Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Pika li neko League of Legends ?

Posted

Probao, odigrao 3 partije, batalio. Trebalo je da shvatim jos od kad sam prvi put na nagovor drugova probao dotu da mi to jednostavno ne lezi al' su mi sad rekli 'ma ovo je bolje od dote'. Nikad se necu nauciti... :DZato sam lepo opet instalirao Kult: Heretic Kingdoms i lepo mi je u zivotu.

Posted
Pika li neko League of Legends ?
Igram ja, na zapadno evropskom serveru, imao sam ranije na eastu account, ali dugo nisam pikao pa sam napravio novi. Cini mi se da je i Glas Razuma u toj prici, pa mozda se skrpimo za neku premade ekipu ?
Posted

Ja sam na Eastu. Tu mi igraju prijatelji jbga.

Posted

Moram videti dal mi je ziv taj nalog jos, mada ne verujem :)

Posted

ja nikda nisam irala igrice i nadjemo sad neku ,,the night of the rabbit,, i pocnem da igram,zanimljivo..mora na sve da se klikne i sa svima da se prica,prilicno je komplikovana,treba svasta da se radi,ispunjavaju zadaci i tako i dosta je spora...da se ne lazemo vise sam koristila walkthrough nego sto nisam,nemam ja zivaca za to pa to treba da se igra danima i da se mozga..i dodjem tako sa patuljkom na drugi portal i da mi kaze drugi spel kad tamo vidim da nisam pricala sa zecom na zurci i zapisala njegove sale da pricam leprikonu pa da on napravi dugu i kaze mi spel a nema nazad :isuse: ..jbte,pa ko ce to sve znati ..i obrisala igricu...nemam ja zivaca za to..inace,preporuke..igrica je zanimljiva za ko ima iskustva i zivaca..ogromna je..http://store.steampowered.com/app/230820/

Posted

Odigrao Project I.G.I. (I'm going in) 1 i 2. Samo ću reći da u prvom delu nema snimanja pozicije a mogu vas ubiti sa jednim metkom. Ali radi u 1920*1200 :)

Posted (edited)

Ja sam se u zadnje vreme navukao na FMV avanture. Presao sam Phantasmagoriu 2. Igra se konkretno radi o nekom everyday office clerku, koji ima problema sa nekim halucinacijama na temu samoubistva njegove keve i njegovog zlostavljanja od strane nje. Paralelno s tim, jedna njegova koleginica oce ozbiljnu vezu s njim, druga oce sado mazo sex, isto s njim. A on se lozi na svog kolegu geja, al ne sme to da mu otkrije. A paralelno sa svim ovim, krecu brutalna ubistva njegovih kolega s posla. Tezak cheese, ali ludilo koje se ne sme propustiti.67100-Phantasmagoria2.jpg2469138-1859883685-phant.pngFoto+Phantasmagoria:+A+Puzzle+of+Flesh.jpg11_2.gifA trenutno igram Gabriel Knight: The Beast Within. Gejbrijel, na molbu nemackih paora, treba da resi misteriju dzinovskog vuka (vukodlaka ???) koji je oteo neku devojcicu..gabriel-knight-2-the-beast-within-pc-windows-screenshots__680_0.jpg8085-the-beast-within-a-gabriel-knight-mystery-windows-screenshot.gif22.jpg

Edited by Verterdegete
Posted

Nadam se da si odigrao keca pre počinjanja dvojke. Prvi Gabriel je mnogo teža avantura, a dvojka se nastavlja na njega. Treći je u Ren L'Šatou u Francuskoj. Četvrti, nikada objavljeni je trebao da bude u Indiji i da se bavi duhovima. Kako ti se sviđa Nojšvajnštajn?

Posted

Nisam, ovo mi je prvi GK. Nisam jos stigao u Nojšvajnštajn, tek sam negde na pocetku. Stigao sam do onog lovackog kluba.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Kako da sto jednostavnije omogucim mrezno igranje Counter strike-a desktop Vs netbuk?Jel postoje neki serveri za to? Lokalna mreza? (imam ruter)edit: imam i garenu. Tamo ima neki CS 1.6 koji valjda moze i na netbuk.ponavljam da trazim sto jednostavniju varijantu. Namestanje LFD2 preko garene je bilo poprilicno smaranje.

Edited by katamaran
Posted

US Airways A319 iznad Phile (KPHL), let KPHL-KDTW, sve su addon-ovi.kphl_kdtw.jpg

Posted

Kakva je uzivancija Morrowind sa modovima. :Hail:Pokusavam da se nateram da igram FM2013 malo ozbiljnije, ali ne ide. :lolol: