Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted (edited)

Meni se sviđa kako slobodnjaci funkcionišu, čini mi se da je priličan random faktor, možeš da naciljaš perfektno gde si naumio ali uvek postoji solidna šansa da će lopta završiti dosta daleko. Ranije je IIRC to odstupanje bilo minimalno, ako gađaš ugao možeš eventualno da pogodiš okvir gola itd.(Naravno sve to pod negde 50% jačinom šuta.)Ne sviđa mi se kako su rešili odbranu penala. Biraš samo da li da se baciš levo ili desno, i rano ili kasno - ne kontrolišeš tačan pravac. A iz kretnje izvođača ne uspevam ama baš ništa da primetim za sada, tako da ispada potpuno random da li ćeš imati šanse da odbraniš, nikakva veština ne ulazi u razmatranje (koliko mogu da primetim).

Edited by Weenie Pooh
Posted
U igri je novina sa brzim izvodjenjem auta dok se odbrana ne postavi i ne konsoliduje, nesto sto je definitivno nedostajalo (a ne da mora da se ceka ona kratka pauza) i deluje mi kao da je teze sutnuti kad je protivnicki igrac ispred tebe.Za nesto vise, napisacu ovih dana, cekam nekog od ortaka da probam h2h jer protiv kompa retko i igram (samo u ovoj pocetnoj fazi).
Extra! Ovo je super ako je tako jer doprinosi dodatnoj realnosti.
Fali mu neki dobar peč koji će da reši problem prespore reakcije na kontrole i činjenice da će i najsporiji defanzivac stići najbržeg napadača kada jure ka lopti ili kada ovaj drugi beži sa loptom.
A ovo je najgora boljka koju su resili u 2013. a vidim sad ajd' jovo na novo sa novim endzinom... :isuse:
Posted

Korneri su kanta (bar dok ih ne provalim skroz) i skok u odbrani mi je malo cudan-ako odreaguje dobro i pogodi loptu glavom retko moze da ode do saigraca ali ako je protivnik pokupi glavom na 16 u 90% slucajeva je spusta drugom spicu i to je u vecini slucajeva zicer. Takodje i istrcavanja golmana su mi prespora.

Posted

Ocena: 81Kvaliteti: - Mnoštvo inovacija- Prelazak sa skriptovanih animacija na složene kontigentne sisteme za generisanje reakcija- Grafika- Novi driblinzi i finte- Novi sistem izvođenja prekida, fizika lopte i kretnje igračaNedostaci: - Siromašan u pogledu modova i licenci u odnosu na FIFU- Nepredvidiv AI- Strma kriva učenja- Slaba muzička podloga- Ne toliko dobar spoj arkade i simulacije.
ocena sa bencha od 1 poznatog forumaša- ovogodišnju reinkarnaciju pes-a nisam probao ali po slikama deluje da je jsl dodatak za fifa 13 crysis lično za pes
Posted

Ja sam juče igrao sa burazerom i probali smo neka dva gejmplej peča (da komande brže reaguju i još ponešto) i samo smo se iznervirali. Sada čekam neki patch koji će da valja, u međuvremenu ću da skinem FIFA.

Posted

@ gone fishingMogu pretpostaviti muzicki ukus tog forumasa :isuse:Sinoc poceo da pikam sezonu sa UTD, igra se i LS, eto jos jedne lepe novine (ili je to patch sredio?).

Posted

pa slaba muzička podloga u smislu da i nema baš puno numera i kompozicijasubjektivni osećaj je da ima tri komada

Posted

Mene je pocetak bas prijatno iznenadio, a tek koliko mi se dize na himnu prvenstva 98 :Hail:

Posted

Ajde nam još objasni kakve veze ima Nessun Dorma sa fudbalom? :unsure: Meni je prilično iritantno kako muzika naglo skače sa klasike na neki EDM...

Posted

Meni iskreno najvise smeta sto sam ucenjen obaveznom upotrebom analoga i dzojstika sa istim. Zbog ucestalog lomljenja istih iz frusta i jeftinoce kineza sam se u potpunosti navikao na spartanske varijante i nije mi toliko problem do jebenog analoga koliko do glomaznijeg dzojstika, prosto mi ne lezi dobro u rukama. Isto verovatno vazi i za tastaturdzije, al tu sortu i treba istrebiti :PSto se same igre tice, ovo sto kaze WP oko odbrane stoji. Previse kiksam i ja, al za razliku od njega, ja se na nekim verzijama nikad nisam navikao da igram odbranu kako valja (2012 mi je verovatno najgore isla od svih), a kako stoje stvari i ovo ce biti slicno. Morace da se primenjuje timski presing izlgeda, a nije da se nisam naprimao golova zbog toga kad lose procenim :dry:Oko ostalih stvari uglavnom imam drugacija misljenja, sta znam, meni igraci deluju kao da se racionalnije ponasaju na terenu, posebno u odbrani. Igrac koji nije goal poacher ce kasniti kao i uvek ranije delic sekunde na pas u prazno, anchor man svojstvo ce biti bitnije od izabrane dmf pozicije, darting run ce utrcavati kako valja dok ce igrac bez toga samo gledati... sve ocekivano. Sad bar ima ovih taktickih varijanti koje mozes da podesis, meni izgleda da ukoliko se lepo ukombinuju sa odgovarajucom formacijom i uigraju mogu mnogo da koriste. Nisam tome jos dovoljno posvetio paznje, jedva da sam odigrao 20-ak partija sa drugom.Ono sto mi i dalje smeta je sto opet nije ispravljen u potpunosti pogresan disbalans izmedju visokog i niskog pasa u prazno, ma nije ni taknut. Ovaj prvi prolazi rutinski ukoliko se izvede iole dobro i ukoliko je valjan igrac na prijemu. Ovo drugo skoro nikako, cak i za najbolje dodavace. I onda uhvatim sebe kako besomucno saljem lob pasove odakle okrenem i nesto mi se ne svidja.Sta znam, sem ovoga oko dzojstika ja nemam krupnije zamerke, igracu kao i svaki raniji. Grafika, soundtrack i penali trivijalnosti ne mogu ozbiljnije da ugroze benefite koje donosi tradicionalni fajt medju prijateljima kad se okupimo zajedno na vise dana :)

Posted
Ajde nam još objasni kakve veze ima Nessun Dorma sa fudbalom? :unsure:
Možda ovo?http://youtu.be/vqzz7B7V2IEPa prvi koncert " tri tenora" povodom jednog svetskog prvenstva, isto Italia '90. Pavaroti rula sa Nessun dormaAll'alba vincero, vincero, vinceroooooo......
Posted

Aha, znači treba da asocira na Svetsko prvenstvo održano pre 23 godine?Ozbiljno, ne bih imao ništa protiv samo kad bi postojala neka tematska konzistentnost. Ovako kad startuješ igru krene taj Pavaroti na onom login ekranu, ali čim to prođeš, odmah kreće neka pts pts pts vesela budalaština. Totalno konfuzno, po principu od svega pomalo...

Posted

Sve je bolje nego ono sranje od muzike iz prethodnog izdanja.

Posted
Ajde nam još objasni kakve veze ima Nessun Dorma sa fudbalom? :unsure: Meni je prilično iritantno kako muzika naglo skače sa klasike na neki EDM...
Mozda ova koja je napravljena pre 20 godina i dalje je zvanicna himna.
  • 3 weeks later...
Posted

Treba mi dobra WWII strategija. Moza Hearts of Iron 3?