Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

to igraju samo pizde, pravi muskarci igraju original.

Posted

:Dmoracu da probam, cisto da vidim kakva je u odnosu na dotu.

Posted

Ne zajebavajte se sa tim. Par momaka je tako probalo i evo ih sad, to im sve sto im ostalo!Nije fora.

Posted
Jel počeo ko da pika lol ili ti league of legends ili ti najigraniju igru svih vremena? :)
Ja pitao pre koji mesec izgleda sam samo ja sa foruma na Westu, Verter je na Nordic-East serveru, a drugi se niko nije ni javljao.
Posted
Fifa Street 2012 :Hail:,moze da se igra u cetvoro,sastavi timova kao u "pravom" fudbalu, po meni zanimljivije od standardne Fife
I posle se pitaju sto ljudi igraju pes :dry:
Posted

Da i ovde prenesem:1236085_10153241829975459_1055976270_n.jpg Prvi prvi utisci:- Kolizije i kretnje su mnogo bolje urađene, osećaj je svakako prirodniji u odnosu na prethodnu verziju- Promenili su izvođenje prekida, još uvek nisam siguran da li je bolje ili gore- Pored forme, postoji i moral igrača koji utiče na to kako igraju, ali to još uvek moram da vidim u praksi.

Posted

Volim PES vise od Keve i Caleta!Jedanput nedeljno se skupljamo kod drugara i picimo 2vs2, evo vec treca godina za redom.

Posted (edited)
Volim PES vise od Keve i Caleta!Jedanput nedeljno se skupljamo kod drugara i picimo 2vs2, evo vec treca godina za redom.
Igrali i mi ranije 2v2, al su mi mnogo zanimljiviji turniri od 4-5 coveka. Neretko na ivici fizickog obracuna ^_^
Da i ovde prenesem:Prvi prvi utisci:- Kolizije i kretnje su mnogo bolje urađene, osećaj je svakako prirodniji u odnosu na prethodnu verziju- Promenili su izvođenje prekida, još uvek nisam siguran da li je bolje ili gore- Pored forme, postoji i moral igrača koji utiče na to kako igraju, ali to još uvek moram da vidim u praksi.
Ovo poslednje bi trebalo da je isto sto i tenacity u prethodnim verzijama. Primis neki skartan gol i onda se toliko izgube kao da igraju na minskom polju. Mnogo me nervira i cini mi se da je vazda imalo preveliki uticaj na igru. Ja odgovaram jos jacim stiskanjem dzojstika cim primetim, posle sto su mi nokti na palcevima plavi ko ga jebe. Inace, slazem se da je 2012 bio nevidjeni skart, to nikad nisam naucio da igram kako valja.Baci link gde si kupio na pm, ako ti nije tesko :)edit: nova strana, kvot Edited by crtamOrasi
Posted
Igrali i mi ranije 2v2, al su mi mnogo zanimljiviji turniri od 4-5 coveka. Neretko na ivici fizickog obracuna ^_^
Upravo iz tog razloga smo rasturili vecu ekipu i krenuli da igramo 2v2... Prosto ne ide da se tuku i do smrti vredjaju matori konji.
Posted

Mi se gore svadjamo i prozivamo kad se igra 2vs2 nego 1vs1. Neko bese ovde obecao da ce organizovati PPPes turnir al nista od toga <_<

Posted

Ja sam taj peder koji je obećao, nažalost nije bilo do mene, ali i dalje imam nameru. Taman malo PES2014 da overimo :)

Posted

ZNam da si ti nego cekam da se javis da bas ne prozivam po imenu ^_^

Posted

obecavahttp://www.youtube.com/watch?v=kW_1kii1Lsg