Pokojni Ruxin Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 (edited) Ja skinuo četvorku baš sinoć, kažu još luđe, jedva čekam. :) Trojku sam probao nekada davno ali se nije slagala sa mojim kompom pa nisam ozbiljno odigrao ništa iz serijala. Inače mi gta port nije pravio neke probleme, zabo sam original na steamu i sve je uglavnom radilo kako treba. Ali sam naravno igrao preko džojsa, nema šanse da se naviknem na gta+miš i tastatura kombo. Edited December 16, 2015 by Ruxin
Прслин Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Ух, четворка је мени баш била разочарење. Много сам од ње очекивао, а на крају сам је играо можда пет-шест сати и оставио негде да скупља прашину. Тројка је била спонтана зајебанција, неоптерећена сопственом духовитошћу, а четворка ме подсетила на есеферјот летовања током којих сваки Сарајлија кога упознаш мора да буде најдуховитији на свету као да му је кева Топ листа надреалиста а ћале... не знам, ваљда исто Топ листа надреалиста. Боље пробај поново тројку, боља је не дупло већ десет пута.
James Marshall Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 (edited) Kad smo već kod open vrld - Meni bio dobar trip u onom Prototype, pogotovo kec, oni skokovi, letenje, baš onako ispunjavanje neke klinačke fantazije. I rokanje, brutalnost, oni nastavci, kad onim maljevima koje imaš umjesto ruku razbijaš tenkove. Saints row je totalno opičen, parodija na kvadrat. +1 na edited by mod post glede Watchdogs, bio je preveliki hajp a smorilo me. Sleeping dogs mi je bio zanimljiv, baš sam ga obrnuo brzo, sva ta HK šljašteća estetika, kičerica mi je bila totalno simpa. Edited December 16, 2015 by James Marshall
189- Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 to mu je najveca mana, uzasno je kratak. mozes ga za nekoliko dana zavrsiti, dok sam ostale, ako me secanje dobro sluzi, igrao po mesec dana. +1 koliko je ono postotak kada se sve glavne misije zavrse? oko 70%? previse su ostavili za ona jurenja trofeja, pisama i kojekakvih gluposti koje neverujem da iko ozbiljno vija. nemam neku vecu primedbu na peticu ali mi je cetvorka nekako bila bolja i vise sam uzivao. ne znam objasniti zasto. e da, npr franklina su mogli bolje odraditi. u odnosu na michaela i trevora jedva da je i bilo price o njegovom lifeu. trebalo je vise geta da bude tu imo.
katamaran Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Juce sam imao super momenat u FC4 Dok jurcas okolo redovno nailazis na random likove (civile) kojima su se pokvarila kola u nekoj vukojebini. Kad im popravis kola dobijes kintu i sablonsku zahvalnost. thank you, i would surely die if you haven't came along... popravim ja tako auto nekoj zeni, naplatim i taman krece tekst thank you, i would surely d i tog trenutka je zgazi golfom neki deseti random lik dok je proletao pored Edited December 17, 2015 by katamaran
Moća Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Vlado jel ovo stvarno radi? kakva je hardverska zahtevnost?
Calavera Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Naravno da ne radi, jos ni PS3 nije emuliran kako treba.
Dionysos Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 тројка је друга прича, прављен је на потпуно другачијој архитектури, четворка би у теорији барем требала бити много лакше емулирана
Calavera Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Istina, ali u svakom slucaju smo bar 3-4 godine daleko od pocetka radova na tome.
Прслин Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Значи, пи-си је бољи за игре од конзола зато што ће на њему за 3-4 године почети радови који ће можда омогућити да се на њему играју игре са конзола?
ToniAdams Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 pa realno nagruvani pisi ima stoput bolju grafiku, a mis je za pucacine svakako zakon. za fucu i tabacine konzola rula, tojest ako ne povezes pisi sa teliskom i kupis dzojpede. i ok, te ekskluzive, to je jasno.
Recommended Posts