Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Skinuo taj Sniper Elite V2 koji pominjete, ali govno neće da startuje :mad: Pokaže mi Rebellion logo, naslov igre, i onda magično nestane. Čak ni onaj windows notification. Kad god mi uleti tako neki neobjašnjiv tehnički problem, odmah mi se igra bar 50% više...

Posted

Skidrow meni shljaka k'o sat, gde si ti "kupio"?

Posted

Sa KATa, piše nešto... "AGB Golden Team" (nikad čuo, ali imali su sve DLCs i dosta seedera). Vidim nekim ljudima u komentarima radi OK, a neki se žale na isto što i ja :unsure:

Posted

Batali to- vidi pp.

Posted

@VerterdegeteBioshock je zaista fenomenalan. Kako sam svojevremeno uspeo da ga propustim mi je nejasno. Ali eto, sad imam uživanje, valja odigrati sva tri dela.

Posted

Obrno™ Sniper, al Saboter mi se cini previse tra-la-la.

Posted (edited)

Saboter je odlican.http://www.youtube.com/watch?v=J_dwiW1dracSad mi dodje da ga opet instaliram :)A kod Snajpera postoji i misija gde treba da utepas Adolfa.http://www.youtube.com/watch?v=C8TfR4wub-I

Edited by katamaran
Posted (edited)

Ja snajpera odigrao do onog mesta kad kreneš da tamaniš Ruse po Berlinu, i ne mogu više. Jeste superzabavno ispaljivati headshot za headshotom i prilagođavati nišan vetru/gravitaciji, ali postane dosadno sa vremenom. Igra je sa te tehničke strane vrlo solidno odrađena, ali zato ima nulu od priče, potpuno bezličnog protagonistu, čak i slabo odrađen šunjački aspekt. Ništa me ne drži zainteresovanog kad se malo zasitim beskrajnog upucavanja.Sitnija primedba je ponašanje protivnika. Nije toliko loš sam AI u borbi koliko su reakcije besmislene - u sred bombardovanja Berlina, dva stražara čuvaju tamo neka vrata i dremaju dok oko njih pljušte bombe, ali zato se trzaju na svaki šušanj! Padaju bombe oko njih, a njima pažnju privlači kamen bačen na obližnji trotoar :isuse: Takođe, apsurdno je lako ubijati ih jednog po jednog, kao gnuove odvojene od stada. Drmneš jednog sa 200 metara razdaljine, ostalih petnaest krene da trčkara okolo i priča gluposti, ali ako te ne nađu, smire se i nastave da dremaju pored leša svog kolege. Onda ti upucaš sledećeg, i tako redom :yawn2:Inače, u startu mi je više vremena trebalo da suzbijem snajperske instinkte stečene u Fallout 3 i Mass Effectu nego da naučim kako se ovde puca. Vrlo je lako uleteti u igru i krenuti sa zabavom, samo šteta što je tako plitka da te ništa stvarno ne vuče da je završiš.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Mene je izludjivalo sto pre svake misije biras oruzje i bombe, pa sam cesto pushio sa onom igrackom od pishtolja pored Colta ili Lugera. Nemar shvapskih vojnika jeste propust i dremanje usred padanja bombi, slazem se. Sto se same tezine tice uvek mozes dici na najteze.@katamaranOdoh da skidam Sabotera kad ga vec toliko preporucujes.

Posted (edited)

Pa ta igračka ima silencer, a Colt i Luger nemaju. Ali malo je glupavo da kod vojnika redovno nalaziš baš municiju koja ti treba. Čovek nosi nemački automat, ali u džepu ipak ima desetak metaka za ruski snajper za svaki slučaj (za slučaj da bude ubijen ruskim snajperom, tačnije).Bilo bi bolje da ammo scarcity ulazi u strategiju, da ne možeš da priuštiš da skenjaš baš svakog bezimenog vojnika na kog naiđeš nego da pored nekih prosto moraš da se prošunjaš (ili da rizikuješ obračun iz blizine). A municiju da dopunjavaš samo na checkpoints, gde uzimaš i neophodni eksploziv iz sanduka. Ali to bi podrazumevalo drugačiji level design, čini mi se da u ovom jednostavno nije moguće prošunjati se kroz većinu lokacija (ma koliko bacao kamenje da odvratiš pažnju).

Edited by Weenie Pooh
Posted

Meni Sabouter vrti samo Loading i nista dalje, ako neko ima link nek se javi.

Posted

Uspeo, nisam iskopirao sve iz C foldera :isuse: . Koop na pocetku igrice obecava :)