Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
Izašao je Risen. Igru su napravili Piranha Bytes, prethodno su napravili serijal Gothic (1, 2, 3), pa su se posvađali sa izdavačem JoWooD Production posle fijaska sa Gothic 3 (tvrdili su da ih je JoWooD sprečio da Gothic 3 završe i da je izdao beta verziju igre). Našli su novog izdavača (Deep Silver) i krenuli ispočetka, pošto JoWooD ima kopirajt na Gothic serijal.
I jeste, G3 je štucao ko mutav u početku, ali već sa prvim komjuniti patchom (1.6 beše) je sve već radilo glatko (mislim da od tada jedini problem predstavlja to što na ati 48xx kartama ponekad npc-ovi hoće kratko da zablinkaju). Jedina stvar koja je kod G3 ostala kao iritirajuća jeste prolazak npc-ova kroz zidove, stene i ostalo. Em što mogu da se zagube u zajedničkim misijama (uđu "u planinu", a ti gledaj gde je lik) ili kad recimo begaš od čopora sabljastih tigrova i ti krivudaš kroz hodnike, a oni kidišu na tebe pravolinijski prolazeći kroz zidove ko ja kroz princes krofne.
Posted
I jeste, G3 je štucao ko mutav u početku, ali već sa prvim komjuniti patchom (1.6 beše) je sve već radilo glatko (mislim da od tada jedini problem predstavlja to što na ati 48xx kartama ponekad npc-ovi hoće kratko da zablinkaju). Jedina stvar koja je kod G3 ostala kao iritirajuća jeste prolazak npc-ova kroz zidove, stene i ostalo. Em što mogu da se zagube u zajedničkim misijama (uđu "u planinu", a ti gledaj gde je lik) ili kad recimo begaš od čopora sabljastih tigrova i ti krivudaš kroz hodnike, a oni kidišu na tebe pravolinijski prolazeći kroz zidove ko ja kroz princes krofne.
Sada su ga upristojili, ali svi ti pečevi su 'community patches'. Od te igre su svi bili digli ruke, što je šteta, da su Austrijanci bili malo manje alavi na pare i da su ovim dobrim ljudima dali makar još pola godine da igru završe, verovatno bismo imali najbolju igru u istoriji. Hoge je bio izjavio da su napravili veliki svet, u kome su se sami oni izgubili. Bagovi mi u Gothic 3 nisu nikad smetali, ali pogubili su 'karakterizaciju'. Cela magija starih Gothic-a je jednostavno nestala.U Risen-u se stara Gothic magija vraća. U Pirani rade bar dva genija, tip koji pravi muziku i onaj koji crta prirodu. Evo, već dva dana ga non-stop igram, iako je napolju sjajno vreme.
Posted

o, izgleda da bi trebalo da se planira kupovina novog kompa. samo zbog one muzike i zvukova vredi protraćiti par meseci života :wub:

Posted

Ukoliko si mislio na Risen ne treba ti nov kompjuter. Igra uopšte nije zahtevna. Nema ni bagova. Naučili su lekciju.

Posted

ma znam da mi ne treba superkompjuter, gledao sam malo po netu kakva je zahtevnost. ali zadnja igra koja se igrala na mojoj kanti je bila G2 :)

Posted
Sada su ga upristojili, ali svi ti pečevi su 'community patches'. Od te igre su svi bili digli ruke, što je šteta...
Kako digli ruke, kad komjuniti izbacuje patcheve, dodaje novi AI, izbacuje nove questove... Što se mene tiče, ako patch rešava bug, problem performansi ili nešto treće, tako mi je svejedno pisao ga autor, komjuniti ili papa himself.
Posted

Bagovi su u Gothic 3 meni oduvek bili najmanji problem. Sve ostalo u igri mi je jeste bio problem. Glup početak, blede senke starih karaktera (Lee, Gorn, Milten, Lester i ostali), pogubljeni u ogromnom svetu, loše nacrtani, a pri tom nemaju ništa pametno ni da kažu. To bi jedino PB mogla da ispravi. Cenim napore komune, ali oni ne mogu da poprave ono što je nakrivo nasađeno.Igru sam, naravno, završio, sa svim zadacima koje je iko u igri bio postavio.Probaj Risen i videćeš razliku.

Posted

ljudi, jel ima neko link za wipeout xl za pc?jel ima jos neki wipeout za pc?i gde u beogradu moze da se kupi wipeout za ps2?

Posted
ljudi, jel ima neko link za wipeout xl za pc?
imas PM :)
Posted
i gde u beogradu moze da se kupi wipeout za ps2?
Je l' mora original? Ako ne, imas ceo internet na raspolaganju. ;)
Posted

pa skidali jednom sa neta, pa nije upalilo nesto.a i sto da ne... lakse mi da kupim original pa da vozim nego da se smaram i pitam da li ce raditi.a nema ga u beogradu. enivej, svukoh wipeout xl i nervira me, nece mi radi joypad, a ne mogu preko tastature.

Posted
pa skidali jednom sa neta, pa nije upalilo nesto.a i sto da ne... lakse mi da kupim original pa da vozim nego da se smaram i pitam da li ce raditi.a nema ga u beogradu.
Je li to wipeout fusion? Taj za PS2. Ako jeste, vidimo se u subotu/nedelju ;)
Posted

To je i jedini dobar Wipeout za PS2, ima jos onaj port sa PSP-a koji je izasao ove godine... taj zaobici u sirokom luku.

Posted (edited)

I niko da prijavi da je izasao NBA 2K10... Jel neko probao? Kakv je?ukratko

Edited by Milosh76
Posted

Ne igram, ali mi je traze drugi, pa da priupitam...Koliko sam shvatio postoje dva izdanja. 2K i EA Sports. Oba su se pojavila 6. Okt, ali u "prodavnicama" ima samo 2K verzija. Sta je sa ovom drugom?