Аврам Гојић Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Ne Imam gadne probleme sa drajverima i konfliktima, nece PC da mi prepozna dzojstik. Izgleda da cu morati da reinstaliram sve
Dionysos Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Džojped je naravno pravilno ali srbin čovek zove džojstik, odmila džojs, i tačka! палица радости каже 1 мој колега
Razzmatazz Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Ja vozim ovaj old school Competition Pro za USB. Mada, iskren da budem, njega uglavnom i teram na emulacijama Amiga igara. Džojstik je, inače, koštao ko kutija žvaka.
teacher Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Ja vozim ovaj old school Competition Pro za USB. Mada, iskren da budem, njega uglavnom i teram na emulacijama Amiga igara. Džojstik je, inače, koštao ko kutija žvaka. toliko su i trajali, kao kutija žvaka...
James Marshall Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Redovno svako nosio svoj na sessione desetoboja Dejlija Tompsona, nije nijedan gazda C64 bio lud da se igra samo na domaćinovom džojstiku Što bi rekao singer #nohomo
Razzmatazz Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 toliko su i trajali, kao kutija žvaka... Meni su QuickShotovi crkavali k'o Keni u South Parku, ali Competition Pro mi je trajao ohohoho.
ToniAdams Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 pa jesu, al je bila fora da izrezes lim od konzervi i napravis onaj krstic. za pisi sam pre nekoliko god pazario par dzojpeda za sonisu dvojku sa adapterom. ta cuda su i danas u savrsenom stanju, svaka preporuka.
bigvlada Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Vlado jel ovo stvarno radi? kakva je hardverska zahtevnost? Значи, пи-си је бољи за игре од конзола зато што ће на њему за 3-4 године почети радови који ће можда омогућити да се на њему играју игре са конзола? PS4 je PC sa AMD procesorom, grafikom i drugim operativnim sistemom. Mnogo lakše za emulirati od Power PC mutanta. S obzirom da je napisano više emulatora za emocionalnu mašinutm koja je mnogo opskurnija arhitektura, samo je pitanje vremena i interesovanja kada će i PS3 biti uspešno emuliran. Ili možeš da iskoristiš PS3 emulaciju pod PS4 emulacijom. Ne bi bilo prvi put, ljudi su u eri pre virtuelnih mašina emulirali Mekintoš preko Amiga emulatora. Na kraju, sve (konzolne) igre završe na personalnom računaru. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_emulators Konzole dolaze, bljesnu i nestanu, PC traje.
teacher Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Meni su QuickShotovi crkavali k'o Keni u South Parku, ali Competition Pro mi je trajao ohohoho. quickshot je trajao jedan 360 dunk u tv sports basketball...
Pokojni Ruxin Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Pppučanstvo koga vredi zapratiti od ovih što rivjuu™ igre po tjubu?Ovih dana pratim uglavnom samo rock paper shotgun i zero punctuation, na tu scenu yt selebritija nikad nisam upao. Znam da je onaj angry joe nešto popularan, ali je iritantan u pm.
Pokojni Ruxin Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) Teško pitanje Igram sve što mi deluje zanimljivo od najcrnjih indyjanština do najvećih komercijala. Ali da probam da se smestim u par žanrova - pa recimo avanture, akcione avanture, vožnje, point and click i ovi moderni choose your own adventure bullshiti....nešto ređe pucačine, strategije, rpg-ovi, horori, ali nije baš da ne dolaze u obzir. Edited December 21, 2015 by Ruxin
Dionysos Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 ја пратим данкија али не знам ел се он рачуна у ривјуере, вероватно не https://www.youtube.com/watch?v=SkNaUiaGRxw
Singer Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Braćo, počela Steam rasprodaja i trajaće do 04. januara - nek' nam je sa srećom!
Recommended Posts