Jump to content
Upgrade na v5

Featured Replies

Đojstik pa đojstik. Džojped!

• Replies 9.4k
  • Views 715.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

Ja ga jos od malih nogu zovem djojstik, ne mogu sad da menjam navike! :mad:

Тврдо ђ. :fantom:

Đojstik pa đojstik. Džojped!

Džojstik.

gospodo, o cemu mi govorimo tacno? kada kazem "dzojstik" mislim na objekat sa upravljackom palicom, a ne na gamepad.

Stani, jel vam to s đ umesto dž nije zajebancija?

Džojped je naravno pravilno ali srbin čovek zove džojstik, odmila džojs, i tačka!

Ja sam se zajebavao s tim dj, za ostale ne znam -_-

pa vi mene od pocetka zajebavate ovde?

ja se sve vreme pitam kako da igram Arkham uz pomoc ovoga

411BtoyQELL.jpg

Izvini pilotu, nismo te prepoznali :fantom:

Oprascaj ako mozes :( Nabavi ovog macana ako mozes, samo dve i po hiljade a radi ko car:

sl-6566-bk_rgb_007.jpg

Oprascaj ako mozes :( Nabavi ovog macana ako mozes, samo dve i po hiljade a radi ko car:

sl-6566-bk_rgb_007.jpg

Ja platio 4, ali oriđinale :široko:

Najbolja investicija ever

mozda se i castim za Novu godinu :)

Само због овога завидим иксбоксовцима. :(

Ja platio 4, ali oriđinale :široko:

Najbolja investicija ever

To je duplo skuplje, nemam ja para da se tako rasipam :( Ni ovde ne mora nista da se namesta, samo plug & play + sto za razliku od originala ima i direct input opciju pozadi, za neke matore igre koje ne podrzavaju X360 djojstik dzojstik dzojped djojped ^_^

pa vi mene od pocetka zajebavate ovde?

ja se sve vreme pitam kako da igram Arkham uz pomoc ovoga

411BtoyQELL.jpg

Pa jesi li probao?