Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

@ katamaranKako, jbt, da izvezem manje od 2:05 po punim ulicama Pariza? :(

Posted (edited)
@ katamaranKako, jbt, da izvezem manje od 2:05 po punim ulicama Pariza? :(
Lako uz Sinalko :)Davno igrao al ne secam se da je to bio preterani problem.to je ovaj nivo?http://www.youtube.com/watch?v=FdF-ju3nLKomozda ti video pomogne :)Kako ti se svidja igra? Soundtrack? Edited by katamaran
Posted

U medjuvremenu sam maznuo Auroru, mislim da je i taj auto bolji od onok Bugatija koji je u ponudi kod debelog, pa cu probati sa Aurorom.Malo me nervira save igrice obzirom da me ne vrati tamo gde sam snimio nego na poslednji auto-sve. Soundtrack je perfektan Koop na pocetku mi je bio prvi pozitivan utisak (usput jazz je bio zabranjen u Pragu bas zato sto je bio omiljen kod pokreta otpora tokom WWII). Jos jedna zamerka mada u mojoj bezizlaznoj situaciji sa sporim autom se pokazalo kao pohvala, je sto imas vise misija koje nezavisno mozes da obavljas, tako da sam ja odradjivao neke druge misije dok nisam uzeo brzi auto. Od pocetnog misljenja da je igra tra-la-la stigao sam do vise nego zadovoljavajuce ocene.Ona opcija kad te shvabe spaze pa ti daju mogucnost da umaknes (krug oko mape) je jedina prava zamerka, obzirom da cim te vide sa pishtoljem treba da ti saspu sharzher u stomak.

Posted

@ katamaranMa sa Aurorom odradio iz prve i to ispod 2min :D .

Posted

Civilizaciju 5 treba zakonom zabraniti. Poceo sam da je igram veceras oko 9 i sad sam prestao da je igram.Kakva jebena navlakusa. I cetvorka je bila fantasticna, mozda cak i bolja u nekim segmentima ali i petica rastura.Koliko god kontradiktorno zvucalo, fantasticna je - ne preporucujujem.

Posted

@ John ColtraneRekoh ja da se ne secam te misije kao problematicne :)Generalno je laka igrica ali vrlo zabavna.

Posted

Evo i trku sam izvozao laganezi na poziciji broj 1. Samo mi se nesto igrica otegla :o

Posted

Pika se malo Medieval: Total War.

Posted
Pika se malo mnogo Medieval: Total War.
:thumbsup:
Posted

Ja po obicaju, deset stvari u isto vreme. :lolol:Trenutno, SNES nostalgija, Super Metroid. :Hail:

Posted
Ja po obicaju, deset stvari u isto vreme. :lolol:Trenutno, SNES nostalgija, Super Metroid. :Hail:
Hail za to. Kakva igrica pogotovu za to vreme, mada ni naslednicu nisu losi :)
Posted

Da nisi pomenuo, ne bih proverio GameCube.Metroid Prime. :Hail:Renovirani Resident Evil je sjajan.

Posted

Dobar je Bolni Maksa 2. Malo laka ali su akcione scene do jaja :)