Calavera Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Imamo isti ukus u 90% igara :) Sad ću morati da iskopam negdje u nekom zalivu keca da se zaigra za prazike, dvojku imam ali keca sam darivao nekom kad sam obrnuo Ja se vala namucih dok sam nasao verziju koja radi normalno, tek iz treceg pokusaja. Imas GOG verziju na kat.cr, seedera taman dovoljno za neometan download.
Singer Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 kako je lirik presao fc4 za oko 24h igranja nije mi jasno. cak i ako je prelazio glavne questove i onda mi se cini nerealnim.Što je taj dečko toliko popularan, šta god da igra to najgledaniji kanal?
Singer Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 zato sto je zanimljiv. mislio sam da možeš da artikulišeš više od proste činjenice
Lord Protector Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 https://www.facebook.com/therebelcircus/videos/1103783402993696/?pnref=story
Miljenko Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Ja pogledam kako neko igra, samo kada se zaglavim negde. Inace mi je to dosadno, makar lik igrao 100 puta spretnije od mene. Valjda je poenta u istrazivanju, narocito kod meni omiljenih RPG igara.
189- Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 mislio sam da možeš da artikulišeš više od proste činjenice pa pre svega igra viewer-friendly igre. arma 3 life. role play igru. kacio sam vec ovaj link. kad god izadje neka najnovija igra, uvek je igra tog dana pa i zbog toga ima dosta gledalaca. lik je zanimljiv, dobar smisao za humor, nije smarac, ne lupa gluposti...pricao sam o njemu na onoj drugoj temi.
James Marshall Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 dajte neku pucačinu iz perioda recimo 2002-2012 (mislim da to mašina može da mi preživi), prespavao sam žanr igrajući se na konzoli i drndajući ostale žanrove na kompu. Mogu i neke unorthodox (tipa Undying). Igra mi se neko krljanje.
Calavera Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) Bioshock serijal, Borderlands 1/2, Bulletstorm, prvi Crysis, Far Cry serijal, drugi No One Lives Forever, Prey, STALKER, TRON 2.0, XIII, prvi Zeno Clash. Primeti kako sam ih naslagao abecednim redom, for your viewing pleasure ^_^ I zato sto su mi tako poredjane u listi na Mobygamesu <_< Edited December 25, 2015 by Calavera
James Marshall Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Far Cry sam tjerao na Kutiji, dobro ludilo bijaše. Mjerkam ovaj Stalker, interesuje me ta STALKER/Černobilj priča i atmosfera, ne znam koliko imaju veze sa filmom. Hvala narode
Calavera Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) Igra ima vise zajednickog s knjigom po kojoj je film zasnovan, nego sa samim filmom. Izmedju igre i filma i nema nekih slicnosti sem mesta desavanja... Edited December 25, 2015 by Calavera
Dionysos Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 хм... чек место дешавања игре је чернобил, место дешавања филма је... не сећам се, али свакако је снимљен пре чернобилске катастрофе па сумњам да је тамо ја почео westerado ових дана, одлична забава
Calavera Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) Ne daj se zbuniti, to ja lupetam napamet s obzirom da o filmu znam samo iz cuvenja <_< Onda nemaju nista zajednicko! Taj Westerado mi je u backlogu, javljaj utiske kad uzmognes! Edited December 25, 2015 by Calavera
Recommended Posts