi prošli preterano dobro sa takvim naslovom, kao što i ne bi. A ne propada im se, za razliku od onih koji su pravili genijalne igre po svaku cenu, što je možda dobro za nas korisnike, ali za njih nije (pa onda dugoročno nije ni za korisnike :) )
Posted
Pa imaš ga preko MAME
Kakve (cije) mame?Kompjuterske igre nisu moja disciplina pa bih molio za malo opsirnije uputstvo :)
Posted
Pa imaš ga preko MAME
mogao si drugacije napisati ovaj post, ovako...zvuci :lol:
Kakve (cije) mame?Kompjuterske igre nisu moja disciplina pa bih molio za malo opsirnije uputstvo :)
mame/keve je emulator koji instaliras u pc da bi igrao praistorijske igre ala pacman, outrun i slicno
Posted

2lord stefda li je taj vas "crveni server" skoro uvek offline ili je problem kod mene!?

Posted
mogao si drugacije napisati ovaj post, ovako...zvuci :lol:mame/keve je emulator koji instaliras u pc da bi igrao praistorijske igre ala pacman, outrun i slicno
Nema Pacman :(Ne mogu da predjem 1. nivo na Outrunu, ne znam u cemu je fora, moracu neke citove da poskidam angry.gif
Posted
2lord stefda li je taj vas "crveni server" skoro uvek offline ili je problem kod mene!?
Bice da je kod tebe, server ne da je online, nego se ceka na red po 10-ak minuta da bi se uslo :)
Posted
Nema Pacman :(
imam ja na starom disku sve MAME igre, i Pacmana, samo da ih iskopam pa ti šaljem
Posted
Bice da je kod tebe, server ne da je online, nego se ceka na red po 10-ak minuta da bi se uslo :)
ne znam, taj 'crveni' kod mene retko da je online, ostali (plavi, beli, zeleni...) rade bez problema, jedino 'crveni' ne funkcionise kako treba, a i kad funkcionise banuju me posle 10 minuta :huh:
Posted (edited)
imam ja na starom disku sve MAME igre, i Pacmana, samo da ih iskopam pa ti šaljem
Samo polako, do jula mi nece trebati sigurno :)P.S.Rijesen problem sa Outrun-om, podesavanja su bila losa pa zato nije mogla da se postigne maksimalna brzina :D Edited by Feindouno
  • 1 month later...
Posted

Našao Pacman, ako ti treba viči

• 2 weeks later...
Posted

Jel igrao neko supreme ruler 2010 nekoc davno? Sad skidam 2020. Otkidao sam na igricu dok nisam bio popizdeo na dva baga:1) U nekom trenutku ljudi jednostavno prestanu da kupuju ono sto moja zemlja izvozi. Smanjis cenu, menjas sve zivo, ne vredi. A uz to si dobar ko mala beba. Ne kapiram zasto.2) Mozes da kupis za kikiriki bilo koji deo bilo koje zemlje. Sad ako to uradis velika sansa je da ce zbog promena balansa moci da te neko isiba uskoro ali svejedno kome je ovo palo na pamet uopste?Elem, dal da igram 2020 il da se ne nerviram? :unsure:

Posted

Skinuo i počeo da igram Planescape : Torment, najbitniji RPG naslov koji do sada nisam odigrao. Žao mi je samo što nemam dovoljno vremena za njega, kao kad sam kao student pikao Baldur's Gate, Icewind Dale i Arcanum po 10 sati na dan, u pauzama između ispitnih rokova (ćale mi čak rekao da zbog BG-a neću završiti fakultet, što se pokazalo kao netačno). Sada, ako uhvatim sat i po do dva sata svaki drugi dan, super.