Deco Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Brothers in Arms je odličan. Prati jednu istu ekipu likova od Normandije do Arnhema+ima malo zajebancije sa taktikom ko voli.
John Coltrane Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Poceo CoDuty 4 modern warfare, hvala na preporukama ;)
Moća Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Pa COD 4 je odlican al ti rece WW2 zato nisam preporucivao.
John Coltrane Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Kao sto rekoh nisam ti ja veliki gejmer, jedino je FM zakovan 20 godina za moj komp (i neki fudbal za pikanje sa ortacima). Drugar mi je preporucio malo modernog ratovanja pa rekoh ajd da probam. Da ne bih smarao ovde moze i na pp.
Аврам Гојић Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Bioshock Infinite. Nemam reci koliko je to inteligentna, zabavna, vizuelno fantasticna i dobro optimizovana igra. Svi da skinete odmah.
katamaran Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 (edited) Kao sto rekoh nisam ti ja veliki gejmer, jedino je FM zakovan 20 godina za moj komp (i neki fudbal za pikanje sa ortacima). Drugar mi je preporucio malo modernog ratovanja pa rekoh ajd da probam. Da ne bih smarao ovde moze i na pp. http://www.youtube.com/watch?v=WGzyKHl7GeoVerovatno najbolja WWII igrica otkad je COD resio da postane gay(moderan)Topla preporuka i za Saboterahttp://www.youtube.com/watch?v=XhTizv7XYeU Edited May 9, 2013 by katamaran
Verterdegete Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Bioshock Infinite. Nemam reci koliko je to inteligentna, zabavna, vizuelno fantasticna i dobro optimizovana igra. Svi da skinete odmah. Infinite je jako lepa i produkcijski raskosna igra. Al kec je kec. Ne znam da li si igrao, ali atmosfera i prica su neuporedivo bolji u prvom delu. Gameplay je vec stvar ukusa, ali se meni mnogo vise svidja istrazivacki/survival horror pristup iz prvog dela.
Аврам Гојић Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Nisam, ali hocu. Ovde me je odusevila prica, slab sam na hriscanske himne, amerikanu i paralelne svetove.
Verterdegete Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 (edited) Nisam, ali hocu. Ovde me je odusevila prica, slab sam na hriscanske himne, amerikanu i paralelne svetove.Prvi je kritika objektivizma Ayn Rand. ^_^ Po principu, Galtov gulch otiso u kurac. Edited May 12, 2013 by Verterdegete
Verterdegete Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Cak se i glavni negativac zove Andrew Ryan. Strasno dobro odradjen lik. Njegov govor s pocetka igre je vec kultna stvar:http://www.youtube.com/watch?v=dj9NJZUomjQ
Аврам Гојић Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 (edited) ja mislio to neka glupa pucacina....(ne da imam nesto sprocu glupih pucacina, naprotiv) Edited May 12, 2013 by Marko M. Dabovic
Weenie Pooh Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ja sam znao o čemu se Bioshock radi, ali nikako mi nije dolazio na red... a sad računam da je kasno, ko će da nadoknađuje zaostalo igranje tri igre unazad. Plus što mi je plot Infinity odavno spoilovan, nema šanse sad da počinjem <_<
Verterdegete Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 (edited) Nema veze kec sa Infinityjem. Dve potpuno odvojene price, i sasvim drugaciji gejmplej. Cinis veliki gejming greh time sto uskracujes sebe za ovo iskustvo.Infinite je cisto akciona igra, i koncepcijski vuce na Half Life 2 i CoD. BS1 je FPS/RPG hibrid sa akcentom na istrazivanju i survival horroru. Municije je manje, protivnici su zilaviji itd. I sama naracija je potpuno drugacija. Infinite se oslanja uglavnom na skriptovane sekvence, uz pokoji audiolog,cistoradi flavora. BS naracija je 98% kroz audiologove i radiotransmisije.Samo treba procitati Kuzminu kritiku. Edited May 12, 2013 by Verterdegete
Verterdegete Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ja inace trenutno obnavljam gradivo uz Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Hands down cRPG sa najboljim meta gejmplejom ikad. Pravo RPG iskustvo, uz milion nacina da se rese zadaci.PS: Niposto ne igrati bez fan patcheva. Igra je neigriva u izvornom obliku.
Recommended Posts