Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted (edited)
Nema veze kec sa Infinityjem. Dve potpuno odvojene price, i sasvim drugaciji gejmplej. Cinis veliki gejming greh time sto uskracujes sebe za ovo iskustvo.Infinite je cisto akciona igra, i koncepcijski vuce na Half Life 2 i CoD. BS1 je FPS/RPG hibrid sa akcentom na istrazivanju i survival horroru. Municije je manje, protivnici su zilaviji itd. I sama naracija je potpuno drugacija. Infinite se oslanja uglavnom na skriptovane sekvence, uz pokoji audiolog,cistoradi flavora. BS naracija je 98% kroz audiologove i radiotransmisije.
Znam ja sve to, ali ipak se ide sekvencijalno iako priče nisu direktno vezane. (Meni je u startu to sa Rapture zvučalo daleko zanimljivije nego taj american exceptionalism na nebu koji Dabović seče vene.) Stvar je u tome da je sad sve previše glomazno da bih se upuštao u taj projekat, ne mogu da zamislim da planski pređem tri igre za redom. Pokušao sam Dead Space serijal tako i nisam stigao dalje od jedno 20% drugog dela...Edit: Pfft, Tremere. To nisu praaavi vampiri. Edited by Weenie Pooh
Posted

Pa iskreno, drugi deo i ne moraš da igraš jer je smor. U drugom delu se sve dešava manje-više isto što i u prvom, samo umesto lika koji upada u taj podvodni grad nesrećnim slučajem igraš jednu mehanizovanu kreaturu iz njega.Inače, Bioshock je jednostavno golema kritika američkog konzervativizma. Ja ga ne vidim nikako drugačiji. Founderi, evanđelizam, to je to tu smo svi.

Posted

tuko WOT u tandemu sa juniorom :)ala sam vozio :frust:

Posted (edited)

Тренутно прелазим Инфинит. Савршено написана игра, а пуцачки део је лош, неинвентиван и наиван, не само зато што сам још под утиском управо завршеног Фар Крај 3. Препоручујем да се игра на најлакшем нивоу и да се уместо у борбама ужива у свету, глуми и причи.

Edited by Праслин
Posted
Ja inace trenutno obnavljam gradivo uz Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Hands down cRPG sa najboljim meta gejmplejom ikad. Pravo RPG iskustvo, uz milion nacina da se rese zadaci.914819_20041117_screen012.jpgvampire-the-masquerade-bloodlines-20041116032225665.jpg2012-12-22_00003_zps1a2b71e5.jpgPS: Niposto ne igrati bez fan patcheva. Igra je neigriva u izvornom obliku.
ja inace ne volim RPG, ali ovo sam odigrao bar tri puta. sjajna igra.
Posted

@ katamaranPoceo Sniper, grafika na ULTRA-svrsavanje, al sve novije igrice mi deluju nekako kratke, par misija i ajmo sledeca.

Posted
tuko WOT u tandemu sa juniorom :)ala sam vozio :frust:
aj u klan... igramo cete, team speak, vrlo zanimljivo.
Posted

videcemo sad mi suter ide na ekskurziju

Posted

Jos jedna pozitivna stvar u Sniper-u sto prvi put igram igricu u kojoj moras da stedis municiju, odn. da "dzeparim" leseve za malo dzebane-non-stop saltam 1-2-3.

Posted

Добро, није баш толико генијалан. Има ту садистичку фору са повредама, али је ужасно линеаран, имао сам утисак као да се крећем по дасци а не по Берлину. Само пуцање је релативно ок, бонус је и што се наизменично пуца на нацисте па на комунисте али да је најбоља WWII игра у последње време, то је баш онако навијачки.

Posted

Meni se svidja sto je "takticka" pucacina, za razliku od onih gde rafalom kosis sve pred sobom. I to cepanje GERvs.RUS mi je novina, igrica u kojoj gledas igricu, kao neki "realni" pre-game :).

Posted

U da, Delta Force 2 sam obožavao kao taktičku nekad. I kad te zakači metak - gotovo bato.

Posted
videcemosad mi suter ide na ekskurziju
moj puni sad 9,umro da mu otvorim njegov profil da igra sam