Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Pa dobro, imaju neke vrlo dobre proizvode, ali za kompaniju takve veličine distribucija im je bez sumnje najgora na svetu. Mislim da će to morati da promene. Prava je tuga kako je njina marketinška "strategija" zakopala npr. poslednju iteraciju igre Sim City, još jedne koju neću kupiti, a verovatno ni igrati ozbiljnije.

Posted (edited)

gde je najpovoljnije u bg kupiti original igrice za pc? konkretno me zanima nba 2k14, kad izadje za par dana.

Edited by monstrum
Posted

ukoliko nema regionalnih ogranicenja, zbog pada vrednosti reala isplati se kupovati u brazilu.

• 2 weeks later...
Posted

Jel igrao neko novi PES? Meni sutra stize :thumbsup:

Posted

Ja probao demo. Skinuo za PS3.Opeglali smo 2 utakmice da bi zakljucili da je potpuno druga igrica od svega do sad pa ostalo da sacekamo pred Bozicni popust i nabavimo kao i svake godine do sad.Javi utiske ako te ne bude mrzelo.

Posted

@ ckVideh na prethodnim stranicama da si igrao-daj jos neke novine iz 14.

Posted (edited)

Ja sam igrao ali ne mogu da ti opišem novine jer sam 13 praktično preskočio... ovo sad, štaznam, jako lepo deluje kretanje igrača sa loptom, i kontrola nije loša, ali saigrači deluju neshvatljivo retardirano. Sigurno postoji neki trik da im objasnim gde bih ja hteo da se oni kreću, ali ovako po defaultu izgledaju kao da su svima vezane oči, ne znaju ni gde su pošli ni šta rade. Čini mi se da se previše kruto drže formacije tj. svog zadatog mesta u njoj, a onda kad procene da je trenutak zalete se napred kao blesavi, ali nema nekog fluidnog kretanja dok se ide u sporiji napad, promene mesta, itd. A da ulazim u settings svaki put i nagađam šta je šta - realno nema smisla.Sa odbranom muku mučim kao i uvek kad nova verzija izađe, lako je da se igrač prati ali dve opcije da se lopta oduzme su standing tackle (usporeni iskorak u potpuno random smeru) i sliding tackle (usporeno ludačko uklizavanje u smeru kretanja posle kog ti treba pet sekundi da se dozoveš sebi).Komentatori su mnjah, pola rečenica se sećam od pre dve godine, a previše često to što pričaju nema mnogo veze sa dešavanjem na terenu. (Bar nema Fifinih licenciranih izdrkavanja, pa da kad god igra Liverpool moram redom da čujem kako je 1) Shankey bio do jaja, 2) atmosfera na Anfieldu je sjajna makar igrali u gostima, i 3) Gerrard je world class midfielder. Svaki. Jebeni. Put.)Dakle, nisam nezadovoljan, značajno je bolje od PES13 fijaska, ali trebaće mi vremena da se naviknem. Nedostaju mi miš + tastatura.

Edited by Weenie Pooh
Posted (edited)

Ja i dalje cepam PS2 povremeno, prokleta stvar ima fantasticnu galeriju igara :Hail:Trenutno sam na Shadow Hearts dvojci, jedan od potcenjenijih jRPG naslova. Najveci kvalitet igre je ekipa igrivih likova, svi su na svoj nacin zabavni i svako ima nesto sto ce ga odvojiti od ostalih - Karin uci nove madjije™ tako sto skuplja delove Wagnerovog Der Ring des Nibelungen, Blanca (vuk) ima svoj Wolf Bout, trazi druge vukove sirom sveta po sistemu there can be only one i tako pojacava svoje moci i uci nove, Joachim ima sopstveni bioritam - posle odredjenog broja borbi se pretvara u sismisa i dobija nevidljivost, a ako se to desi u isto vreme postaje Grand Papillon, zastitnik covecanstva! Moram priznati da se dosta mucim pri izboru likova koje cu koristiti :DAvaj, najveci problem igre je sistem borbi (koji se zasniva na judgment ringu, ring se vrti i vi treba da pogodite oznacena mesta da bi vam to sto pokusavate uspelo - ring se inace koristi za sve u igri, od borbi do kupovine u obliznjim ducanima™). Borbe u teoriji zvuce odlicno ali ovde imamo isti problem koji terorise zanr, mozete vi da ucite nove moci i da pravite sve jace i jace komboe, ali cemu to kad je sve protivnike i veliku vecinu bossova moguce resiti obicnim batinanjem? Igra je zbog toga jednostavno uzasno laka, a ja i nisam neki hardkor fan ovakvih igara (osim SMT serijala, je li).

Edited by Calavera
Posted

Prvi deo je bio malcice nategnut. U drugom su likovi bolje osmisljeni, specijalke zanimljivije. I meni je problem, koga staviti, narocito sada u Rusiji. :lolol:

Posted (edited)

Svakako, dvojka je u svakom pogledu napredak. U prvom delu su likovi pricali ko da su se rodili u getu i kvarili ugodjaj desavanja na rubu Prvog svetskog rata. U Covenantu je to... i dalje slucaj, mada nije toliko lose :DI ja u Rusiji trenutno, mala Anestezija™ se pokazuje kao vredna zamena za Gepetta na mestu healera druzine, mislim da cu je zadrzati.

Edited by Calavera
Posted

Nesun dorma "otvara" PES 14 :) :Hail: a i ostale numere su mnogo prihvatljivije nego na 13PES 14 izgleda zanimljivo, mozda malo teze nego 13, ali mislim da je grafika mnogo poboljsana. Malo sam danas igrao, najvise sam se drndao sa rezolucijom i sa AVG podesavanjima (na kraju sam morao da ga disable-ujem) i tek onda samo protrcao kroz igru.Na treningu sam malo probao slobodnjake i mislim da su laksi nego na prethodnom, takodje novina je sto treniras na svom stadionu a ne na onim kao pomocnim terenima. U igri je novina sa brzim izvodjenjem auta dok se odbrana ne postavi i ne konsoliduje, nesto sto je definitivno nedostajalo (a ne da mora da se ceka ona kratka pauza) i deluje mi kao da je teze sutnuti kad je protivnicki igrac ispred tebe.Za nesto vise, napisacu ovih dana, cekam nekog od ortaka da probam h2h jer protiv kompa retko i igram (samo u ovoj pocetnoj fazi).

Posted

Fali mu neki dobar peč koji će da reši problem prespore reakcije na kontrole i činjenice da će i najsporiji defanzivac stići najbržeg napadača kada jure ka lopti ili kada ovaj drugi beži sa loptom.