Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Ne  :lolol:

Imam gadne probleme sa drajverima i konfliktima, nece PC da mi prepozna dzojstik. Izgleda da cu morati da reinstaliram sve :isuse:

Posted

Džojped je naravno pravilno ali srbin čovek zove džojstik, odmila džojs, i tačka!

палица радости каже 1 мој колега

Posted

Ja vozim ovaj old school Competition Pro za USB. Mada, iskren da budem, njega uglavnom i teram na emulacijama Amiga igara.

Competition_Pro.jpg

Džojstik je, inače, koštao ko kutija žvaka.

Posted

Ja vozim ovaj old school Competition Pro za USB. Mada, iskren da budem, njega uglavnom i teram na emulacijama Amiga igara.

Competition_Pro.jpg

Džojstik je, inače, koštao ko kutija žvaka.

toliko su i trajali, kao kutija žvaka...

Posted

Redovno svako nosio svoj na sessione desetoboja Dejlija Tompsona, nije nijedan gazda C64 bio lud da se igra samo na domaćinovom džojstiku

Što bi rekao singer

#nohomo

Posted

toliko su i trajali, kao kutija žvaka...

Meni su QuickShotovi crkavali k'o Keni u South Parku, ali Competition Pro mi je trajao ohohoho.

Posted

pa jesu, al je bila fora da izrezes lim od konzervi i napravis onaj krstic.

za pisi sam pre nekoliko god pazario par dzojpeda za sonisu dvojku sa adapterom.

ta cuda su i danas u savrsenom stanju, svaka preporuka.

Posted

Vlado jel ovo stvarno radi? kakva je hardverska zahtevnost?

Значи, пи-си је бољи за игре од конзола зато што ће на њему за 3-4 године почети радови који ће можда омогућити да се на њему играју игре са конзола?

impressive.gif

PS4 je PC sa AMD procesorom, grafikom i drugim operativnim sistemom. Mnogo lakše za emulirati od Power PC mutanta. S obzirom da je napisano više emulatora za emocionalnu mašinutm koja je mnogo opskurnija arhitektura, samo je pitanje vremena i interesovanja kada će i PS3 biti uspešno emuliran. Ili možeš da iskoristiš PS3 emulaciju pod PS4 emulacijom. Ne bi bilo prvi put, ljudi su u eri pre virtuelnih mašina emulirali Mekintoš preko Amiga emulatora. 

Na kraju, sve (konzolne) igre završe na personalnom računaru.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_emulators

Konzole dolaze, bljesnu i nestanu, PC traje. 

Posted

Meni su QuickShotovi crkavali k'o Keni u South Parku, ali Competition Pro mi je trajao ohohoho.

quickshot je trajao jedan 360 dunk u tv sports basketball...

Posted

Pppučanstvo koga vredi zapratiti od ovih što rivjuu™ igre po tjubu?
Ovih dana pratim uglavnom samo rock paper shotgun i zero punctuation, na tu scenu yt selebritija nikad nisam upao. Znam da je onaj angry joe nešto popularan, ali je iritantan u pm.

Posted (edited)

Teško pitanje  :lolol: 

Igram sve što mi deluje zanimljivo od najcrnjih indyjanština do najvećih komercijala. Ali da probam da se smestim u par žanrova - pa recimo avanture, akcione avanture, vožnje, point and click i ovi moderni choose your own adventure bullshiti....nešto ređe pucačine, strategije, rpg-ovi, horori, ali nije baš da ne dolaze u obzir.

Edited by Ruxin
Posted

Braćo, počela Steam rasprodaja i trajaće do 04. januara - nek' nam je sa srećom!