Jump to content

Featured Replies

Ma jebo to, valja novu mašinu ispazariti i obrnuti sve ono u šteku  :cry:

gdje lovu da namaknem  :ph34r:

• Replies 9.4k
  • Views 727.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

On 22. 12. 2015. at 18:48, Singer said:

Braćo, počela Steam rasprodaja i trajaće do 04. januara - nek' nam je sa srećom!

ok

“Your faults as a son is my failure as a father".

Marko Aurelije, "Gladijator"

Ima neko preporuku za neku rt strategiju? Generals ne mogu da prezalim, dajte slobodno neke koje su po vama must play, nebitno za zanrove i podzanrove

itd itd

poceo fc4. zanimljivo deluje na prvi pogled. cini mi se da se mnogo ne razlikuje od fc3 tj. otprilike je sve isto samo je prica druga. i cini mi se da je malcice teza nego trojka.

On 23. 12. 2015. at 15:04, kurjak92 said:

Ima neko preporuku za neku rt strategiju? Generals ne mogu da prezalim, dajte slobodno neke koje su po vama must play, nebitno za zanrove i podzanrove

RTS zanr je na samrti. Nisam igrao (ali su mi na wishlisti) "Offworld Trading Company" i "Grey Goo" ... pogledaj na youtube pa proceni dal je po tvom ukusu.

On 23. 12. 2015. at 19:22, 189- said:

poceo fc4. zanimljivo deluje na prvi pogled. cini mi se da se mnogo ne razlikuje od fc3 tj. otprilike je sve isto samo je prica druga. i cini mi se da je malcice teza nego trojka.

Konacno neko :)

Jeste dosta na istu foru ko FC 3 al je mnogo bolja i zanimljivija. Nije mi od starta legla al sam se brzo navukao.

Soundtrack je cudan al nekad bas legne :)

Edited by katamaran

deluje mi ovako na prvi pogled i da je mapa veca nego u trojci. vise ima poslova odma na pocetku, kao da gta igram. a ai je dosta imun na metkove. kalash je bas sranje...ili ja ne znam da ciljam sa ovim sranjetom od misa

Mislim da je veca i to dosta. Ja sam tek sad otkljucao sever a to maltene duplira ionako ogromnu mapu.

Imaces gomilu oruzja da biras pa ces vec naci nesto sa dobrim nisanom.

edit: oruzje moze da se modifikuje pa mozda i mozes da nataknes neki laser na kalas :)

Edited by katamaran