July 30, 201311 yr Aha. Nisam probao ranije. Videh da ima par godina, od kako se pojavila prva verzija.Nervira me pojednostavljivanje koje je uradjeno kod Skyrima, izbacivanjem osnovnih atributa.
July 30, 201311 yr Ako neko igra Guild Wars 1, javite se u igri. (nick: Absinth Horizon,Princess Swords)
August 16, 201311 yr Papers please, kakva igra na samo 30MB....Neverovatno zarazna.. Ko bi rekao da lupanje pecata moze onako napeto da bude :)
August 21, 201311 yr Razgazio ovih dana Hitman: Absolution... dobar bre!Sasvim dobar odnos sunjaza i gruvanja, sve zavisi kako igracu lezi.Narucio sam i Assassin Creed III da vidim kako izgleda sunjati se po Ameriku...
September 5, 201311 yr uzeo da se podsetim klinackih dana, skinuo i instalirao industy giant2 i rollercoaster tycoon...kad ocu da udjem u ig kaze da mi ne odgovara graficka karta tj nije kompatibilna (nvidia geforce 9600 gso je...a igrice od pre 10 i vise godina)zna neko sta da radim Edited September 5, 201311 yr by Kubrick
September 5, 201311 yr Mozda su problemi sa drajverima u pitanju. Posto je rec o starijoj igri, operativni sistem, takodje moze biti uzrok. Potrazi neki patch(verovatno ga ima), koji ce srediti to. Ja sam tako sanirao probleme sa Fallout 2.JRPG na Wii su takva zaraza.
September 5, 201311 yr Compatibility mode?http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/make-older-programs-run-in-this-version-of-windows Edited September 5, 201311 yr by katamaran
September 10, 201311 yr Izasao demo FIFA14, ima na kiosku, bez registracije koju trazi EA SPORT na svom sajtu.
September 15, 201311 yr Stigao GTA V. Stavio sam kopirajt na vr' tv-a, da ne bude dvojbe čija je slika...
September 15, 201311 yr Europa universalis 4 preti da mi rasturi život kakav ga danas poznajem...Sent from my iPad using Tapatalk HD