Jump to content
Upgrade na v5

Featured Replies

Ma jebo to, valja novu mašinu ispazariti i obrnuti sve ono u šteku  :cry:

gdje lovu da namaknem  :ph34r:

• Replies 9.4k
  • Views 715.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

Braćo, počela Steam rasprodaja i trajaće do 04. januara - nek' nam je sa srećom!

ok

“Your faults as a son is my failure as a father".

Marko Aurelije, "Gladijator"

Ima neko preporuku za neku rt strategiju? Generals ne mogu da prezalim, dajte slobodno neke koje su po vama must play, nebitno za zanrove i podzanrove

itd itd

poceo fc4. zanimljivo deluje na prvi pogled. cini mi se da se mnogo ne razlikuje od fc3 tj. otprilike je sve isto samo je prica druga. i cini mi se da je malcice teza nego trojka.

Ima neko preporuku za neku rt strategiju? Generals ne mogu da prezalim, dajte slobodno neke koje su po vama must play, nebitno za zanrove i podzanrove

RTS zanr je na samrti. Nisam igrao (ali su mi na wishlisti) "Offworld Trading Company" i "Grey Goo" ... pogledaj na youtube pa proceni dal je po tvom ukusu.

poceo fc4. zanimljivo deluje na prvi pogled. cini mi se da se mnogo ne razlikuje od fc3 tj. otprilike je sve isto samo je prica druga. i cini mi se da je malcice teza nego trojka.

Konacno neko :)

Jeste dosta na istu foru ko FC 3 al je mnogo bolja i zanimljivija. Nije mi od starta legla al sam se brzo navukao.

Soundtrack je cudan al nekad bas legne :)

Edited by katamaran

deluje mi ovako na prvi pogled i da je mapa veca nego u trojci. vise ima poslova odma na pocetku, kao da gta igram. a ai je dosta imun na metkove. kalash je bas sranje...ili ja ne znam da ciljam sa ovim sranjetom od misa

Mislim da je veca i to dosta. Ja sam tek sad otkljucao sever a to maltene duplira ionako ogromnu mapu.

Imaces gomilu oruzja da biras pa ces vec naci nesto sa dobrim nisanom.

edit: oruzje moze da se modifikuje pa mozda i mozes da nataknes neki laser na kalas :)

Edited by katamaran