Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

toni objasnio

nafurani PC je 1k evra i jače, tad možeš da ga porediš sa PS4 koji je 350e

Posted

A jel može tastatura i mišonja da se povežu na konzolu pa da se igraju pucačine kako Bog zapoveda?

Posted (edited)

samo da kazem da sam se ko car izigro za ove sitne novce kojima sam platio trojku, i stvarno mi zasad ne treba bolje.

A jel može tastatura i mišonja da se povežu na konzolu pa da se igraju pucačine kako Bog zapoveda?

mislim da ne.

navikne se i na ovo covek, ali ja vise volim da sam delim hedovine nego da mi konzola asistira.

Edited by ToniAdams
Posted

toni objasnio

nafurani PC je 1k evra i jače, tad možeš da ga porediš sa PS4 koji je 350e

lol ne, za 400€ već može da se sastavi konfa uporediva sa ps 4, druga je stvar što se konzolaši zadovoljavaju sa 30 fps i 1600:900 rezolucijom a od pc igrice zahtevaju 60 fps-a na 1080p max nabudženo pa se stiče lažni utisak o velikoj nadmoćnosti konzola

Posted

meni lik koji mi prodo sonisu pokazivo zasto ga prodaje. nagruvo pc i samo ga graf izasla dal 840 evra, il tako nesto.

preko 800 svakako.

nemam pojma koja je minimalna konfa za gejmerski pc, samo kazem.

Posted

Kolko si kesnuo za trojku, i s kojim hardom si uzo?

Posted

mislim da ne.

naravno da postoje tastature i misevi za ps, mandrilu.

Posted

170, 320 giga, dzejlbrejkovan (sto je najbitnije)

Posted

ajde procitaj makar naslov toga sto si linkovao i pokusaj da razmislis svinjskom glavudzom.

Posted

tupadzijo, postoje adapteri za misa i tastaturu koji ugl rade kao kurac.

a ti mi objasni ako je igra pravljena za dzojped i samo za dzojped, sta ti vredi i da nakacis to cudo? kako ces da konfigurises?

al ok, ti si video konzolu jednom kod debelog zeljka, i vec si strucnjak.

Posted

poanta je da je ovo ofisli lajsensd, sto znaci da ih ima pun kurac koje nisu. pogledas reviews i izaberes naj bolju.

Posted

Ja kupio xbox pre pola godine ne bi li se malo vratio u gejmerstvo, posto nisam igrao godinama. Ne znam da li sam kljakav ili sta, ali ja nikako da se naviknem na pucanje i hodanje s onim cudom. Sportske igre ok, trke ne volim inace, al sam relativno dobar, ali igre koje su mi najzanimljivije ne mogu dugo da igram zbog frustracije uslovljene time da kad pokusavam da se okrenem levo desno, skace mi pogled ili u pod ili u plafon. Nisanjenje mi je takodje skoro nemoguce.

Jel imao neko taj problem al da ga je resio? Mozda neko podesavanje ili se vezba nesto nekako, da ga jebem?

Posted (edited)

To je stvar navike, jebiga. Ja sam presao par pucacina na Sony dvojci, mora da prodje neko vreme pre nego sto prestanes da se boris s kontrolama i pocnes da se zabavljas.

Neke igre imaju u opcijama da mozes da smanjis sensitivity analog sticka, mozes malo da cackas po tome ako mislis da ti se kamera prebrzo ili presporo okrece.

Edited by Calavera