Verterdegete Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=VbpMhMfnTuQKako zapisavaju fransizu...
Agni Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Jel probao neko novu Europu Universalis (cetvorku)?
Zli Gli Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Drugo kolo kvalifikacija za Haksbol Ligu Sampiona: http://en.twitch.tv/hcltv/b/464939414Bitni momenti su oko 09:40 i 29:40 :Hail:Inace, jos jedan staaari furunas je prosao u treci i poslednji krug sa svojim timom ali on je nebitan lik.
teacher Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Jel probao neko novu Europu Universalis (cetvorku)?Čuj, probao... Najbolji Paradoxov proizvod do sada. Zlo.Sent from my iPad using Tapatalk HD
Singer Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Ozbiljno? Jesi je kupio ili si je kupio? ;)
teacher Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Ozbiljno? Jesi je kupio ili si je kupio? ;)'Kupio', ali ću da je kupim čim dođem do kompa (kad mi majstori izađu iz stana)...Sent from my iPad using Tapatalk HD
Singer Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 'Kupio', ali ću da je kupim čim dođem do kompa (kad mi majstori izađu iz stana)...Ekstra, hvala! Upravo sam popunio "narudz'ben'cu"
Agni Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Čuj, probao... Najbolji Paradoxov proizvod do sada. Zlo.Cuo sam kritike da je pojednostavljena u odnosu na EU3 (naprimer da gradjevine ne uticu mnogo na igru, da brzina tehnoloskog napretka ne zavisi vise od izdvajanja iz budzeta, nego samo od karakteristika vladara, cime se nesto sto je pre bilo predmet vaganja i strategije pretvorilo u srecu sa "izvlacenjem" vladara...). Pretpostavljam da je tvoj utisak drugaciji?Btw, ja se plasim da je sada "kupim", jer imam neke prece obaveze, a i mozda je bolje sacekati da igra "sazri" -da se nakupe 3-4 ekstenzije, isprave svi bagovi, - pa onda uzeti finalni proizvod.
teacher Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Cuo sam kritike da je pojednostavljena u odnosu na EU3 (naprimer da gradjevine ne uticu mnogo na igru, da brzina tehnoloskog napretka ne zavisi vise od izdvajanja iz budzeta, nego samo od karakteristika vladara, cime se nesto sto je pre bilo predmet vaganja i strategije pretvorilo u srecu sa "izvlacenjem" vladara...). Pretpostavljam da je tvoj utisak drugaciji?Btw, ja se plasim da je sada "kupim", jer imam neke prece obaveze, a i mozda je bolje sacekati da igra "sazri" -da se nakupe 3-4 ekstenzije, isprave svi bagovi, - pa onda uzeti finalni proizvod.Klinački rant koji prati izlazak svake nove verzije popularnih igrica. Nešto je pojednostavljeno, ali je zato dosta toga uvedeno. Imaš dosta Lets play with ... na YouTubeu pa pogledaj. Preporučujem boga ove igre shenryyr2...Sent from my iPad using Tapatalk HD
John Coltrane Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ja sam taj peder koji je obećao, nažalost nije bilo do mene, ali i dalje imam nameru. Taman malo PES2014 da overimo :)To bi bilo najpostenije-svi krecu od nule.@ zliSta je ono sto igras?
Zli Gli Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Au, brate Dzone, pa gde ti zivis... Haksbol, najbolja igra na svijet!
Mister No Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Igra li ko World of tanks?Mogli bi kakav vod ili klan napraviti
Lord_Byron Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Igrala mi se nova FIFA, pa kad sam video da na trafikama do daljnjeg nema ništa, kupih original, doduše u brazilu gde je triput jeftiniji. Morao sam naravno da instaliram EA klijent ORIDJIN, pa preko njega daunloudujem. To daunloudovanje je trajalo duže od 24 sata, sporo i uz mnoštvo neobjašnjivih prekida veze, pošto je taj oridjin očigledno bagovito đubre od programa. Samo u pokušajima da se povežem preko oridjina sa EA serverima straćio sam dva tri sata...najzad je nekako sve proradilo, pre samo od sebe, nego iz nekih objašnjivih razloga. FIFA je na mom kompjuteru, ali sada neće da se aktivira uz lakonsko"Please try again later". EA neće više videti moje pare, mada znam da im neće nedostajati. Fifu ću igrati ko i sav pošten svet, kada zvanično izađe oriđin free.
Recommended Posts