Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

EA ne pravi za PC.A 2K je ove godine zasrao. Igra ima previse bugova, ceka se da izadje oficijelni patch. Kad ce to da bude niko ne zna, nagadja se da bi moglo negde do kraja meseca.

Posted
EA ne pravi za PC.
Hmm, paz stvarno. Hvala.
Posted

Moj socijalni život se polako, ali sigurno približava neumitnom kraju. Dana 3. novembra ove godine izlazi :DAorigins.jpga 29. januara 2010. godine :masseffect2_mar27_01.jpgBiće dobro ako ne dobijem otkaz na poslu i ako me žena ne napusti. Prijatelji i rodbina mogu slobodno da zaborave na mene nekoliko meseci.

Posted

aj nam ukratko daj opise tih igara i ukaži na primamljivu ponudu da krenemo tvojim putem

Posted

Ako trazite dobru avanturu za ove kisne dane, juce se pojavio Machinarium. Trebace vam svega nekoliko sati da je obrnete ali pogledajte kako to cudo izgleda:machinarium_04_bigger.jpgPreporuka. :)

Posted
aj nam ukratko daj opise tih igara i ukaži na primamljivu ponudu da krenemo tvojim putem
Bolje nemoj to da tražiš. Posle će ti đavo biti kriv.
Posted

@calaverathanks za machinarium.skoro nisam igrala nista sladje.dobro, mozda world of goo.

Posted

+1. Nikad nisam bio ljubitelj point and click avantura, ali ovo je ludilo.

Posted

Kad sednem sa pivom za komp uveče, meni svaka igra izgleda tako.

Posted
@calaverathanks za machinarium.skoro nisam igrala nista sladje.dobro, mozda world of goo.
ako nisi, probaj samorost 2 (od autora machinariuma) icrayon physics...
Posted
+1. Nikad nisam bio ljubitelj point and click avantura, ali ovo je ludilo.
+1 i od mene, super je.
Posted (edited)
thanks za machinarium.skoro nisam igrala nista sladje.dobro, mozda world of goo.
"Sladje" je nekako neprecizan pojam... licno, preferiram "umetnicki nastrojena virtualna zabava".Zato i jeste toliko slatko. :D
ako nisi, probaj samorost 2 (od autora machinariuma) icrayon physics...
I prvi Samorost je odlican, tako su ovi carevi i stekli reputaciju. Ako vam se igraju ove slatke™ igre u stilu WoG i Machinariuma, dozvolite da preporucim Braid i Plants vs Zombies. Edited by Calavera
Posted

@hatorrie ortak mi rece za te likove i tu igru. skinucu da pikam, cim zavrsim ovu.@calaverameni je plants vs zombies previse spora igra i to me mnoooogo iritira. simpaticna, ali spora.braid nisam igrala, deluje simpa.

Posted
Ukratko, obe igre su CRPG-ovi i obe radi BioWare. Dragon's Age - ako si igrao Baldur's Gate 1 i 2 ili Planescape : Torment onda otprilike znaš o čemu se radi. Opisuju je kao duhovnog naslednika Baldur's Gate-a, s tim što bi trebala biti veća, detaljnija, zanimljivija i lepša (i ne koristi klasičan AD&D set pravila, i ne dešava se u Faerunu - za poznavaoce). Za sada su preliminarne ocene u stranim časopisima bile više nego dobre, ali to EA verovatno pravi hype oko igre (to ne znači da zaista nije dobra, a meni je i prosečan RPG zanimljiv).Screenshot : 12_flight.jpgMass Effect 2 - ako si igrao KOTOR onda znaš o čemu se radi, s tim da nije u pitanju Star Wars univerzum, već poseban, hijerarhijski organizovan svemir, u kojem je čovek tek četvrta ili peta rasa po značaju. Igra se događa dve godine nakon što Šepard i ekipa spreče najezdu Reapera, i gameplay bi trebao biti sličan prvom delu. Toplo preporučujem da se prvo odigra prvi deo, jer je u pitanju relativno nova i kvalitetna igra (a i da vidite dopada li Vam se uopšte i da upoznate priču). Osim toga, i igre su povezane - vaš lik će moći da bude importovan u drugi deo, a odluke iz prvog dela će uticati na igru u drugom delu.Izvinjavam se što ne mogu okačiti neku sliku, lupio sam na sajtu da imam manje od 18 godina, pa mi sada ne da da mu pristupim :blush:
Posted

nikad nisam igrao takve igre (glasan povik da je civilizacija keva) a malopre sam nabasao na igru koja je tek izašla i čiji sam drugi nastavak odigrao sa uživanjem Tropico 3