Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

jao, dje me nadje. to je bila prva igrica koju sam odigrao na mom licnom racunaru - amstrad CPC464

• 2 weeks later...
Posted

Scribblenauts, sada i zvanicno igra decenije, pojavila se pre dana pre zvanicnog pustanja u prodaju. Eto zasto treba imati NDS. Jeste da ja igram preko emulatora, ali pravi dozivljaj je samo sa pravom konzolom.Inace, u pitanju je igra u kojoj imate gomilu nivoa, a u svakom vam je zadatak da pokupite zvezdu pomocu... pa, bilo cega. Sta god ukucate, pojavice se u igri. Deset hiljada reci. Pogledati klip ako vas zanima kako to izgleda:

Posted

jel zna neko dobru, zanimljivu avanturističku igricu novijeg datuma ... tipa, iz ovog veka, recimo :Djako bitna stvar - treba da bude 2D ili minimalistički 3D :)

Posted

Meni se u poslednje vreme svidela Jack Keane. Izasla je prosle godine. Nije savrsena ali zadaci su optimalne tezine i imaju smisla. S obzirom da je glavni lik komicni pirat amater igra je svojevrsan omaz jednoj klasicnoj avanturi a kad smo vec kod nje...... izasao je rimejk 1. dela serijala Monkey Island a telltalegames.com svaki mesec izbacuje novu pricu u nastavcima. Do sada je izaslo 2 od 5 epizoda.

Posted

jedinu koju sam igrao u zadnjih 2-3 godine je secret files:tunguska. nista spektakularno, ali nije losha [mada su dijalozi totalni krsh]ako nisi igrao sanitarium, obavezno! jes da je iz proslog vijeka, ali meni je jedna od najboljih igrica ikad.

Posted
jel zna neko dobru, zanimljivu avanturističku igricu novijeg datuma ... tipa, iz ovog veka, recimo :Djako bitna stvar - treba da bude 2D ili minimalistički 3D :)
Avanture su svoj zenit dostigle proslog veka, i od tada su u laganom padu, tako da se neces mnogo naigrati. :)Gorespomenuti rimejk je najbolje resenje. Pored toga...Sam & Max Season OnePrvi RunawaySyberia, kao i obicno.Sve ove igre imaju i svoje nastavke. ;)
Posted

sinoc se na "onim" sajtovima pojavio novi need for speed, ljubitelji voznje navalite

Posted
Svakako probaj i prva tri dela Silent Hill-a. Prva dva rade na 16bitnoj grafici.Horor avantura sa akcionim elementima. Opste poznata igrica, ali do sada su ti i preporucivane samo igre iz tog spektra. :)Sa druge strane horor avantura bez akcionih momenata iz 2007, ali sa zardjalom 3d minimalistickom grafikom, je Barrow Hill. Nisam je igrao, ali kazu ljudi da je dobra.
Posted
Avanture su svoj zenit dostigle proslog veka, i od tada su u laganom padu, tako da se neces mnogo naigrati. :)
... kao i ostali zanrovi samo sto povecanje broja piksela, sejdera i pajplajnova ne igra nikakvu ulogu na avanturama dok je u akcionim igricama dovoljan sam po sebi da bi se to nazvalo napretkom.http://www.adventuregamers.com/Evo ovde se ja informisem o ponudi avantura i taman ste me podsetili da malo pogledam sta ima posto je vreme za spremanje zimnice :). S obzirom da vise nemam zivaca za duboko mozganje niti da trcim preko 6 ekrana da pokupim kamencic pa 6 ekrana nazad da ga stavim na mesto, vaznije mi je da mi legne u trenutku kad sam raspolozen za igranje nego da je ne znam kako kvalitetno uradjena.
Posted (edited)

dok ne izadje pes 2010, zabava sa 1 vrhunskim minigames-om od PopCap-aplantsvszombies040109-580px.jpg

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted
dok ne izadje pes 2010, zabava sa 1 vrhunskim minigames-om od PopCap-aplantsvszombies040109-580px.jpg
instaliraj majci, sestri, ženi... i neš doći danima do kompjutera... ;)
Posted
... izasao je rimejk 1. dela serijala Monkey Island a telltalegames.com svaki mesec izbacuje novu pricu u nastavcima. Do sada je izaslo 2 od 5 epizoda.
jaooo ja i zaboravio da to izlazi! :wub: bacam se download pod hitno, bas si me usrecio
  • 3 weeks later...
Posted

Izašao je Risen. Igru su napravili Piranha Bytes, prethodno su napravili serijal Gothic (1, 2, 3), pa su se posvađali sa izdavačem JoWooD Production posle fijaska sa Gothic 3 (tvrdili su da ih je JoWooD sprečio da Gothic 3 završe i da je izdao beta verziju igre). Našli su novog izdavača (Deep Silver) i krenuli ispočetka, pošto JoWooD ima kopirajt na Gothic serijal.Prvi utisci su sjajni. Igra podseća na Gothic 1 i 2. Zabranjena je u Australiji: "sexual activity and drug use related to incentives or rewards." Obećava.